yanlis anlamissam kusura bakma. ama avea son 15 gunde kimseyle gorusulmemis demis. o zaman ya baska hatti var onu bu telefona koyuyor arada bir, ya da 15 gunden de once mesajlastigi biri vardir, onun mesajinin basina sana cevap yazmistir ve gormemistir devamindaeski mesaj oldugunu yollamistir. uyku sersemi olabilir yani. kusura bakma ben cok kuskuluyumdur, ekeklerin en durustune bile guvenmem cunku kazik yedim. yani belki durusttur ama bence bi isler donuyo
canım bu benim telefonumda da oluyordu sevgilinde suç arama sakınbenim de mesajlarım saçma sapan birleşiyordu çok komik şeyler çıkıyordu ortaya ilginç ama gerçek ben bizzat yaşadım
Size yazdığı eski bir mesajla birleşmiştir.
Bazen bana bir mesaj geliyor, fî tarihinden kalma.
Başı 2 ay öncesine, sonu o ana ait.
Nostalji yapıyorum
Kendi telimde de sorun olabilir diye düşündüm onuda anca savcılık çözer heralde, kendi mesaj kayıtlarında vardır ne yazdığı ve benim telde saçma şeyler olupta birleştiği. Ne bilim ben ilk defa yaşadım ve yaşayanada rastlamadığım için biton şey düşündüm
anladım canım.ama o sana normal yazması gerekenleri yazıyordur sana gelirken o şekilde değişiyordur.yani bu bende bir ara sürekli oluyordu.telefondan da olabilir eski telefonumda oluyordu çünkü hep.peki savcılık filan ilişkinizi yıpratmaz mı o yapmadığına emin ama seni inandıramıyor:44:
Haklısın yıpratabilir ama şu durumda başka çarem yok ona inanıyorum inanmak istiyorum ama bu olayıda aklım mantığım almıyorBirde mesela bana daha önce yollayıpta benim sildiğim bir mesajla tekrar birleşmesi mümkün müdür yani ne bilim yahu msj nasıl birleşiyor anlamıyorum hani saçma sapan karakterler çıksa tamam dicemde bu resmen normal yazılmış bir msj. Çıkamıyorum işin içinden Ama yine de iiçimi rahatlattınız bu olayın yaşanmış olması beni rahatlattı çok teşekkür ediyorum
Başka tlfon olmayabilir ama çift hatlı telefon olabilir. Içinde şüphe kalmasın telefonunu araştır. Modeline fln bak internetten çift olup olmadığını öğrenebilirsin. Yok değilse .sorun yoktur arttık
rica ederim canım.bak birçok arkadaş da aynı sorunu yaşamış.savcılık filan uğraşma bence boşuna.bak ortada delil de bulamamışsın çocuğun günahını alma
Tamam mantığın almıyor da yaşıyoruz işte aynı durumu, yaşayanlar var yani
Sildiğim mesajlarla birleşiyor.
Telefondan mi operatörden mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?