kullanılmayacağını düşünüyorsan istediğin şeyleri yaşa.
için rahat etmiyorsa açıkça konuş, söyle. ama seni ikna etmeye çalışacağını unutma.
sevdiğin kişiyle öpüşmek, koklaşmak güzeldir.
Kızlar benim önceden konuştuğum bir çocuk vardı ben bu çocuğa takmıştım yani onunla çıkmak çok istiyordum çünkü bana çok yakındı düşünceleri ama birşeyler oldu olmadı 2 hafta oldu tekrar konuşmaya başladık ve şu an çıkıyoruzz :/ Fakat bu kadar kafaya taktıgım hoşlandığım çocuk benden bir şeyler istiyor ilk kez buluşacağız ve benimle bir şeyler yaşamak istiyor ... her gün konuşuyoruz çok ilgili değil ama ilk günler diye bir şey demiyorum ne biliyim bu kadar çok taktım bu insanı istedim şimdi bir şeyler yaşamak istiyor ve ben korkuyorum çünkü daha önce yaşamadığım şeyleri de istiyor.. Bu kişi her şeyi yaşamış bu anlamda ve bu yüzden istekleri büyük tabi aşırı ilerisini istemiyor ama oraya kadar istekleri var ve ben onunla buluşmayı hep erteliyorum ... Ne yapacagımı şaşırdımm.. Sadece bunları istemesine rağmen düzgün biri olduğunu biliyorum.. Fakat dediğim gibi işte sizce ne yapmalıyım ??
istemek için biraz yeni değil mi ilişkiniz?
ister oraya kadar olsun ister buraya kadar artık nereye kadar istiyosa bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?