Doğuma Hazırlık ACIL YARDIM!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zehra kaya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
221
110
18
30
Kizlar 37+6 hamileyim. Dün acile gittim alttan muayene etti doktor 1 cm açılmam olduğunu bebeğin cok baskı yaptığını ve bebeğimin kalp atışlarının çok güzel olmadığını söyledi açsın ondandir belki dedi bir serum takıldım tekrar nst ye aldı gene aynı çıktı bu sefer birşeye üzülüp stres mi yaptın dedi bende 1 cm açıklık var deyince ve alttan muayene edince korkmuştum tedirgin oldum o yüzden mi diye bi düşündüm ama tam olarak bilmiyorum yatış verdi kabul etmedim şimdi de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ara ara sancilarim oluyor belim ağrıyor acaba ne zaman doğum yaparım bir fikriniz var mi yada gidip yatsam mi hastanede bilmiyorum yatsam gelip gidip alttan muayene edecekler kafam allak bullak kizlar çok üzgünüm tansiyonum sürekli düşüyor

Öncelikle sakin ol. Doğum olacak illa ki tansiyonunu düşürecek paniği niye yapıyorsun. Ben 38+2 de doğum yaptım. Bir hafta öncesinde de çatı muyenemi olmuştum ve 1 cm açılma vardı. Özellikle akşamları oğlum aşağı doğru bastırıyordu hissediyordum zaten. Doktorundan emin değil misin. Değilsen başka doktora git. Doktoruna güvenmen lazım çünkü. Ağrıların olmadı normal. Korkma panikleme. Düzenli sıklıkla sancıların varsa ve artıyorsa yada suyun gelirse gidersin doğuma. 1 cm aöılma var diye ağrıların da var diye hemen doğum olacak değil bu şekilde 40.haftaya gideni biliyorum. Belli olmaz sen sakin ol stres yaptıkça bebiş de kasılır içerde. Sağlıkla kucağına almak için dua et

Öncelikle sakin ol. Doğum olacak illa ki tansiyonunu düşürecek paniği niye yapıyorsun. Ben 38+2 de doğum yaptım. Bir hafta öncesinde de çatı muyenemi olmuştum ve 1 cm açılma vardı. Özellikle akşamları oğlum aşağı doğru bastırıyordu hissediyordum zaten. Doktorundan emin değil misin. Değilsen başka doktora git. Doktoruna güvenmen lazım çünkü. Ağrıların olmadı normal. Korkma panikleme. Düzenli sıklıkla sancıların varsa ve artıyorsa yada suyun gelirse gidersin doğuma. 1 cm aöılma var diye ağrıların da var diye hemen doğum olacak değil bu şekilde 40.haftaya gideni biliyorum. Belli olmaz sen sakin ol stres yaptıkça bebiş de kasılır içerde. Sağlıkla kucağına almak için dua et
Doktorumdan çok.memnunum ama dün gece gittiğimiz için acile gittik canım acildeki doktor söyledi. Bu arada çok sağol içimi rahatlattin. Demekki 1 cm.açık olunca 1 hafta falan da sürüyormuş çocuk enfeksiyon kapmaz değil mi açıklık var ya. Dün hastaneden çıktık eve gelirken bi anda elimde olmaksızın titremeye başladım çok.kötü oldum ya. Birde ebeler beni korkuttu bu baskı ile belki de bir iki.saate doğum yaparsın falan dediler ee bende psikolojikmen hazır olmadığım için bi anda panikledim

Doktorumdan çok.memnunum ama dün gece gittiğimiz için acile gittik canım acildeki doktor söyledi. Bu arada çok sağol içimi rahatlattin. Demekki 1 cm.açık olunca 1 hafta falan da sürüyormuş çocuk enfeksiyon kapmaz değil mi açıklık var ya. Dün hastaneden çıktık eve gelirken bi anda elimde olmaksızın titremeye başladım çok.kötü oldum ya. Birde ebeler beni korkuttu bu baskı ile belki de bir iki.saate doğum yaparsın falan dediler ee bende psikolojikmen hazır olmadığım için bi anda panikledim[/QUOTE
Doktorumdan çok.memnunum ama dün gece gittiğimiz için acile gittik canım acildeki doktor söyledi. Bu arada çok sağol içimi rahatlattin. Demekki 1 cm.açık olunca 1 hafta falan da sürüyormuş çocuk enfeksiyon kapmaz değil mi açıklık var ya. Dün hastaneden çıktık eve gelirken bi anda elimde olmaksızın titremeye başladım çok.kötü oldum ya. Birde ebeler beni korkuttu bu baskı ile belki de bir iki.saate doğum yaparsın falan dediler ee bende psikolojikmen hazır olmadığım için bi anda panikledim

Canım geçmiş olsun enfeksiyon konusunda tereddüt etmişsin eğer suyun gelirse ve 12 saat içinde doğumun gerçekleşmezse sana antibiyotik yapiliyor ve enfeksiyon riski acisindanda bebek doğduktan sonra bebekten kan alınıyorki enfeksiyon kapmamis olsa bile gözden kaçmasın. Endiselenip daha cok stres yapma kendine iyi düşün iyi olsun inşallah :)

Back
X