acil yardim Test sonucuma bakın hamilemiyim

evet canım adetin 2. günü başlıyosun 12. gününe kadar sabahları aç karna bir yemek kaşığı rahmi hazırlıyomuş bu karışım klomende yumurta geliştiriyor inşallah sizlerdede işe yarar
Tamam cnm saolsn denicem bu dönem adet olursam inş olmam tabide :)

Ben bu marka teste güvenmiyorum malesef gebelik yokkende silik cizgi cikabilio burda cok yasayan var ben de dahilim o gruba hatta

Varkende yok cikarabilirmi ozman en iyisi pzrtsi kan testi
Hatali sonuv verebilio bide klomen hcg yani hamilelik hormonu iceren bi ilac bu yuzden doktorlarda min 14 gun sonra test yapin derler o yuzden en iyisi beklemek. Umarım hamilesindir

Ins ama umutsuzum yok sanrm gene olmadı kist olmasnda napalm denemeye devam teskr ederm
Hatali sonuv verebilio bide klomen hcg yani hamilelik hormonu iceren bi ilac bu yuzden doktorlarda min 14 gun sonra test yapin derler o yuzden en iyisi beklemek. Umarım hamilesindir

Umutsuzlanma olmazsada neden olmadi diye cok harap etme kendini o geleceği zamani biliyor zaten sen moralini yuksek tut en onemlisi o
Haklsin Ama iste olmuo her ay aynı şeyler artık sıkıldım çevremde de masallah herkes bebik sahibi oluo bi taraftan aileler demeye başladı biliyorum ama en hayırli zamanda gelicek bebisim çok saol cnm dertlesmek bile çok iyi gelio

klasik bir laf vardır ya "kafaya taktıkça olmaz" doğruymuş. ben de çok kafaya takmıştım her ay senin gibi hayal kırıklığı yaşamaktan sıkılmıştım sürkeli ağlıyordum falan. sonra bir ay artık düşünmeyecğim ne olursa olsun dedim. o ay da şehir değişikliği taşınma vs işimiz vardı kafamdan bebek mevzusunu attım, gecikme yaşadığım halde test yapmadım hayal kırıklığı yaşamayım diye meğerse o ay hamile kalmışım. etrafımda ben gibi çok arkadaşım var, dikkatini başka konuya dağıttığı anda hamile kaldılar. bence rahatlamaya çalış.başka şeyler düşün. tatile falan git yaz geldi.. stres yapmazsan daha kolay olur emin ol.

Ins ya ne.mutlu sana Sağlıkla kucağına al inşallah yakın arkadaşIm ikinciye istemeden hamile kaldı bende duyuyorum ama ben Çok evhamliyim bide okadar çok istiormki bazen emzirdigimi falan goruom rüyamda unutmam çok zor inş unuturum da bide öle. Deneriz:)

Kizlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı moralmde yerlerde tabi Rabbim inş en kisa surede nasip eder neden gelmio bebisim neden

Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah tüm kadınlara... Sizleri de içlerinden ayırmasın Allah'ım...

Bende cumartesi adet oldum tam gününde ve ssaatinde.simdi bitmesini bekliyorum
Ben olamıyorum ki bugün 33 gün ve kim bilir kaç gün sonra olcam olsam onume bakarım benm koci de haziran sonunda gidicek eğitimi var 50 gün yok artık baya uzun süre sahalardan çekilmek zorundaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…