Acil yardım lütfen

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
kızlar ben yeni kapanacağım bugün gidecektim okula öyle ama bilemedim ya ;( kilom fazla kıyafet bulamıyorum ;( şuanlık elimde bir ferace birde şalım var onları da dün aldım ;( şimdi havalar yağacak ;( ne giyeceğim ben ;( yardımcı olur musunuz ? Beni ferace ne kadar götürür ne alayım başka şu yağmurlu havalar için ? Birde kıyafet tamamlamayı bekletmeden giyinip çıkayım mı ne yapayım kapalı olarak

Canım sıkıldı ya ;( İnternette baktım ama bilemedim ne alayım diye ;( bulunduğum yer dede sıkıntı bulmam ;( ne alacağımı da bilmiyorum ;(

Yakin baska bir il yok mu alisveris yapabileceginiz? Feraceyle tek basina donarsiniz sabahlari serin olmaya basladi

Bende yazın kapanmıştır kışa doğru alamadım pahalıydı kapanlar ferace in içine giyindim giyindim üzerime de açıkken giyindigim montumu giyerdim çok üşüdüğümde çok takma millet ne der nasıl karşılar diye boşver sen kapanmak istiyorsun ne güzel kıyafet için vazgeçme sakin Allah yolunu açık etsin :)

Güzeli de geçtim ya sadece üstüme kapatıcak soğuktan korunacak bişey istedim ;( kaplar gördüm nette ama bilemedim ;( bekletmeden gideyim mi o zaman ya ;( Saol kuzum

Güzeli de geçtim ya sadece üstüme kapatıcak soğuktan korunacak bişey istedim ;( kaplar gördüm nette ama bilemedim ;( bekletmeden gideyim mi o zaman ya ;( Saol kuzum

Hiç kendine kıyafete bağlama tekrar söylüyorum.ben feraceyle karda kaldım üşüyorsun kabul ama mutlu oluyorsun çık feraceni giyinip eğer anlamazsan feraceni üzerine hırka giyin çık artık bir çok kişi öyle yapıyor zaten kimse senin almadığını anlamaz merak.etme oda moda oldu :)

Ya şuan varya öyle bi zamanda yazdın ki bana Beni desteklediğin için çok saol Peki ben bundan sonrası için ne almalıyım ;( malum havalar soğuyor

Ya birde kap ne oluyor pardesüden ne farkı var?

Tunikler baktım o kap mı pardesümü ne üstüne ceket giyeyim yağmurda diye Sefamerve birde modanisadan birde şu var

Eklentiler

• ACCCF7C9-1678-475E-9E09-4BAD31F80004.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 71
Ya şuan varya öyle bi zamanda yazdın ki bana Beni desteklediğin için çok saol Peki ben bundan sonrası için ne almalıyım ;( malum havalar soğuyor

Canım benim param yoktu o zamanlar hani bir kabana kalkıp 350 lira vermeye gözüm yemedi ben o kişi feraceyle geçirdim ve o kdr mutlu oldum ki senin feraceyle kapanmana bn ilk kapandigimda tunik giyindim kendimi garip hissettim bu olmadı dedim 2 hafta sonra ferace aldım ve vazgecemedim trençkot alanlar var ama onlar sıcak tutmuyor bence şimdi herseyini yenileceğini için çok kendini zorlama pancolar rahat oluyor etek al derim eğer seviyorsan 2015 de kapansın hala etek giyinmeye alışamadım ben pantolon ferace ilk başlarda eşarp kullandım şimdi şal kullanıyorum daha çok :) kış da geldi ince eşarplar daha zor oluyor onu kalın eşarp al daha rahat düz duruyor :) bu arada ilk başlarda garip gelecek yapamayacak son eşarbını sakın vazgeçme taş çatlasın 1 ay sonra alisiyorsun 10 yıllık kapalı bir hanıma sor onlar bile hala eşarbını tek sefer de yapamıyor emin ol

peki şu attığım olur mu spor biraz ama

Spor takıl zaten tarzına uyuyorsa ve bence gayet güzel gösterdiğin ama İstanbul'da oturuyorsanız Fatih de çok uyguna geliyor böyle şeyler ben 50 liraya buldum aldım :) bnm eşim klasik giyinir işinden dolayı ben onun yanında spor takılıyorum mesela :)

Ya birde kap ne oluyor pardesüden ne farkı var?
Kap pardösünün kısası na denir ayrica cok kasma benim kizimda ferace üstü hirka giyiyor kisin biraz ucuzlasın kislik manto alırsın bide nette beğendiğim birsey olursa bilindik yerlerden iadeli olanlardan al ki olmazsa geri iade edersin

Tabi pançoda iyi bir çözüm
Ayrıca kilo sikayetin varsa diyet gruplarina katıl hem zayıflayınca kıyafet bulma.derdin kalmıyor ben 5ayda 14 kilo verdim gruplarda çok destek oluyorlar

Şimdilik elindekilri kullan zamanla alırsın

Demeden.geçemeyeceğim kararını verdiysen kiyafet icin beklemek anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…