acil yardım reglim gecikti,

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?

Kahverengi akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Tabi daha önce böyle bir akıntı sorununuz yoksa... (Bazı kadınlarda rutin bir kahverengi akıntı oluyor da, o normal kabul ediliyor) Geciktirmeden bir jinekologa gidin.

kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
Lazer öyle bi etki yapmaz

yaparken utanmıyosan yazarkende utanma açık açık yaz.. barışırsınız hem zaten sen ayrımılmışsın geri dönersin sevgiline

siz yaparken utanmadığınız şeyleri çevrenize çok rahat anlatıyor musunuz? mesela eşinizle falan sevişseniz çok rahat anlatacak mısınız birilerine? yoksa siz ahlak bekçisi misiniz? ?

aslında öyle değil koruma yöntemide ilk defa öyle oldu.. yüzde kaç risk testte görünürmüydü?

Spiral ; hap ; hatta kordonlar bağlanınca bile gebe kalınıyor.

hiç bir yöntemin % 100 koruyuculuğu yok.

kahve akıntı kesinlikle enfeksiyonu gösteriyor.ayrıca kist olabilir.

gecikme mevsimsel değişimlerden aşırı stresten olur.

kendiniz söylüyorsunuz ayrıldık die

o olaylar etkilemiş sizi.

bol limonlu adaçayı için 2 güne gelir

Back
X