Acil yardim roll on ...

asminsa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
7
10
8
36
Kızlar merhabalar doğum sonrası inanılmaz terlemeye başladım su an aradan 7 ay geçmesine rağmen o ter hic bitmedi ve roll on kullanmak istiyorum artik ama su deotak in roll on u varmış kokuyu ortadan kaldiran. Emzirirken kullanan var mi aranızda? Acil cevap bekliyorum ...

Ben emzirirken 1- 2 kere çok mecbur kalınca sebamed roll on kullanmistim.içinde aliminyum olmadığı için onu tercih etmistim

Kızlar merhabalar doğum sonrası inanılmaz terlemeye başladım su an aradan 7 ay geçmesine rağmen o ter hic bitmedi ve roll on kullanmak istiyorum artik ama su deotak in roll on u varmış kokuyu ortadan kaldiran. Emzirirken kullanan var mi aranızda? Acil cevap bekliyorum ...
Alkolsuz ve aluminyumsuz olanlari tercih edin bence.
Ha bebegi etkiler mi alkol de olsa icinde bilemedim, ama icimiz rahat etsin en azindan.
Tabi alkol/pudra/aluminyum olmayinca terlemeye ne derece guclu etki eder acaba

deotak candır. banyodan çıkınca ter kokar mı insan? kokuyodum işte. sanırsın 7 öğün kuyruk yağı yemişim öyle de kötüydü. kutu kutu alıyorum deotakı bulandan allah razı olsun cennete girsin onu bulan inşallah :D
bitecek diye ödüm kopuyor ama 1 kutusu 3-4 ay gidiyor öyle de bereketli zıkkım.

hayatım kurtuldu resmen.

Alkolsuz ve aluminyumsuz olanlari tercih edin bence.
Ha bebegi etkiler mi alkol de olsa icinde bilemedim, ama icimiz rahat etsin en azindan.
Tabi alkol/pudra/aluminyum olmayinca terlemeye ne derece guclu etki eder acaba
Pek bir işe yaramamıştı açıkcası

deotak candır. banyodan çıkınca ter kokar mı insan? kokuyodum işte. sanırsın 7 öğün kuyruk yağı yemişim öyle de kötüydü. kutu kutu alıyorum deotakı bulandan allah razı olsun cennete girsin onu bulan inşallah :KK70:
bitecek diye ödüm kopuyor ama 1 kutusu 3-4 ay gidiyor öyle de bereketli zıkkım.

hayatım kurtuldu resmen.

Emziriyor musunuz ?

Banyodan sonra karbonati biraz sulandirip pamukla koltuk altiniza surebilirsiniz..
Parabensiz olanlar falan var

Emziriyor musunuz ?
yok çocuğum yok benim ama emziren arkadaşlarım doktorlarına sorarak sebamed ve deotak kullandılar.
ya bu kadar abartılacak bişey değil bu emzirirken onu bunu kullanmak. ilaç değil ki bu. yenilir içilir bişi de değil. e emzirirken makyaj da yapmayın şampuan da kullanmayın hepsi ciltte emilimi olan şeyler.
için rahat edecekse al bi kutu doktora giderken sor kullanabilir miyim diye.
bi tane vardı mesela dirclor mu neydi o komple terletmiyordu mesela o zararlı aliminyum var ve terleme yollarını kapatıyor.
ama deotakta terlemeye ayyynen devam ama sıfır sıfır sıfır koku :D

Back
X