- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
-
İş arıyorum ,sabah oluyor vazgeçmiyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardımcı olunSihirli değnekle düzelmiyor hiçbirşey, çaba gerekiyor, evden çıkın ve iş aramaya başlayın.
İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorumBence heemn iş bul çalış bir yerden başla
Harekete geçmek için sizden destek istiyorum.Kendime güvenim yok .E o zaman kalk da harekete geç. oturdugun yerden bunların hiçbiri gerçekleşmeyecek.
Iş ne tam olarak ?İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
Çocuk istiyorsunuz tedavi parasını, taşınmak istiyorsunuz taşınma parasını vs. bunları düşünerek motive edin kendinizi.İş arıyorum ,sabah oluyor vazgeçmiyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Çok tşk ederim,Ise baslarsan acilirsin net. Ailenden uzak olmani da icinde cok buyutmussun. Ebedi ayrilmadiniz sonucta rahatla biraz. Bir iki sene takilin oldugunuz yerde sonra yine donersiniz. Belli bir saglik problemin yoksa tup bebek yapma sartlar uygun hale gelince bebek kendisi gelir. 35 altiysan panik de yapma bebek konusunda. Bazi hanimlari bu konuda anormal endiseli goruyorum.
İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
Bayan kuaförIş ne tam olarak ?
Ben senin durumunu anladim ve bu durumda cok insan var. Ya bir uzman yardimi alacaksin ya da Allah ne verdiyse deyip bir ise atilacaksin. Kesin toparlarsin. Kimse de kusursuz is yapmiyor o kadar sacma hatalar yapiyorlar ki. Sen de yapacaksin. Normal bir sey.İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
Geçen ay ev taşıdık işten ayrıldım.Ama bir ay çalıştım, iyi geldi ama kocaelinden Düzce ye taşındık işten ayrıldım.Ama çalıştığım zaman iyi hissediyor dum kendimiÇocuk istiyorsunuz tedavi parasını, taşınmak istiyorsunuz taşınma parasını vs. bunları düşünerek motive edin kendinizi.
Herşey başlayana kadar, siz bir başlayıp insan içine çıkın, ilk maaşınızı alın bu hallerinizden eser kalmaz.
hiç anlamam. Çırak olarak falan mi başlayacaksınız ? yani belki koşullar ağır geldiği için içten içe " aman kendimi ne yoracagim. .." diye düşünüyor olabilirsiniz. bu da çalışmaktan vazgeciriyor olabilir. Kimisi zora gelemez.Bayan kuaför
Kendimi övmek istemiyor um ama çok çaba yakın bir kişiliğim.var.Bir ay bayan kuaförü de çalıştım bana çok güveniyorum bir haftada da kasanjn dükkanın anahtarını bile bana verdiler.Beni daha bir hafta yanıyor olmalarina rağmen.Ama işte işten çıkınca gebe içime kapandim.Ben senin durumunu anladim ve bu durumda cok insan var. Ya bir uzman yardimi alacaksin ya da Allah ne verdiyse deyip bir ise atilacaksin. Kesin toparlarsin. Kimse de kusursuz is yapmiyor o kadar sacma hatalar yapiyorlar ki. Sen de yapacaksin. Normal bir sey.
Canm eline yüzüne bulaştırsan nolur o işten çıkar başka işe girersin yeterki iste.yapamam diye düşünme azimli olursan herşey yaparsın hele bi dene ilk adımı at gerisi gelirİş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?