Acil yardim lütfen

Kizlar herkese cok cok tesekkür ediyorum, hepinizden Allah razi olsun.
Emniyet mudurlugune ulastim anlattim. O kadar anlayislilardi ki. Gürcistan ucagina binemeden alip götürmüsler yegenimi, İstanbul emniyetinde su an.

Allah polisimizden razi olsun, ayaklarina tas degmesin insallah.

Yemisim beceriksiz avrupa polisini, bir halta yaramiyorlar. Kendileri bile şok oldular, biz Türk polisi olayı çözdü dediğimizde.

Burda ki polisler kağıt kürek işlerini halletmeye çalışırken, bizim polisimiz çoktan yakaladılar yeğenimi, engel oldular, hemde bir telefonla. Bir kez daha Türklüğümle gurur duydum! Allah’ım bizi vatansız, sahipsiz koymasın.

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Yeğenimin babası yola çıktı, getirmek için, yarın burda olurlar.

Ya kadın tacirlerinin eline düşseydi bu kız, nasıl bulurduk onu oralarda kime sorardık?

Ömrümüzden ömür gitti, genç kızların üstünde olsun gözleriniz, yeğenimden asla beklemezdim böyle birşeyi asla, gayet aklı başında bir kız sanırdım, ama kandırmışlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde mektup yazıp gitmiş üstelik, birdaha geri dönmemek üzere yola çıkmış yani. Oradan da Özbekistan’a devam edecekmiş, çoçuk Özbekmiş, inanılır gibi değil hâlâ aklım almıyor.

Sadece onbeş yaşındaki bir kız!

Büyük geçmiş olsun canım ailesi daha dikkatli olupilgilensin Allah böyle bir şeyi kimseye yaşatmasin inşallah

Cok gecmiş olsun nasıl ulastınız polise

Aynen MissCherry, bu işin içinde kesinlikle çok pis bir niyet var. Yeğenimin konuştuğu çocuk bence sadece maşa/yem olarak kullanılan bir şahıs. Niyet güzel olsa, bekler ki kız 18 yaşına bassın evlenelim, der. Ama yok, bu iş başka bir iş, vizesiz 30 günden fazla kalınmıyormuş Özbekistan’da, bu kızda temelli gidiyor düşün, resmen yok edecekler di yeğenimi...

Sonra hangi genç erkek der ki, yaşın onbeş ama olsun gel Özbekistan’a benim yanıma, kavuşalım!? Bir kere yasal değil.. yeğenimin resmen beynini yıkamışlar bunlar profesyonel.. Allah’a bin şükür ki gidemedi...

Yola çıktılar babasıyla İstanbul’dan geliyorlar şu an, burada da polis karşılayacak sorguya çekecekler, işid bağlantılı birşeyler mi dönüyor diye şüpheneliyorlar. Bilgisayar, telefon hepsi alınacak elinden incelenecek.

Yeğenimde psikolojik tedavi görecek burda, yaptığı hiç normal bir hareket değil çünkü. Kafayı yemiş olduğunu gösteriyor bu yaptıkları...

Valla canımcım o taraflar yasal olarak çok karışık yerler bir kere kayboldun mu izine bir daha arayan rastlayamaz vallahi. Tanıdığım bir mühendis, okul arkadaşım çok iyi bir savunma kurumunda çalışıyor. Kazakistanda hapse atmak istemişler, o da çalıştığı yerşn adını söylemiş olmaz demiş kendini anca öyle kurtarmış. İşgezisinden döndüğünde dedi ki o hapse girersen bir daha izini bulamıyorlar çürüyüp gidiyorsun...O taraflarda cidden aşırı derecede rüşvet, yolsuzluk, kanunsuz işleri adam kaçırma, fuhuş var hepsine göz yumuluyor. Allah korumuş yani o kız varsaydı Gürcistana alıkoyup satacaklardı herhalde daha da izini bulamazdınız.

Bundan sonrası için çok dikkatli olun çünkü kafaya koyan tekrar gider. Sağlam bir tedavi görsün mutlaka. Bir de ters konuşmayın sen neden habersiz gidiyorsun önce çocuk gelsin tanışalımtelli duvaklı gelin ol falan deyin çünkü ters giderseniz daha çok inatlaşır

Aynen berbat bir yer. Bizim kız her halükarda 30 gün sonra vizesi bitince kaçak olarak kalacakdı orada! Kaçak olduğu içinde ya alıkonulup bu çetenin kölesi olacaktı, yada hapiste çürüyecekti. İki tarafı moklu değnek. Ben anlayamıyorum bu nasıl bir deliliktir böyle...

Aynen canım. Pasaportuna el konuldu, yurt dışına gitmeyi birdaha rüyasında görür. Türkiye ye tatile bile götürmeyecek ailesi.

Her nekadar zor olsada, dediginiz gibi ılımlı davranmak lazım, yoksa tamamen kaybederiz bu kızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…