Acil yardım lütfen

vip filoritta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
83
7
1
32
Mrb dün konu açtım ama yanlış yerde acmısım.Arkadaslar 5 senelik evli 23 yaşındayım.1senedir ailemden ayrılıp batıya taşındım.Ailemi özlüyorum, psikolojik men çok kötü oldum.Stres yaptığım için anne de olamıyorum.Tup bebekle anne olabilirim .Ama bunun için maddi durumumuz da yok.Esim çalışmama müsaade ediyor,ama çalışmak dışarıya çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum.Bu şehirden gidersem çalışmak orda tüp bebek yapmak istiyorum.Burda ruh gibiyim,gece gündüz evde düşünüp kafamda herşeyi kuruyorum.panik atak oldum.Esimde işten gelip, online oyun bağımlısı olmuş.Beni artık takmıyor eskisi gibi.Konusuyor ama beni tatmin etmiyor.Kendim bakımlı güler yüzlü biriyim.Ama herkes bana uzak ilgi istiyorum ama yok.Ne yapacağımı bilmiyorum,Nurdan gidip.memelekte tasinirsak o zaman mutlu olacagimi düşünüyorum.Eger bende çalışıyor eşime destek olursam tasiniriz,Ama kalkıp gidesim yok ,ama çokta istiyorum.Bana yardımcı olun.Ozguvenimi geri almak istiyorum.Kendimi ise yaramaz biri olaraj gormeye basladim.Yanliz kalinca insan çok kotu .Okuyan yorum yapan herkes ten Allah razı olsun

Ise baslarsan acilirsin net. Ailenden uzak olmani da icinde cok buyutmussun. Ebedi ayrilmadiniz sonucta rahatla biraz. Bir iki sene takilin oldugunuz yerde sonra yine donersiniz. Belli bir saglik problemin yoksa tup bebek yapma sartlar uygun hale gelince bebek kendisi gelir. 35 altiysan panik de yapma bebek konusunda. Bazi hanimlari bu konuda anormal endiseli goruyorum.

İş arıyorum ,sabah oluyor vazgeçmiyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Çocuk istiyorsunuz tedavi parasını, taşınmak istiyorsunuz taşınma parasını vs. bunları düşünerek motive edin kendinizi.
Herşey başlayana kadar, siz bir başlayıp insan içine çıkın, ilk maaşınızı alın bu hallerinizden eser kalmaz.

Ise baslarsan acilirsin net. Ailenden uzak olmani da icinde cok buyutmussun. Ebedi ayrilmadiniz sonucta rahatla biraz. Bir iki sene takilin oldugunuz yerde sonra yine donersiniz. Belli bir saglik problemin yoksa tup bebek yapma sartlar uygun hale gelince bebek kendisi gelir. 35 altiysan panik de yapma bebek konusunda. Bazi hanimlari bu konuda anormal endiseli goruyorum.
Çok tşk ederim,

İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
Ben senin durumunu anladim ve bu durumda cok insan var. Ya bir uzman yardimi alacaksin ya da Allah ne verdiyse deyip bir ise atilacaksin. Kesin toparlarsin. Kimse de kusursuz is yapmiyor o kadar sacma hatalar yapiyorlar ki. Sen de yapacaksin. Normal bir sey.

Çocuk istiyorsunuz tedavi parasını, taşınmak istiyorsunuz taşınma parasını vs. bunları düşünerek motive edin kendinizi.
Herşey başlayana kadar, siz bir başlayıp insan içine çıkın, ilk maaşınızı alın bu hallerinizden eser kalmaz.
Geçen ay ev taşıdık işten ayrıldım.Ama bir ay çalıştım, iyi geldi ama kocaelinden Düzce ye taşındık işten ayrıldım.Ama çalıştığım zaman iyi hissediyor dum kendimi

Ben senin durumunu anladim ve bu durumda cok insan var. Ya bir uzman yardimi alacaksin ya da Allah ne verdiyse deyip bir ise atilacaksin. Kesin toparlarsin. Kimse de kusursuz is yapmiyor o kadar sacma hatalar yapiyorlar ki. Sen de yapacaksin. Normal bir sey.
Kendimi övmek istemiyor um ama çok çaba yakın bir kişiliğim.var.Bir ay bayan kuaförü de çalıştım bana çok güveniyorum bir haftada da kasanjn dükkanın anahtarını bile bana verdiler.Beni daha bir hafta yanıyor olmalarina rağmen.Ama işte işten çıkınca gebe içime kapandim.

İş çok ama ben karar veriyorum çalışacağım diyordum.sonrada ben yapamam elime yüzüme bulastiririm diyorum
Canm eline yüzüne bulaştırsan nolur o işten çıkar başka işe girersin yeterki iste.yapamam diye düşünme azimli olursan herşey yaparsın hele bi dene ilk adımı at gerisi gelir

Back
X