acil yardim lütfen

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Whatsappta beni rahatsiz eden bir kisiyi engellemistim ama bu kisi aradan bir kac yil gecmesine ragmen beni rahatsiz ediyor. Polise basvurdum. Kanit olarak bana en son yazdiklarini göstermek istiyorum ama engelledigimden dolayi mi bilmiyorum (mesajlari sildim mi hatirlamiyorum) yazdigi mesajlar yok. Engelini kaldirip tekrar baktim mesajlar hala yok. Birde bu süre icinde telefon degistim, mesajlar eski telefonda mi kaldi? ama whatsapp hesabinin telefonla alakasi yok diye biliyorum hangi telefona gecersen gec hesap bir tane oldugu icin mesajlar geri yüklenmiyor mu? Bu eski mesajlari nasil geri getirebilirim, bilen varsa lütfen yardimci olsun.

Whatsappta beni rahatsiz eden bir kisiyi engellemistim ama bu kisi aradan bir kac yil gecmesine ragmen beni rahatsiz ediyor. Polise basvurdum. Kanit olarak bana en son yazdiklarini göstermek istiyorum ama engelledigimden dolayi mi bilmiyorum (mesajlari sildim mi hatirlamiyorum) yazdigi mesajlar yok. Engelini kaldirip tekrar baktim mesajlar hala yok. Birde bu süre icinde telefon degistim, mesajlar eski telefonda mi kaldi? ama whatsapp hesabinin telefonla alakasi yok diye biliyorum hangi telefona gecersen gec hesap bir tane oldugu icin mesajlar geri yüklenmiyor mu? Bu eski mesajlari nasil geri getirebilirim, bilen varsa lütfen yardimci olsun.

Mesajlari yedeklemediyseniz yeniden ulasamazsiniz

Whatsapp yedekleme yapmıyorsanız kayıtlı kalmayabilir.
Ama madem polise gidecek kadar eahagsiz ediyor, bir kaç gün engeli kaldırın, yeni kanıtlarla taze taze gidersiniz..
Bak engelimi kaldirdi diye cesaret almasin diye ve beni psikolojik olarak rahatsiz ettigi icin.

Yeni telefona geçtiğinde veri yükle dediğinde msjlar geri gelir

Ben android telefon kullaniyorum benim telefonda yedekleme yapacaksam yedekleri hangi maile yollayacaksam onu istiyor yani yedekleriyseniz yedekleyip maile yollamistir

maalesef kayıtlı kalmıyor 3 sene once engelledıgım kısının yazdıgı mesajlar bana lazım oldu bırıne gostermek ıcın ıspat etmem gerekıyordu ama engellemıs bulundugum ıcın sılınmıs ne yaptımsa gelmedı whatsaap yenıden kurdum falan yok getıremedım. konusmaları yedeklemıyorsanız gerı gelmıyor maalesef

Rahatsız eden kisiyi tanıyor musunuz? Ne yazıyor size?
Evet taniyorum platonik duygular besliyordu bana ama ben onu hic o gözle görmedim. Bana yazdigi mesajlarda yanlis durumlar sezdigim icin artik görüsmek istemedigimi yazdim ve engelledim. O günden beri rahat vermiyor. Konusmak istiyor onunla konusmazsam, baska insanlara benim hakkimda konuscagini söylüyor. Bu tehditler beni rahatsiz ettigi icin polise gittim bende.

maalesef kayıtlı kalmıyor 3 sene once engelledıgım kısının yazdıgı mesajlar bana lazım oldu bırıne gostermek ıcın ıspat etmem gerekıyordu ama engellemıs bulundugum ıcın sılınmıs ne yaptımsa gelmedı whatsaap yenıden kurdum falan yok getıremedım. konusmaları yedeklemıyorsanız gerı gelmıyor maalesef
Bende getiremedim malesef:(

Whatsapı indirdiğiniz de geri yüklemeyi mi atladınız acaba.
Whatsapı tekrar silip yükleyin bi belki olabilir

Back
X