- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
Mrb dün konu açtım ama yanlış yerde acmısım.Arkadaslar 5 senelik evli 23 yaşındayım.1senedir ailemden ayrılıp batıya taşındım.Ailemi özlüyorum, psikolojik men çok kötü oldum.Stres yaptığım için anne de olamıyorum.Tup bebekle anne olabilirim .Ama bunun için maddi durumumuz da yok.Esim çalışmama müsaade ediyor,ama çalışmak dışarıya çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum.Bu şehirden gidersem çalışmak orda tüp bebek yapmak istiyorum.Burda ruh gibiyim,gece gündüz evde düşünüp kafamda herşeyi kuruyorum.panik atak oldum.Esimde işten gelip, online oyun bağımlısı olmuş.Beni artık takmıyor eskisi gibi.Konusuyor ama beni tatmin etmiyor.Kendim bakımlı güler yüzlü biriyim.Ama herkes bana uzak ilgi istiyorum ama yok.Ne yapacağımı bilmiyorum,Nurdan gidip.memelekte tasinirsak o zaman mutlu olacagimi düşünüyorum.Eger bende çalışıyor eşime destek olursam tasiniriz,Ama kalkıp gidesim yok ,ama çokta istiyorum.Bana yardımcı olun.Ozguvenimi geri almak istiyorum.Kendimi ise yaramaz biri olaraj gormeye basladim.Yanliz kalinca insan çok kotu .Okuyan yorum yapan herkes ten Allah razı olsun