kızlar sezeryanla doğum yaptım
bebeüim şuan 20 günlük
sütüm yeterli gelmediği için mama takviyesi yapıyorum
eşim eczaneye gitti
eczacı milupa pre vermiş 10 gün kullandım.bebeğim hiç gelişmedi
mama bitince tekrar gitmiş almaya bu kez 1 no vermiş
10 gündürde 1 no içiriyorum ..gayet rahat uyuyoır doyuyor
sizce 1 no vermenin zararı olurmu
nedir bu pre ile 1 no arasında
daha kontrolüme 1 hafta var .öncesinde gidemiyorum doktorm seminere gitmiş ulaşamıyorum
acil cevap lütfennnn
ya arkadaşlar benimde aynı sorunum var.sezeryan oldu doğumum..süt gelmedi aptamil 1le başladık şimdi hem mama alıyor hemde beni emiyor ama ölçüde problemimiz var..doymuyo sanki hala..günde 4-5 kez verdiğinizi söylemişiniz kaç cc veriyosunuz peki..geçen hafta her memeden sonra 45cc vermiştim doktor içebildiği kadar içsin sen 45i ver demişti.bi haftada 500gr almış bu arada bebeği 23 günlük..ne kadar verceğimi şaşırdım yardımcı olabilcek biri varmı acaba bi yol gösterseniz((
ben 1 haftalıktan beri aptamil 1 veriyorum canım. memnunum. ama önce anne sütü derim. Hiç almıyor mu anne sütü
merhaba, bende bebegim 5 haftalikken rezerve olarak aptamil pre almistim, aptamil pre genelde anne sütü ile beslenen bebeklere ilk iki ay ek olarak veriliyor , yani ben disari cikarsam bi kere mama veriyordum, ama iki aydan sonra aptamil 1 demisti doktorumuz,zaten üzerindede yaziyor , 2 ayliktan sonra aptamil 1 e gecin diye. bebekler ilk iki ay 2 saatte bir emmek isterler, acikirlar yemesi normal , anne sütü icinde sana tavsiyem bir pompa al sürekli cek, saatte bir iki saatte bir farki göreceksin, az gelse bile cek , o cogalacaktir, önemli olan ilk baslarda cekmek bol bol, daha sonra farki anlayacaksin, gelmiyor diye endiselenme mutlaka gelecektir sen cektikce, anne sütünün zekayi cok etkiledigi bilimsel olarakta kanitlanmistir , bebisinle mutlu günler:)
ya arkadaşlar benimde aynı sorunum var.sezeryan oldu doğumum..süt gelmedi aptamil 1le başladık şimdi hem mama alıyor hemde beni emiyor ama ölçüde problemimiz var..doymuyo sanki hala..günde 4-5 kez verdiğinizi söylemişiniz kaç cc veriyosunuz peki..geçen hafta her memeden sonra 45cc vermiştim doktor içebildiği kadar içsin sen 45i ver demişti.bi haftada 500gr almış bu arada bebeği 23 günlük..ne kadar verceğimi şaşırdım yardımcı olabilcek biri varmı acaba bi yol gösterseniz((
zeliha seni o kadar iyi anlıyorum ki şu anda kabuz gibiydi o günler benim için bebeğimi doyuramadığımı düşünüp çok üzülüyordum emzirirken sıkıntı çekiyordum göğüslerim hep yara olmuştu miniğim doumadığında parçalıycakmış gibi emiyordu ağlıyordu vs vs merak etme hepsi gelip geçiyor
günde 3-4 defa verdiğim oldu kutunun üzerinde yazan ölçüsüne göre 1e geçince daha az vermeye başladım daha tok tuttuğu için zaten aç olduğunu belli ediyordu kuzucum doymadığına kanaat getirince verebilirsin bence tabi kontrole gidince doktoruna da sor sen yine de kilo kontrolünde anlaşılır çok olup olmadığı
6günlükken sarılıktan yattık hastanede ozaman doktor bu şekilde kullanın mamayı dedi..1ay sonra gelin deyince gitmedik daha.sağlık ocağına götürdüm geçen hafta 300gr almış çok felan dedi.bi sonraki hafta 500gr oldu...bende kısmaya çalışıyorum mamayı ama durmuyor ağlıyor açlıktan..aslında sütümde var gibi neden böyle oluyo anlamış değilim..bu hafta 60cc ye çıktık her öğün vermemeye çalışıyorum..dillerinden anlamıyınca ne zor oluyo yaa...bizde şöyle 4aylık olabilsek keşke..
için rahat olsun 1numaraya devam et.benim oğlum 1aya yakın erken doğdu.bize kimse pre alın demedi.eşim gitti.rastgele yeni doğan diye 1numara alıp geldi.çok şükür hiç sorun yaşamadık.gaz,kabızlık falan yapmadıysa korkma
yok canım öyle gazı kabızlığı falan yokda hem bneni emiyor emiyor hem mam alıyor günde 4-5 defa.Obez olcak diye korkuyorum.Kısmaya çalışıyorum ama durmuyor ağlıyor sürekli mamayı alana kadar susmuyor.Biraz daha emzireyim diyorum ama ne kadar emerse emsin o mamayı istiyor ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?