Acil yardım lütfen İzmir'de Reşat Bozoklar'a gidenler var mı?

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
Merhaba, 5 yıldır bebiş için uğraşıyorum Artık düzenli olarak tek bir doktora gitmek istiyorum.. Reşat Bozoklar'da tedavi gören yada daha önce tedavi görmüş hastaları varsa yorumlarını bekliyorum. Başka memnun kaldığınız sonuç aldığınız doktorlarınız varsa (infertiliteye bakan) tavsiye eder misiniz? Acil bir seçim yapmam gerekiyor artık

Erol Tavmergene gitmiştim ama memnun kalmamıştım.tavsiye etmem canım. Senin infertilite merkezi olan bir hastaneden doktor seçmen lazım. Yoksa sıkıntı çekersin diye düşünüyorum. :26:
O doktordan memnun olmayan bir kac kisi daha duymustum nesinden memnun kalmadın? Evet doğru öyle bir merkeze gidince direk seni tüp bebeğe sevkediyorlar. Sabrediyorum en son çare tüp olsun diyorum bir süre klomen denemek istiyorum 3 ay verdim kendime. Bu süre içinde gidebileceğim bir dr arıyorum. Reşat beyi övenler oldu. Ticari kaygısı insani duygularını bastırmış bir doktor olsun istemiyorum ( Sizin sorun neydi erol beyin ücreti fazla diyede duymuştum.

Adam çok yoğun. Ekibi var.genelde onlar muayene ediyor. Vurdumduymaz bir dr.doymuş hem maddi hem manevi.hamileydim ona gittiğimde. İstediğini ye iç dedi.halbuki tuz beni şişiriyordu.buna rağmen umursamadı.kanamam var dedim birkaç kez , dinlen geçer diye hemşiresi.cocuğum karnımda öldü. Suçlamak istemem. Mukadderat belki de. Ama ona kırgın ve kızgınım.

resat bozoklara gıden tanıdıklarım var ama hamıleler gıdıyor yanı sen 5 senedır uğraşıyorum demıssın ondan bencede ınfertelıteyle alakalı bıryere gıtmen daha doğru gıttınmı hıc dra bılmıyorum klomen denemek ıstıyorum demsısın yumurtlamanda bır problemmı varkı hemen senı tüpe yönlendirmezler güzelce senı bır muayne eder testlerını yapar ona göre bakarlar
irenbe tüpbebk merkezı var mesela orası güzel dilek hanım vardı orda hala ordamı bılmıyormda onda memnunlar genelde
sgklı bıryer ıstıyosanda tepecıkkadın dogumdada ınfertılıte blmıu var

Zor yaşadığınız sey cocugunuzu jaybetmissiniz kim bilir ne kadar üzüldünüz. Doktorların doymuşu ayrı isim yapmışı ayrı yoğun olanı ayrı insan bilemiyor kime güveneceğini..

Bilmiyorum canım benide bi arkadasım aradı yengesinin olmamış gitmiş ikinci ayında kalmış. Sonucta vercek olan rabbim. Fshım yüksek biraz. Birde tek tüpüm açık diğeri hafif geçişli.belkide kapalı bilmiyorum.bilinen Baska bi sorun yok.hemende tüp bbge kosmak istemiyorum. Off ( sağolun cevaplarınız için.. Tepecikte asistanlar mı dr mu bakıyor

valla tam bılmıyorum canım ama uzmanlarda var sanırım benım arkadaşım oraya gıtmıstı memnundu kent hastanesındek ıısrael aruhta ıyı profosor ama o bıraz pahalı smyrna tüpbebk merkezıde güze ldıye duymuştum tüpler kapalıysa asılama zaten yapmazlar eger tepecıge gıdersen rapor almak ıcın tüpbebk raporu zaten formalıtedende olsa asılama yapıyorlar 2 tane fln sonra tüpe gecıyorlar

Ben de izmirdeyim doktor sormuşunuz doğum kadın sağlığı doktoru var Hasan Yıldız çok iyi ve tecrübeli bir doktor fiyatlarıda çok uçuk değil iş arkadaşım tavsiyesiyle gitmiştim çok memnun kaldım.Geçmiş olsun

Tesekkür ederim infertilitede iyi olan titiz bir dr arıyorum bakarım bunuda araştırayım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…