Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Lütfen yardımcı olun ben burda yeniyim
Geceleri çok sık uyanan 16 aylık oğluşum var biberon hiçbirzaman vermedim emzikte almadı sadece anne sütü içiyor.Sütüm birkaç gündür kesildi ne yapacağımı bilmiyorum geceleri dahada huzursuzlaştı.gündüzleri yemekle felan idare ediyoruz inek sütünüde daha yeni alıştırıyorum bardaktan yarım çay bardağı zorla dökerek içiyor.
Lütfen msjlarınızı bekliyorum
Geceleri çok sık uyanan 16 aylık oğluşum var biberon hiçbirzaman vermedim emzikte almadı sadece anne sütü içiyor.Sütüm birkaç gündür kesildi ne yapacağımı bilmiyorum geceleri dahada huzursuzlaştı.gündüzleri yemekle felan idare ediyoruz inek sütünüde daha yeni alıştırıyorum bardaktan yarım çay bardağı zorla dökerek içiyor.
nekadar sanslısınız bu zamana kadar bebeğiniz emmiş ve sütünüz kesilmemiş.benim bebeğim hıç emmedi.bence inek sütü yerine aptamil mama werın inek sutunu doktorlar cok önermiyor
gece açıktığı için içmemezlik yapmayabilir. bence biberonla vermeyi bi deneyin
slm benim kizimda 14 aylik emmiyor halen ama geceleri biberonla ne inek sütü nede devam sütü almiyor. emzikde almadi bugüne kadar bende artik zorlaniyorum gece sürekli 2 bir kalkiyor emek icin. iki üc ay sonra emmeye biraktirmak zorundayim yoksa cok zor olacak emzik kullanmadi icin. Sizce nasil süte alistirabilirim bebegimi denemedim kendimce yöntem kalmadi . Tesekürler
tesekürler ama biberonada birtürlü alistiramadim
ya o kdr büyük bebeğim yok ama bebeğinin gündüz karnı doyuyorsa zaten bu saatten sonra biberonada pek gerek yok gece yatarken inek sütüne nesguik vb tatlandırıcı mamalar var muzlu falanda yapabilirsin gece yatarken içir gece uyanırsada onun alışkanlık olduğunu düşünüyorum şuan benim 5 buçuk aylık bebeğm var ve 2 buçuk aydır geceleri hiç uyanmıyor o açlıktan ziyade alışkanlıktır bence birde gece yatmadan içirmek istersen hani böyle cicili biçili pipetli bardaklar falan dene ne bilim böle sevindirerek yap gece uyanırsada yanına gitmemeyi dene çünkü baya büyümüş kilo alımındada sorun yoksa alışkanlıktır o
yukarda arkadasin yazdigi gibi. Geceleri acikiyor olamaz. Benimde bebegim suan 10 aylik ve 6 aydir falan geceleri uyanmiyor, acikmiyor yani. Gunduz yeteri kadar besleniyor cunku. Benim bebegim ortalama bebeklere gore biraz tombul. Yani bebeginiz gunduz iyi besleniyorsa gece uyanip acikmamasi lazim. Ama sunu bilyiorum bazi bebekler zayif oluyor ve gunduz yeterli beslenmedigi icin cok cabuk acikiyor ve gece uyaniyor. Gece cok acikirsa mecburen biberonu alicaktir. Bence bebeginizi gece kaldirip yemek yemeye alistirmayin. Yoksa her gece kalkmak istiyecektir.