• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım

anonim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
32
2
1
Öncelikle hepinize merhaba benim bir derdim var sizden de yardım istiyorum ablalarım,kardeşlerim bana yardımci olun
En baştan başlıyorum biraz uzun surecek ablalarim kardeslerim
Küçüklüğümden bu yana babamdan hem fiziksel şiddet hem de psikolojik şiddet yaşadım sürekli bizi eziyor evde dısarıda her yerde eziyor ses çıkardığım anda ise daha kötü yapıyor dövmekle tehdit ediyor bazılarının babasını görünce içim acıyor hiç sevemedim babamı ve sevmiyorum o kadar bunalıyorum ki bunu size nasıl anlatayım bilemiyorum beni hep kücük görüyor malak gerizekalı aptal diye laf atıyor evde hiç huzurum yok ayrıca çok baskıcı biri evden izinle dışarı çıkıyorum çiktıgım zamanlarda bin kere arıyor nerdesin diye halbuki erkek arkadaşım yok normal arkadaşlarımla çikıyorum kötü bir sey yaptigimda yok su ana kadar hep kendini dusundu 54 yasinda hep kendine kiyafet aliyor borcumuz bitmiyor ustune borc ekliyor ben ise istedigim seyleri alamiyorumayrica ambulans hemsireligi universite mezunuyum atanamadim bunalimdayim is ariyorum yok zaten kucuk bir sehirde yasiyorum agir bir depresyon yasiyorum hemsiresin is bulursun der gibisiniz ama ablalarim param yok gidecegim yerde ise param ev kirasi suna buna gidecek cok para vermiyorlar ozelde ben ne yeyip ne icecegim hic bir hayat tecrubem yok su an varya hic disari cikmiyorum cunku cikarsam istedigim veya gordugum kiyafetleri alamayacagim biliyorum gozum kaliyor ablalarim herkesiinternette goruyorum hergun farkli kiyafet giyiyorlar geziyorlar yiyorlar para kaygisi dusunmeden gencligimin baharindayim arkadasim yok ki gezeyim evet o da yok bana cok yanlis yaptilar ben iyilik yaptikca suistimal ettiler ben de herkesi sildimboguluyorum istedigim seyler olmuyor ya mesela hastaneye gidiyorum ya o yolu gidene kadar 1 kere bela geliyor yani cok ugursuzum sanssizim o kadar dusunuyorum kimsenin ahini almadim yanlis bir sey yapmadim niye boyle cekiyorum ya bir is tamam rast gitmezama benim hicbir isim gitmiyor dua ediyorum hergun hergun ama hicbiri kabul olmuyor hayattan o kadar umutsuzum ki ne ailemden yana sansliyim ne arkadastan ne paradan ne yapayim ayrica yasadigim sehirde ise girmek istiyorum pastanelere babam izin vermiyor varya o babam bir iste calissam butun parami somurur oyle biri elimdeki paralarida alir doymadigozu doymadi 54 yasinda ac ne yapacagim intihari her gun dusunuyorum ama gunah ama Allah kucuk bir umut verse ona tutunurum ama hicbir sey yok ya hergunum ayni hergunum evdeyim kalkiyorum yemek yiyorum aksam oluyor babam butun isi bana yaptiriyor cay getir bunu getir sunu getir anneminde boyle olmasina sinir oluyorum zaten butun bu seyi bana o yapti hep beni susturdu hakli olsam bile savundurmadi hic beni savunmadi suan konusamiyorum insanlarla,agzim laf yapmaz yani laf sokamam gozum acik degil beni saf salak yetistirdi be napayim ben ne kardesim bile beni eziyor ya bir tavsiye bir sey yazin lutfen...
kendimi ifade edememis olabilirim kusura bakmayin

Canım öncelikle sakin ol. Babanı hiç takma onun karşısında güçlü dur sana zarar veremeyeceğini anlasın. Bulunduğun yerde hastanede mi yok başvuru yapsan canım özel sektör devlet hastanesi vs hiç mi imkan yok.

Üniversite mezunuyum demişsin neden salak olasın ki? Gayet zekisin bence. Ailen sana değer vermese böyle okuturmuydu hiç. Ani bir öfkeyle yazmış olabilir misin?

Maalesef başkalarını değiştirme şansımız yok, tek seçenek kendimizi geliştirmek ve değiştirmek. Tüm bu yaşananlar özgüveninizi zedelemiş belli ki o yüzden oldukça olumsuz gördüm sizi. Önce biraz sakinleşip daha olumlu düşündüğünüz bir sürece girmeniz lazım. Bu kadar olumsuz düşünceyle seçenekleri görme ve değerlendirme şansınız azalır.

Canım işte malesef böyle anne babalarda oluyo. Ama bak bi iş bulursan bütün skntıların biter kendine güvenin gelir. Sabır sabır canım sabır herşeye ilaç.

Canım benim.. devlet hastanesinde psikiatriye gidip derdini anlat. Senin psikolojin çok kötü şuan sağlıklı düşünemiyorsun.
Baban da olsa kendini ezdirme. Sen gayet akıllı bir kızsın eminim buna. Depresyonu atlattıktan sonra herşey daha iyi olucak daha pozitif olucaksın. Uğursuzluk filan demişsin ya hani sen uğursuz değilsin sadece karamsar olduğundan dolayı hayatında bazı şeyler ters gidiyor. Ama psikolojin düzeldiğinde herşey daha güzel gidecek :)
Babana karşı da dik durmalısın sana vuruyorsa polise git şikayetçi ol ki gözü korksun. Annen bu arada hiç bahsetmedin baban bu şekilde davrandığı zaman sesini çıkartmıyor mu?

