Acil yardım :s Ne yapmalıyım bilmiyorum ...

Sevgilin büyük ihtimalle dogruyu söylüyor
benim eski samsung dada aynisi oluyordu
basi degisik sonu degisik tuhaf tuhaf oluyordu mesajlar
yani kafana takma, savciliklada ugrasma cünkü orda cikmaz :)

Bizim sorunlu olan telefonumuzda samsug tu arkadaşım. Telefonun modelinden kaynaklanabilir.

Gerçekten içime su serptiniz, bukadar kişinin yaşaması bu olayı çok rahatlattı beni :) Birde ilk defa yaşadım ve birtek onun mesajında oldu sonraki mesajlar gayet düzgündü deneme yaptık, öyle oluncada daha çok şüphelenmiştim.içim içimi yiyordu ya 2 gündür

Ahah avea hala bu sorununa çözüm bulamamış mı ya. Avea kullanırken bu ne mesaj ya böyle dalgamı geçiyor diye kendimi yerken onun diğer mesajlarla abuk bi'şekilde bağlanıp neticede anlam çıkarılabilecek şekilde bana geldiğini fark etmiştim.

Bizde yaşadıgımız o olaydan sonra hattımızı iptal ettirdik 20 gün tel kapalı hiç konuşulmadı 130 küsür fatura geldi o zamanki telde kamerada yoktu müşteri hizmetleri şunu söylüyor hattınızla son 20 gündür hiç bir görüşme yapılmamış ama teliniz nette girmiş kendini resetlemiş buda faturanıza yansımış dedi.

Peki telimde sorun olduğunu nasıl çözebilirim acaba servise versem anlarlar mı :S

Savcılığa falan hiç gerek yok bence çünkü telefonlarda oluyor böyle. Ayrıca sevgiline hiç mi güvenmiyorsun bu ne böyle evini aramışsın aveadan sormuşsun falan. Güven eksikliği sorun bence başka bir sorun göremedim :/

Ben bu teknolojiye akıl sır erdiremiyorum
yıllar önce okuldayken şöle garip bir durum oldu
istanbula gittim ailem gittiğimi biliyor ama okula döndüm sanıyor
bense bikaç gün daha istanbulda kalıyorum
ben cep telefonumdan arkadaşımı arıyorum onunki de cep telefonu konuşuyoruz
bu arada sakaryada ablamın ev telefonu çalıyor
ablam arkadaşımla benim konuşmamın tamanını duyuyor
ancak kendini bize duyuramıyor
inamıcam dicem ama yemeğe gitmekten balık yemekten falan bahsetmiştik
tamamen bunları bana anlatıyor kadın
konuştuğumuz her şeyi tek tek
bunca yıl geçti hala anlamıyorum nasıl oldu
o yüzden bariz ipucu olmadıktan sonra teknolojik ihanetlerden emin olamıyorum
her ihtimali düşünmek değerlendirmek lazım

Sizin anlattıgınız yöntem tel yönlendirmeye girer canım birisi sizin telefonunuzu evin teline yönlendirmiş.Bundan yıllar önce babamın hattı ile birisinin hattı karışmıştı biz babamı aradıgımızda karşımıza başka biri çıkıyordu ist den o adamı aradıklarında da babam çıkıyor du halbuki biz onu tanımayız nede o bizi tanımaz sonra babam bir şekilde halleti geçmiş gün.

benımde bıkere başıma geldı

mesajın ıçerığını tam hatırlamıyorum ama örnek olarak

günaydın canım yazmışım, ama msj gıtmemış, taslaklarda kayıtlı kalmış

sonra erkek arkadaşım bırşey sormuştu bende ona cevap verıyordum.

Hem taslak da kayıtlı olan -günaydın cnm- hemde gönderdığım yenı msj aynı msjda gıtmıştı

hatta çok saçma bırşey çıkmıştı ortaya :44: bazen olabılıyor yanı,

yönlendirme değil zaten telefonu incik cincik ettim o olaydan sonra
yönlendirme falan var mı diye yok
zaten eski takoz telefonlardandı
o zamanlar öle özellikler falan yoktu tellerde
zaten ben aranıyorum da onun teli çalmıyor
biz arkadaşımla konuşurken ikimizin ki cep telefonuyken ablamın ev telefonu açlıyor ve o bizi duyarken biz onu hiç bir şekilde duyamıyoruz
bi garip olaydı

canım kuşkulanmakta elbette haklısın ama sevgilinin bundan önce bir vukuatı olmamışsa ona güvenmen gerekmez mi bir kere de olsa?
yani tamam bir kere daha böyle bişey olursa şüphelen..
ya bu döküm çıkartmak da moda oldu.. evine gitmişsin aramışsın.. bi de şimdi savcılık diyosun.. biri benden bu kadar şüphe etse emin ol sevgilin kadar anlayışlı olmazdım.. demek ki çocuk seni gerçekten seviyor...
lütfen böyle kendi psikolojimize zarar verecek kadar şüphe içine düşmeyelim arkadaşlar.. yazık ilişkilerimize(

Tabiki güveniyorum ama aklımın mantığımın almadığı ve ilk defa böyle birşeyle karşılaşınca insan ister istemez şüpheleniyor en azından kafasını kurcalayabiliyor.
Ayrıca ilişkimiz yeni yeni oturma aşamasında 7 aydır birlikteyiz ama bunun 4 ayı zaten ayrı geçti, nekadar güvensemde acabalar tabiki olabiliyor bazen .. :S
Buda tetikledi işte. He onun dışında nasıl dersen, gayet ilgili, sürekli yanımda zaten, teli hep elimin altında ne bilim sosyal paylaşım sitelerindeki şifreleri bende, evinin anahtarını yaptırdı verdi ben istemeden, pat diye gidebiliyorum istediğim zaman.bazen düşünüyorum saklayacak birşeyleri olan biri bu şekilde davranır mı diye, ama bi yandan da bu zamanada kadar yaşadıklarımın etkisi sanırım hep bir soru işareti bir şüphecilik oluyor :s
Güzel bir konuya değinmişsin tşk ..

Bu olay olana kadar böyle birşey yapmadım ve şüphelenmedim bile İşte insanı o kuşku yiyip bitirmesin yeterki ..
Ve savcılığı ben istemedim kendisi dedi.Dediğin gibi bir yandan düşünüyorum, zaten anlattıklarımı okumuşsundur, başka telden şüphelendim ama bulamadım olsaydı en azından bulurdum diye düşünüyorum, mevcut hattından attı desem ondada kayıtlarda yok :s Mesajların bilerek karışması desem bayağı bir dalgın olmalı sanırım böyle birşey yapması için.Ama yine de acaba savcılıktan kötü sonuç alırmıyım yada ya yaptıysa diye kafamın bir köşesinde o şüphe yiyip bitiriyor beni ((

canım çok merak ettim avea online işlmlerden sevgilinin hattıyla ilgili bilgilere nasıl ulaştın ??

Onun telefon numarasını girdim, şifre istedim teline oda şifreyi verdi o şekilde girdim.
Lira işlemlerim diye bir bölüm var ordan harcama detayından baktım günü kendin seçiyosun o günkü yada günlerdeki msj ve konuşma detayını veriyor yani sadece hangi numaralara msj atılmış ve aranmış onları veriyor.

şifre onun teline gelicek dimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…