yok canım merak etme ben ıcı kanla dolu olmasına ragmen ılk gununden berı hep nefes alıyorum bı taraftan sılıkonlu oldukları ıcın hava gecırıyorlar zaten o sebeble telaslanmana gerek yok...
evet canım sen sanırım benden 2 gun evvel olmussun yanı gecen hafta bugun oyle degılmı? kıme oldun sen amelıyatını???
bende burundan nefes alamamaktan tedirgin olduğum için doktorumdan silikon tampon istedim burnumdan da nefes alabileyim die...oda sağolsun silikon tampon koyduu burnumdan da nefes alabileyim die..hiç bir sorunu yok...ama neden senin tamponlar bu kadar uzun zaman duruyor canım..ben 30 ocakta oldum 2 şubatta alındı tamponlarım..
canım bide silikon tamponu sormuşun hiç ama hiç acımıyor hatta doktorum burun deliklerin çok küçük dedi öle olduğu halde çok kolay çıkardı..ne acı ne başka bişi çok rahat..amaaaa kocaman di ya benimki çekiyo çekiyo bitmiyo içim bi tuhaf oldu:)))))kocamandı böleeee:))ama saniyede çıkarıyor en kolayı silikon tampon yapışma gibi bi sorunu yok en azından
ama tek isteğim inşallah kavisli bi burun çıkar:)))) veee burun ucum şuan çok iyi düşmez inşallah ilerde deli olurum ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?