Acil yardım :s Ne yapmalıyım bilmiyorum ...

Lysteria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
25
0
86
İstanbul
Merhabalar,
Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var, 2 gün önce gece erkek arkadaşımla tartıştık yinede güzelce kapadık teli.Sabah msj attım günaydın diye ve geceki konudan bahsettim, sonra oda uyanınca cvp yazdı Fakat, yazdığı Msj şu; ''Günaydın, dün geceki konuyu neden hala msjla yolluyorsun? Biyorum onuda çıkardım ayaklarından başlıyorum masaja bebeim''
Evet aynen mesaj bu. Şimdi bunun benim mesajımla hiç bir alakası yok.Daha öncelerinde bana attığı mesaj olabilir onu bilemiyorum ama bana yazdığı mesajla nasıl birleşiyor ve bu şekilde geliyor onu Çözemiyorum.Aklıma direk gelen başkasına yazarken karıştırması, ama şunuda düşünmüyor değilim 2 mesajı aynı mesajda nasıl karıştırıyor.Yani hadi sadece başkasına yazsa mesajı ve o mesajı yanlışlıkla bana gönderse tamam ama hem benim mesaj hem başkasına yazdığı mesaj nasıl tek mesajda karışıyor çözemedim.Ayrıca Avea'nın online işlemler menüsünden hattına giriş yapıp kontör harcama detaylarına baktım son 15 gündür benim dışımda hiç bir numaraya msj atılmamış aranmamış, bir tek annesi kardeşi ve benim numaralarım var aranıp mesaj atılan.
Aklıma gelen 2. bir durum, başka tel kullanıyor olması ve o telden başkasına yazarken bana attığı telde karıştırması. :S Evinin anahtarı var bugün iş çıkışında o evde yoktu evine gittim ve evi didik didik ettim, zaten 3-5 parça eşyası var yinede heryere baktım ne bir telefon nede şarj aleti bulamadım. akabinde ordan çıkıp yanına gittim ve üstünde de başka bir tel yoktu.
Kendisine sorduğumda benimde aklım ermiyor yazmadım ben kime yazıcam eminim kendimden diyor.Ve bugün savcılığa gitme kararı aldı, başka türlü aklayamıcam kendimi bu durumda bana inanmıyosun ve inanmaman normal ben gidip savcılığa dilekçe vericem mesajın içeriğini isticem ben o şekilde yazmışmıyım yazmamışmıyım belli olur, ben kendime güveniyorum dedi.
Şimdi bu konu 2 gündür canımı çok sıkıyor, Siz olsaydınız ne yapardınız ? Sizin aklınıza gelen nedir ? Kafayı sıyırcam bu nedir ne değildir ? Ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı rica ediyorum ..

yanlis anlamissam kusura bakma. ama avea son 15 gunde kimseyle gorusulmemis demis. o zaman ya baska hatti var onu bu telefona koyuyor arada bir, ya da 15 gunden de once mesajlastigi biri vardir, onun mesajinin basina sana cevap yazmistir ve gormemistir devamindaeski mesaj oldugunu yollamistir. uyku sersemi olabilir yani. kusura bakma ben cok kuskuluyumdur, ekeklerin en durustune bile guvenmem cunku kazik yedim. yani belki durusttur ama bence bi isler donuyo

Dediğin benimde aklıma gelmedi değil ama o mesajda hani iyiyim sen nasılsın geç yazdım vs filan şeklinde değilki yani o anda 2-3 mesaj geçecekki öyle bir cevap versin :s dediğin gibi 2. hattı da düşündüm ama tel yok ortada nereye saklayabilir evin dışında. evde zaten aklınıza gelmeyecek yerlere baktım ki evin tek odası var sadece :s
Off sıyırcam

canım bu benim telefonumda da oluyordu sevgilinde suç arama sakın benim de mesajlarım saçma sapan birleşiyordu çok komik şeyler çıkıyordu ortaya ilginç ama gerçek ben bizzat yaşadım

Son düzenleme:
Size yazdığı eski bir mesajla birleşmiştir.

Bazen bana bir mesaj geliyor, fî tarihinden kalma.
Başı 2 ay öncesine, sonu o ana ait.

