Acil yardim lütfennnnn

Hamilemiyim

• Hamilelik belirtileri

OY: 3 50,0%
  • Gebelik

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6
Ben şu anda 23 haftaymda gebeligin en başında oldu zaten.şükret dua et canim beterin beteri var hayatta sen elinden geleni ve gerekeni yap gerisi taktir.saglikla kavusursun insallah bebegine.
Amin canım inşallah. Doktorum gebelik çok yeni adet döneminin perşembeye geliyor o zaman kontrole gel bakalım dedi. Şimdi leke şeklinde kanama olduğu için gitmesem mi diyorum perşembeye kadar. Çünkü kese vs hiçbirşey yok şu an. Inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma canım. Anlamıyorum millet nasıl gidip bebeklerini aldırıyor ya. Biz burda ölüp ölüp diriliyoruz :(

Amin canım inşallah. Doktorum gebelik çok yeni adet döneminin perşembeye geliyor o zaman kontrole gel bakalım dedi. Şimdi leke şeklinde kanama olduğu için gitmesem mi diyorum perşembeye kadar. Çünkü kese vs hiçbirşey yok şu an. Inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma canım. Anlamıyorum millet nasıl gidip bebeklerini aldırıyor ya. Biz burda ölüp ölüp diriliyoruz :KK43:
Git lekelenmem var dersin o yuzden geldim dersn emin olamazsin şu anda yerleşmemi degilmi diye.tarifin yerleşme kanamasina benziyo ama ben olsam giderdim.sen bilirsin yinede...

Mrb ya ben bisey sorucaktim bugün basım döndü ve midem bulandi çok az . sonra bayilcak gibi oldum goguslerim de agridi sirtimda da bi agri var sabahtan beri bas dönmesi var daha bi hafta oluyor ilişki olalı bu kadar erken belirti olur mu hamile olsam acaba

Rengi koyulastiysa doktora gitmeni tavsiye ederim koyu renkten korkmak lazim dirlar Canim tesbir amaçli en azindan
canım rengi koyulaştı derken kahverengine döndü hatta bi ara akıntım temizlenir gibi oldu.Ama az evvel tekrar pembe gibi olmuş =( hiç ayağa kalkma diyor bebişim

Mrb ya ben bisey sorucaktim bugün basım döndü ve midem bulandi çok az . sonra bayilcak gibi oldum goguslerim de agridi sirtimda da bi agri var sabahtan beri bas dönmesi var daha bi hafta oluyor ilişki olalı bu kadar erken belirti olur mu hamile olsam acaba
canım sanmıyorum tansiyon ya da adetin yaklaştığından olabilir. adet gecikmesi vs. var mı?

UOTE="nrdntkdmr, post: 48554121, member: 789852"]Bide sabahtan beri bas dönmesi var[/QUOTE]
Canım üzüntüden olabilir :( inşallah hayırlsıyla Rabbim sanada diğer isteyenlerede nasip eder

Kızlar adet bittikten hemen sonra ilk beş gün içinde ilişkiye girdim dört defa boşaldı korumasız sizce hamilelik olabilir mi

Kizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
Ne kadar da acelecisin :)benimki bırak once yi adet geçtikten 2 gun sonra bile negatif cikmisti

merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi bilmiyorum kafam karmakarışık.

Back
X