Acil yardım lütfen... Sivas Numune has. HANDAN DEREBAŞINLIOĞLU hakkında bilgi

Merakliii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
2
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar sivas numune hastanesindeki uzman plastik cerrahi handan derebaşınlıoğlu hakkında bilgisi olan var mı ? daha önce amaliyat olmuş veya tanıdığı olan varsa lütfen acil paylaşırsa çok sevinirim bayram sonrası amaliyat olmayı dusunuyorum..:53::53::53::53:

bugün burnum için handan hanıma muayene için gittim . burnumda hem eğrilik vardı , hemde estetik düşünüyordum . lakin handan hanım hiç istifini bile bozmadan ayağa kalkmadan hatta oturduğu koltuğa iyice yerleşerek acaip ilgisiz bir tutum sergiledi ve ben bir hasta olarak şok oldum. hatta yanımda bir arkadaşımda bulunuyordu ve bu duruma oda şahit oldu . beni muayene etmek şöyle dursun ayağa kalkıp yüzüme bile bakmadı gerçekten kınıyorum yazık.. bende bir eğitimciyim ve gelen öğrencimin velisi odama geldiğinde ayağa kalkıp hemen ilgileniyorum. bu tutumunu sergilemeye devam ettiği sürece kendisi kaybeder . zira cerrahi anlamda başarılımı bilemiycem ama ilgi ve nezaket konusunda sınıfta kalmıştır.....

arkadaslar handan hanıma burun estetigi olmayı düşünüyorum önerirmisiniz ???

bugün burnum için handan hanıma muayene için gittim . burnumda hem eğrilik vardı , hemde estetik düşünüyordum . lakin handan hanım hiç istifini bile bozmadan ayağa kalkmadan hatta oturduğu koltuğa iyice yerleşerek acaip ilgisiz bir tutum sergiledi ve ben bir hasta olarak şok oldum. hatta yanımda bir arkadaşımda bulunuyordu ve bu duruma oda şahit oldu . beni muayene etmek şöyle dursun ayağa kalkıp yüzüme bile bakmadı gerçekten kınıyorum yazık.. bende bir eğitimciyim ve gelen öğrencimin velisi odama geldiğinde ayağa kalkıp hemen ilgileniyorum. bu tutumunu sergilemeye devam ettiği sürece kendisi kaybeder . zira cerrahi anlamda başarılımı bilemiycem ama ilgi ve nezaket konusunda sınıfta kalmıştır.....

Bence düşünceleriniz yanlış ben handan hanima ameliyat oldum ilk gittiğimde de her gittiğimde de gayet hoş bi doktora yakışır yeterince samimi yeterince ciddiydi . Cokda güzel ilgilendi benimle . Bence birde kendinizi yargilayin . Egerki öyle bi insan olsaydi zaten buralara kadar gelemezdi bence nerde nasil davranacagini bilen bi insan ve doktor . Benimle fazlasiyla ilgilendi kontorollere gittigimde dahi isini severek yaptığı cok belli size söylemek istedim kusura bakmayin

Ins burun ameliyatima handan hanim zor bi ameliyat dedi numunede bora yucel var ikisinin arsinda kalmis durumdayim

Back
X