Nostalji yapıyorum

canım bu benim telefonumda da oluyordu sevgilinde suç arama sakın benim de mesajlarım saçma sapan birleşiyordu çok komik şeyler çıkıyordu ortaya ilginç ama gerçek ben bizzat yaşadım

Kendi telimde de sorun olabilir diye düşündüm onuda anca savcılık çözer heralde, kendi mesaj kayıtlarında vardır ne yazdığı ve benim telde saçma şeyler olupta birleştiği. Ne bilim ben ilk defa yaşadım ve yaşayanada rastlamadığım için biton şey düşündüm

anladım canım.ama o sana normal yazması gerekenleri yazıyordur sana gelirken o şekilde değişiyordur.yani bu bende bir ara sürekli oluyordu.telefondan da olabilir eski telefonumda oluyordu çünkü hep.peki savcılık filan ilişkinizi yıpratmaz mı o yapmadığına emin ama seni inandıramıyor:44:

İyi akşamlar arkadaşım bir ara annemin telefonunda da sorun olmuştu bize göre bir sorun yoktu fakat birilerine msj attıgımızda 7-8 tane birden gittigi bile oluyordu sonra telefonda bir arıza oldugu tespit ettik belki telefonun da bir sorun vardır annemin hattıda aveaydı bir ara 20 gündür o hattı kullanmadıgı halde bile 130 küsür fatura gelmişti 20 gündür teli kapalıydı müşteri hizmetlerini aradık evet 20 gündür hiç bir görüşme yapılmamış dedi telefonda sorun çıktı.

Belki de uyku sersemi yazdı ben de bazen uykudan kalkınca ya da uyuyakalırken saçma sapan mesajlar yazardım ya da söylerdim eşime

Bilmiyorum, ben hiç önemsemedim bu durumu.
Siz de önemsemeyin bence, mesajın tamamı alakasız olsa tamam da başı sizi ilgilendiriyor.
Nasıl bir dalgınlık yapmış olabilir ki mesajın başı size, sonu başkasına olsun?

Dediğim gibi, sonu aylar öncesinden kalma bile olabilir.

Içinizi ferah tutun, ben neredeyse her gün yaşıyorum bunu.

benim de eski telefonumda oluyordu öyle. msj ın başı başka, sonu başka geliyordu. bence senin sevgilinde de aynı durum vardır.

benim fikrim hiç savcılıkla falan uğraştırma çocuğu. başka bir telefonu olsa en azından fazladan bir şarj aleti bulursun. bulmadıgına göre yoktur. bence o kadar takma kafana

Haklısın yıpratabilir ama şu durumda başka çarem yok ona inanıyorum inanmak istiyorum ama bu olayıda aklım mantığım almıyor Birde mesela bana daha önce yollayıpta benim sildiğim bir mesajla tekrar birleşmesi mümkün müdür yani ne bilim yahu msj nasıl birleşiyor anlamıyorum hani saçma sapan karakterler çıksa tamam dicemde bu resmen normal yazılmış bir msj. Çıkamıyorum işin içinden Ama yine de iiçimi rahatlattınız bu olayın yaşanmış olması beni rahatlattı çok teşekkür ediyorum

Başka tlfon olmayabilir ama çift hatlı telefon olabilir. Içinde şüphe kalmasın telefonunu araştır. Modeline fln bak internetten çift olup olmadığını öğrenebilirsin. Yok değilse .sorun yoktur arttık

rica ederim canım.bak birçok arkadaş da aynı sorunu yaşamış.savcılık filan uğraşma bence boşuna.bak ortada delil de bulamamışsın çocuğun günahını alma

Tamam mantığın almıyor da yaşıyoruz işte aynı durumu, yaşayanlar var yani

Sildiğim mesajlarla birleşiyor.

Telefondan mi operatörden mi bilmiyorum.

Canim mesajin sonundaki gibi bir muhabbetiniz olduysa bence hic savcilik falan ugrasma telefondan
kaynakli biseydir. Yani dalginlikla falan yazilmaz oyle o kadarda degil bence.

yok yok çift hatlı değil samsungun eski sürgülü modelinden.Benim telimde samsung S5570 andoridlerde böle bi sorun olabilir mi acaba.

rica ederim canım.bak birçok arkadaş da aynı sorunu yaşamış.savcılık filan uğraşma bence boşuna.bak ortada delil de bulamamışsın çocuğun günahını alma

Evet delil bulamadım canım yani teli bulamasam en azından şarj aleti bulurdum diye düşünüyorum, başka tel yoksa da avea da yalan sölemez heralde kayıtlarında yok başka bir numara :s

Tamam mantığın almıyor da yaşıyoruz işte aynı durumu, yaşayanlar var yani

Sildiğim mesajlarla birleşiyor.

Telefondan mi operatörden mi bilmiyorum.

İnan okadar rahatladım ki :) Ay gerçekten sizlerden bunları duydukça çok mutlu oldum çünkü kime sorsam hep bi şüpheyle baktı, sandımki böyle bir durum hiç yaşanmıyor o yüzden çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…