Acil yardim Tüp bebek Hcg değeri

Htc258316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
282
216
103
30
Merhaba hanımlar;
Dondurulmus 5.Gün Emriyosu 19 nisanda transfer edildi.

Hcg değerlerim
12 gun 7.6
14 gün 18.32
16 gün 30 çıktı.

Merkezim bu durum biraz riskli dedi ama hiç bir şekilde açıklama yapmadı. Bi şey söylemek için henüz çok erken diyorlar. Ne bu durumun sebebinin ne olabileceğinden bahsediyorlar ne de başka bi şey. Bugun 16 gun ve test yaptırdığım hastane artışlar iyi ama değerler biraz düşük sebebini araştırmak lazım diyip gecistirdi. Başıma ne gelebileceği hakkında hiç bir fikrim yok ki olası durumlara karşı kendimi hazirlayabilecegim. Başına böyle bir durum gelipte sağlıklı bir hamilelik geçiren var mi?

Merhaba arkadaşım. Açıkçası başıma gelmedi ama değerlerin evet baya düşük. Neden doktorun bir açıklama yapmadı bilgi vermesi lazımdı. Rahimde geç mi tutundu acaba böyle bişey var mı bilmiyorum ama ya böyle bir durum var ya da sağlıksız gebelik.

Bilmiyorum ki değer ikiye katlıyor ama sebebini bilmiyorum yarın arayıp öğreneceğim bakalım daha düşük değerlerle öğrenip sağlıklı gebelik geçirenler var ama nasipten öte yol yok. Cok teşekkür ederim

Inşallah geç tutunmuştur ve sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…