kızlar ben yeni kapanacağım bugün gidecektim okula öyle ama bilemedim ya ;( kilom fazla kıyafet bulamıyorum ;( şuanlık elimde bir ferace birde şalım var onları da dün aldım ;( şimdi havalar yağacak ;( ne giyeceğim ben ;( yardımcı olur musunuz ? Beni ferace ne kadar götürür ne alayım başka şu yağmurlu havalar için ? Birde kıyafet tamamlamayı bekletmeden giyinip çıkayım mı ne yapayım kapalı olarak
Güzeli de geçtim ya sadece üstüme kapatıcak soğuktan korunacak bişey istedim ;( kaplar gördüm nette ama bilemedim ;( bekletmeden gideyim mi o zaman ya ;( Saol kuzumBende yazın kapanmıştır kışa doğru alamadım pahalıydı kapanlar ferace in içine giyindim giyindim üzerime de açıkken giyindigim montumu giyerdim çok üşüdüğümde çok takma millet ne der nasıl karşılar diye boşver sen kapanmak istiyorsun ne güzel kıyafet için vazgeçme sakin Allah yolunu açık etsin :)
Evet ama şuan yok napsam ya ;(Yakin baska bir il yok mu alisveris yapabileceginiz? Feraceyle tek basina donarsiniz sabahlari serin olmaya basladi
Güzeli de geçtim ya sadece üstüme kapatıcak soğuktan korunacak bişey istedim ;( kaplar gördüm nette ama bilemedim ;( bekletmeden gideyim mi o zaman ya ;( Saol kuzum
Ya şuan varya öyle bi zamanda yazdın ki banaHiç kendine kıyafete bağlama tekrar söylüyorum.ben feraceyle karda kaldım üşüyorsun kabul ama mutlu oluyorsun çık feraceni giyinip eğer anlamazsan feraceni üzerine hırka giyin çık artık bir çok kişi öyle yapıyor zaten kimse senin almadığını anlamaz merak.etme oda moda oldu :)
Ya birde kap ne oluyor pardesüden ne farkı var?Hiç kendine kıyafete bağlama tekrar söylüyorum.ben feraceyle karda kaldım üşüyorsun kabul ama mutlu oluyorsun çık feraceni giyinip eğer anlamazsan feraceni üzerine hırka giyin çık artık bir çok kişi öyle yapıyor zaten kimse senin almadığını anlamaz merak.etme oda moda oldu :)
Ya şuan varya öyle bi zamanda yazdın ki banaBeni desteklediğin için çok saol Peki ben bundan sonrası için ne almalıyım ;( malum havalar soğuyor
Ya birde kap ne oluyor pardesüden ne farkı var?
peki şu attığım olur mu spor biraz amaSanırım kaplar daha kısa oluyor daha farkını tam çözemedim ama öyle olması gerekiyor dizden biraz daha aşağıda olanlara kap diyorlar sanırım :)
Sanırım kaplar daha kısa oluyor daha farkını tam çözemedim ama öyle olması gerekiyor dizden biraz daha aşağıda olanlara kap diyorlar sanırım :)
peki şu attığım olur mu spor biraz ama
İcten hirka vs birsey giyseniz idareten? En azindan usutmez.Evet ama şuan yok napsam ya ;(
kızlar ben yeni kapanacağım bugün gidecektim okula öyle ama bilemedim ya ;( kilom fazla kıyafet bulamıyorum ;( şuanlık elimde bir ferace birde şalım var onları da dün aldım ;( şimdi havalar yağacak ;( ne giyeceğim ben ;( yardımcı olur musunuz ? Beni ferace ne kadar götürür ne alayım başka şu yağmurlu havalar için ? Birde kıyafet tamamlamayı bekletmeden giyinip çıkayım mı ne yapayım kapalı olarak
Güzeli de geçtim ya sadece üstüme kapatıcak soğuktan korunacak bişey istedim ;( kaplar gördüm nette ama bilemedim ;( bekletmeden gideyim mi o zaman ya ;( Saol kuzum
Kap pardösünün kısası na denir ayrica cok kasma benim kizimda ferace üstü hirka giyiyor kisin biraz ucuzlasın kislik manto alırsın bide nette beğendiğim birsey olursa bilindik yerlerden iadeli olanlardan al ki olmazsa geri iade edersinYa birde kap ne oluyor pardesüden ne farkı var?
Şimdilik elindekilri kullan zamanla alırsınkızlar ben yeni kapanacağım bugün gidecektim okula öyle ama bilemedim ya ;( kilom fazla kıyafet bulamıyorum ;( şuanlık elimde bir ferace birde şalım var onları da dün aldım ;( şimdi havalar yağacak ;( ne giyeceğim ben ;( yardımcı olur musunuz ? Beni ferace ne kadar götürür ne alayım başka şu yağmurlu havalar için ? Birde kıyafet tamamlamayı bekletmeden giyinip çıkayım mı ne yapayım kapalı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?