Acil yardım Lütfen Kafam çok Karışık.

frumoas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
50
0
36
Denizli
Kızlar benim önceden konuştuğum bir çocuk vardı ben bu çocuğa takmıştım yani onunla çıkmak çok istiyordum çünkü bana çok yakındı düşünceleri ama birşeyler oldu olmadı 2 hafta oldu tekrar konuşmaya başladık ve şu an çıkıyoruzz :/ Fakat bu kadar kafaya taktıgım hoşlandığım çocuk benden bir şeyler istiyor ilk kez buluşacağız ve benimle bir şeyler yaşamak istiyor ... her gün konuşuyoruz çok ilgili değil ama ilk günler diye bir şey demiyorum ne biliyim bu kadar çok taktım bu insanı istedim şimdi bir şeyler yaşamak istiyor ve ben korkuyorum çünkü daha önce yaşamadığım şeyleri de istiyor.. Bu kişi her şeyi yaşamış bu anlamda ve bu yüzden istekleri büyük tabi aşırı ilerisini istemiyor ama oraya kadar istekleri var ve ben onunla buluşmayı hep erteliyorum ... Ne yapacagımı şaşırdımm.. Sadece bunları istemesine rağmen düzgün biri olduğunu biliyorum.. Fakat dediğim gibi işte sizce ne yapmalıyım ??

bunu isteyen biri düzgün biri olamaz
ama siz illa yapcam diyosanız bi şey diyemem
ayrılın bence:hulya:

kullanılmayacağını düşünüyorsan istediğin şeyleri yaşa.

için rahat etmiyorsa açıkça konuş, söyle. ama seni ikna etmeye çalışacağını unutma.

sevdiğin kişiyle öpüşmek, koklaşmak güzeldir.

Kullanılacagımı dusunmuyorum aslında bir şey düşünmüyorum düşündüğüm ayrılırsam üzüleceğim ve onunla bir şey yaşamaktan korktuğum ne yapacagımı bılmıyorum ama o çok istiyor

Nasıl yani, "ilk görüşmede şöyle yapmak, böyle yapmak istiyorum" falan mı dedi?
Buradan hiç de olumlu bir sonuç çıkaramayacağım canım üzgünüm.

ne kadar tanirsan tani,hoslanirsan hoslan asla taviz verme kendinden..herseyi hemen yasayip tuketmeme taraftariyim..onunuzde cok zaman var ve birbirinizi taniyin..eger bu istekleri artarsa kesinlikle boyun egme gerekiyorsa ayril..seni seven biri istemedigin seyleri kabullendirmeye calismaz..

daha ilk buluşmada hemen nası istediki yüz mü buldu senden acaba
onun istekleri varsa senin istemediğin şeyler var
kmse istemediği şeyler yaşanmak zorunda diildir
seviosa bu şekilde de senle beraber olur olmuyosa da zaten sevmediğini anlar bırakırsın

ilk gorusmede boyle seyler istemek saygisizlik bence...
hem boyle seyler istenmez, kendi kendine zamaniyla yasanir :asigim: ve bunlari yasayinca kendinden emin olmalisin, istediginden emin olmalisin
bence pisman olacagin seyleri yapma hep ileriyi dusun yerimseniben
hayirli kandiller

Yanlış biliyorsun..
Daha buluşmamışsınız, kafası bi ona basıyorsa düzgün biri değildir

Daha hiç buluşmamışsın ama o senden böyle taleplerde bulunuyor.
Ondan ne köy olur ne kasaba.
En iyisi uzak dur.

güzelim sen karşına çıkan bütün erkeklerin kalbi kırılmasın diye isteklerini verecekmişssin gibi geldi bana çok istiyormuşmuş onunla çıkmayı... namusun ortalıktamı senin aile kızı değilmisin annen baban kardeşlerin yokmu senin ya kendine gel saçmalama

istemek için biraz yeni değil mi ilişkiniz?
ister oraya kadar olsun ister buraya kadar artık nereye kadar istiyosa bilemicem.

sizin konunuz nasıl biliyormusunuz: şu an uçurumun kenarındayım atlayımmı atlamayımmı diye sormuşsunuz.bu kadar net yani.eğer bukadar olumsuz örnekleri varken hala bu konuyu cidden soruyorsanız çok üzücü.umarım bu sorunuz şakadır.

istemek için biraz yeni değil mi ilişkiniz?
ister oraya kadar olsun ister buraya kadar artık nereye kadar istiyosa bilemicem.

ya çok düzgün biri yapayım isteklerini gitsin düşüncesi var.. buradanda onay alarak içi rahat edecek şimdiden yapacaklarını aklamaya çalışıyor

sakın taviz verme bence, kendinden kaybedersin, onun gözündede düşersin, sağlam dur en azından bitse bile senin yerin ondada yer etsin, seni elde edemesin bırak onunda içinde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…