Doktorumdan çok.memnunum ama dün gece gittiğimiz için acile gittik canım acildeki doktor söyledi. Bu arada çok sağol içimi rahatlattin. Demekki 1 cm.açık olunca 1 hafta falan da sürüyormuş çocuk enfeksiyon kapmaz değil mi açıklık var ya. Dün hastaneden çıktık eve gelirken bi anda elimde olmaksızın titremeye başladım çok.kötü oldum ya. Birde ebeler beni korkuttu bu baskı ile belki de bir iki.saate doğum yaparsın falan dediler ee bende psikolojikmen hazır olmadığım için bi anda panikledim[/QUOTE
Doktorumdan çok.memnunum ama dün gece gittiğimiz için acile gittik canım acildeki doktor söyledi. Bu arada çok sağol içimi rahatlattin. Demekki 1 cm.açık olunca 1 hafta falan da sürüyormuş çocuk enfeksiyon kapmaz değil mi açıklık var ya. Dün hastaneden çıktık eve gelirken bi anda elimde olmaksızın titremeye başladım çok.kötü oldum ya. Birde ebeler beni korkuttu bu baskı ile belki de bir iki.saate doğum yaparsın falan dediler ee bende psikolojikmen hazır olmadığım için bi anda panikledim
Canım geçmiş olsun enfeksiyon konusunda tereddüt etmişsin eğer suyun gelirse ve 12 saat içinde doğumun gerçekleşmezse sana antibiyotik yapiliyor ve enfeksiyon riski acisindanda bebek doğduktan sonra bebekten kan alınıyorki enfeksiyon kapmamis olsa bile gözden kaçmasın. Endiselenip daha cok stres yapma kendine iyi düşün iyi olsun inşallah :)