- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
-
Hayır kalfa çok seviyorum ben kuaför Luk hiç yorulmuyor um.bekarken kursuna gidiyor dum.hiç anlamam. Çırak olarak falan mi başlayacaksınız ? yani belki koşullar ağır geldiği için içten içe " aman kendimi ne yoracagim. .." diye düşünüyor olabilirsiniz. bu da çalışmaktan vazgeciriyor olabilir. Kimisi zora gelemez.
Haklısınız benim yasim23 ama hala aklım çocuk zihnim çocuk zihni gibi.Gecen ise girdiğim zamanda kiz kardeşim bana vesileyle oldu.Canm eline yüzüne bulaştırsan nolur o işten çıkar başka işe girersin yeterki iste.yapamam diye düşünme azimli olursan herşey yaparsın hele bi dene ilk adımı at gerisi gelir
e işini de seviyirmussunHayır kalfa çok seviyorum ben kuaför Luk hiç yorulmuyor um.bekarken kursuna gidiyor dum.
Memlekete dönmek için demiştim, çalışırsam gideriz yazmışsınız ya onu düşünerek motive olun dedim.Geçen ay ev taşıdık işten ayrıldım.Ama bir ay çalıştım, iyi geldi ama kocaelinden Düzce ye taşındık işten ayrıldım.Ama çalıştığım zaman iyi hissediyor dum kendimi
Sizde yasadınız mıBu psikolojiyi bilirim evde bir müddet kalınca çıkmak istemezsin çıkıncada evde oturmak kalmak sıkar
Kendini zorla çıkmaya çalışmaya
Aklımdan geçiyor ise girersem bir hata yaparsam herkes bana gülecek yapamayacağımi düşünüyorum.Halbuki çok iyi yapıyorum.ama panik atak bir insanın çabuk kırılan bir yapım var.Evse kala kala böyle oldum sanırımMemlekete dönmek için demiştim, çalışırsam gideriz yazmışsınız ya onu düşünerek motive olun dedim.
Hiç tanımadığınız bir yerde tüm gün evde olunca bunalıma girmeniz normal, bakın ne güzel çalışırken daha iyiydim diyorsunuz farkındasınız yani bu 1. adım. 2. adım evden çıkıp iş aramak.
Buraya taşınmadan önce Atılgan hiperaktif birisiydim.Cok sosyal bir insandım.Sizce bana ne oldu da ben böyle oldum.Çocuk istiyorsunuz tedavi parasını, taşınmak istiyorsunuz taşınma parasını vs. bunları düşünerek motive edin kendinizi.
Herşey başlayana kadar, siz bir başlayıp insan içine çıkın, ilk maaşınızı alın bu hallerinizden eser kalmaz.
Vallahi öyle kötü kötü düşünüyorum.cok tşk ederimevde boş durup bütün vaktini düşünmeye harcıyorsun.. git çalış kafanı dağıt.. başka yolu yok.
Aklımdan geçiyor ise girersem bir hata yaparsam herkes bana gülecek yapamayacağımi düşünüyorum.Halbuki çok iyi yapıyorum.ama panik atak bir insanın çabuk kırılan bir yapım var.Evse kala kala böyle oldum sanırım
Hata yapmayan yoktur ki, ben ne hatalar yapıyorum bazen duysanız gülersiniz.Buraya taşınmadan önce Atılgan hiperaktif birisiydim.Cok sosyal bir insandım.Sizce bana ne oldu da ben böyle oldum.
Mrb eşim çalışmama müsade ediyor.Suan için değil ilerde tüp bebek yapacağım şuan için değil . Doktorlar şuan için daha yaşın küçük erken diyor lar.tüp bebek yaptıracak paranız yoksa çocuk yapmayın, çocuğun bakımı tüp bebekten çok daha pahalı,
ayrıca çalışmana izin vermiyorum diyen adam da bu kafayı değiştirmeden çocuk yapmayın.
önceliğiniz iş bulup maddi olarak yeterli birikimi yapmak bu esnada da eşinizle ilgili daha detaylı düşünmek olsun...
Evet fön çektim.Ama çok heyecan yaptım.Musteri beğendi ama orda çalışan bir bayan bana alaycı bir şekilde gülünce üzüldümHata yapmayan yoktur ki, ben ne hatalar yapıyorum bazen duysanız gülersiniz.
Daha önce birşey mi yaşadınız çalıştığınız yerde, olumsuz eleştiri mi aldınız?
Şu da var insan çok iyi bildiği işi bile bir süre yapmayınca pratikliğini kaybettiği için özgüvenini yitirebiliyor, başlayınca tekrar hatırlarsınız.
Mrb bilmiyorum olabilir.Ama sabah 8 de uyanirim uyumam ev işi yaparım hiç oturmam bilmiyor olabilirSanırım tembelsınız
Mrb eşim çalışmama müsade ediyor.Suan için değil ilerde tüp bebek yapacağım şuan için değil . Doktorlar şuan için daha yaşın küçük erken diyor lar.
sen bu halinle nasil bebek bakacaksin bebek elinde mucizelerke digmayacak senin psikolojin daha kotu olacak bir de neden tup bebek daha yas 23İş arıyorum ,sabah oluyor vazgeçmiyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Birşey soracağım size.Birde benim eşim neden artık eskisi gibi benimle ilgili değil.aBazen arada bana diyor kı sen delisin, rahat ol.Acaba ben nerede hata yapıyorum.Cok ilgiliyim.Aksama kadar onun gelmesini bekliyorum.Bir çocuk gibi ilgi gösteriyorum.acaba bu ilgiden bunalmış olabilir miHata yapmayan yoktur ki, ben ne hatalar yapıyorum bazen duysanız gülersiniz.
Daha önce birşey mi yaşadınız çalıştığınız yerde, olumsuz eleştiri mi aldınız?
Şu da var insan çok iyi bildiği işi bile bir süre yapmayınca pratikliğini kaybettiği için özgüvenini yitirebiliyor, başlayınca tekrar hatırlarsınız.
Dr aşılama yaP dedi ama ben istemedim.Kendimi toparlayıp parayı biriktirince direk tüp bebek yaparım dedim.Bende kı tek sorun yumurtlama problem i . Rahim filmi horman hepsi iyi.Dr doğal yoldan da kalabilir sin.dedi.Gecen sene düşük yaptım.zaten bir daha hamile kalamadimsen bu halinle nasil bebek bakacaksin bebek elinde mucizelerke digmayacak senin psikolojin daha kotu olacak bir de neden tup bebek daha yas 23
Estağfurullah ahh bir kırabilsem.gece gündüz dua ediyorum.Allahım aklımı yutirmiyeyim Bana güç ver diye.çok pardon ya etmiyor okumuşum.
o zaman ne yapıp edip kabuğunu kırıp bir yerden işe başlayacaksın, yoksa gidişat daha iyiye değil kötüye olur her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?