ah ablam cok sagolasin annemde saf iste onunda parasini somuruyor o sizin babaniz diyor butun bu sorunumun kaynagi babam o yuzden boyleyim ben kabul ediyorum sinirlerim bozuldu psikolojim bozuldu ama bir kere gittim hic takmadilar daha da gitmedim gitsem ilac yazarlar ben ilac kullanmak istemiyorum istedigim sey yeni bir sehirde kendimi tanimak huzuru bulmak bir arkadasim olsa o yeter bana fazlasinda gozum yok cok seyler atlattim yasadim hala yasiyorum ama gel gor ki hicbir sey olmuyor be ablam benimkide can degilmiCanım benim.. devlet hastanesinde psikiatriye gidip derdini anlat. Senin psikolojin çok kötü şuan sağlıklı düşünemiyorsun.
Baban da olsa kendini ezdirme. Sen gayet akıllı bir kızsın eminim buna. Depresyonu atlattıktan sonra herşey daha iyi olucak daha pozitif olucaksın. Uğursuzluk filan demişsin ya hani sen uğursuz değilsin sadece karamsar olduğundan dolayı hayatında bazı şeyler ters gidiyor. Ama psikolojin düzeldiğinde herşey daha güzel gidecek :)
Babana karşı da dik durmalısın sana vuruyorsa polise git şikayetçi ol ki gözü korksun. Annen bu arada hiç bahsetmedin baban bu şekilde davrandığı zaman sesini çıkartmıyor mu?
ablam ben bunlari bilmiyormuyum ortalik cakal kayniyor tacizi tecavuzu bitiyormu ulke guvenli bir yer olsa cekip giderim ama degilki iste gitsem paeam yok pulum yok vermiyor para okulumu bitirdigim icin anneme bile 5 kurus vermiyorŞiddet tehdit falan görmedim ama kıskanç bir babam vardı. Herşeye karışan herkes çöp alırken daha bana soracak havalarında. Üniversiteden sonra 1 sene dayandım baktım atanamadım vurdum kapıyı çıktım terkettim evi sonra kedi gibi oldular :)
Kibarlıktan anlamıyorlar yapacak birşey sen birşeyler boyun eğdikçe hiç birşey değişmeyecek. Beni sever babam Allah var ama bunun yanında kız evlenmedi atanmadı millete ne diyeceğiz korkusundan belki adım attı ama aylardır hapishane gibi gelen evde rahatım.
Korkma sende dövsün bırak o bahaneyle çık git. Asgari ücretle dört çocuk okutan var gir bir işe kendine yetersin. Seni o babaya bağlayan ne?
deger mi ben yasadigim sehirde okudum kendi emegimle girdim bana okurken bazen para bile vermiyordu verse 5 tlydi onlara hicbir zaman zorluk cikarmadimki herkesin sevecegi bir evlat oldum ama yaranamiyorsun ki sinir degil yillarin birikimiÜniversite mezunuyum demişsin neden salak olasın ki? Gayet zekisin bence. Ailen sana değer vermese böyle okuturmuydu hiç. Ani bir öfkeyle yazmış olabilir misin?
ozguvenim hic yok olmadi hic egomda yok saf salagin tekiyim bu durumdan kurtulmak istiyorum ama olmuyor iste herseyi dusunuyorum ama cikamiyorum resim cizmek cok istiyorum ama boya kalemleri pahali oldugundan alamiyorumMaalesef başkalarını değiştirme şansımız yok, tek seçenek kendimizi geliştirmek ve değiştirmek. Tüm bu yaşananlar özgüveninizi zedelemiş belli ki o yüzden oldukça olumsuz gördüm sizi. Önce biraz sakinleşip daha olumlu düşündüğünüz bir sürece girmeniz lazım. Bu kadar olumsuz düşünceyle seçenekleri görme ve değerlendirme şansınız azalır.
ablam sabir diyorsunda bir gelip gorsen o kadar zor bir durumdayimki ya anlatilamaz bu yasanir sabrediyorum ama dayanamiyorum hergun agliyorum hergun bir isik olsa onu yuruyecegim ama o da yokCanım işte malesef böyle anne babalarda oluyo. Ama bak bi iş bulursan bütün skntıların biter kendine güvenin gelir. Sabır sabır canım sabır herşeye ilaç.
ben buraya yillarin birikimini yazdim okuyup okumamak size kalmis okumasaydiniz efendimKeske biraz kisa öz yazsaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?