Şiddet tehdit falan görmedim ama kıskanç bir babam vardı. Herşeye karışan herkes çöp alırken daha bana soracak havalarında. Üniversiteden sonra 1 sene dayandım baktım atanamadım vurdum kapıyı çıktım terkettim evi sonra kedi gibi oldular :)

Kibarlıktan anlamıyorlar yapacak birşey sen birşeyler boyun eğdikçe hiç birşey değişmeyecek. Beni sever babam Allah var ama bunun yanında kız evlenmedi atanmadı millete ne diyeceğiz korkusundan belki adım attı ama aylardır hapishane gibi gelen evde rahatım.

Korkma sende dövsün bırak o bahaneyle çık git. Asgari ücretle dört çocuk okutan var gir bir işe kendine yetersin. Seni o babaya bağlayan ne?​

Canım benim.. devlet hastanesinde psikiatriye gidip derdini anlat. Senin psikolojin çok kötü şuan sağlıklı düşünemiyorsun.
Baban da olsa kendini ezdirme. Sen gayet akıllı bir kızsın eminim buna. Depresyonu atlattıktan sonra herşey daha iyi olucak daha pozitif olucaksın. Uğursuzluk filan demişsin ya hani sen uğursuz değilsin sadece karamsar olduğundan dolayı hayatında bazı şeyler ters gidiyor. Ama psikolojin düzeldiğinde herşey daha güzel gidecek :)
Babana karşı da dik durmalısın sana vuruyorsa polise git şikayetçi ol ki gözü korksun. Annen bu arada hiç bahsetmedin baban bu şekilde davrandığı zaman sesini çıkartmıyor mu?
ah ablam cok sagolasin annemde saf iste onunda parasini somuruyor o sizin babaniz diyor butun bu sorunumun kaynagi babam o yuzden boyleyim ben kabul ediyorum sinirlerim bozuldu psikolojim bozuldu ama bir kere gittim hic takmadilar daha da gitmedim gitsem ilac yazarlar ben ilac kullanmak istemiyorum istedigim sey yeni bir sehirde kendimi tanimak huzuru bulmak bir arkadasim olsa o yeter bana fazlasinda gozum yok cok seyler atlattim yasadim hala yasiyorum ama gel gor ki hicbir sey olmuyor be ablam benimkide can degilmi

Şiddet tehdit falan görmedim ama kıskanç bir babam vardı. Herşeye karışan herkes çöp alırken daha bana soracak havalarında. Üniversiteden sonra 1 sene dayandım baktım atanamadım vurdum kapıyı çıktım terkettim evi sonra kedi gibi oldular :)

Kibarlıktan anlamıyorlar yapacak birşey sen birşeyler boyun eğdikçe hiç birşey değişmeyecek. Beni sever babam Allah var ama bunun yanında kız evlenmedi atanmadı millete ne diyeceğiz korkusundan belki adım attı ama aylardır hapishane gibi gelen evde rahatım.

Korkma sende dövsün bırak o bahaneyle çık git. Asgari ücretle dört çocuk okutan var gir bir işe kendine yetersin. Seni o babaya bağlayan ne?​
ablam ben bunlari bilmiyormuyum ortalik cakal kayniyor tacizi tecavuzu bitiyormu ulke guvenli bir yer olsa cekip giderim ama degilki iste gitsem paeam yok pulum yok vermiyor para okulumu bitirdigim icin anneme bile 5 kurus vermiyor

Üniversite mezunuyum demişsin neden salak olasın ki? Gayet zekisin bence. Ailen sana değer vermese böyle okuturmuydu hiç. Ani bir öfkeyle yazmış olabilir misin?
deger mi ben yasadigim sehirde okudum kendi emegimle girdim bana okurken bazen para bile vermiyordu verse 5 tlydi onlara hicbir zaman zorluk cikarmadimki herkesin sevecegi bir evlat oldum ama yaranamiyorsun ki sinir degil yillarin birikimi

Maalesef başkalarını değiştirme şansımız yok, tek seçenek kendimizi geliştirmek ve değiştirmek. Tüm bu yaşananlar özgüveninizi zedelemiş belli ki o yüzden oldukça olumsuz gördüm sizi. Önce biraz sakinleşip daha olumlu düşündüğünüz bir sürece girmeniz lazım. Bu kadar olumsuz düşünceyle seçenekleri görme ve değerlendirme şansınız azalır.
ozguvenim hic yok olmadi hic egomda yok saf salagin tekiyim bu durumdan kurtulmak istiyorum ama olmuyor iste herseyi dusunuyorum ama cikamiyorum resim cizmek cok istiyorum ama boya kalemleri pahali oldugundan alamiyorum

ab
Canım işte malesef böyle anne babalarda oluyo. Ama bak bi iş bulursan bütün skntıların biter kendine güvenin gelir. Sabır sabır canım sabır herşeye ilaç.
ablam sabir diyorsunda bir gelip gorsen o kadar zor bir durumdayimki ya anlatilamaz bu yasanir sabrediyorum ama dayanamiyorum hergun agliyorum hergun bir isik olsa onu yuruyecegim ama o da yok

Canım yaşın kaç..Çok bunalmissin belli.Üzülme gecicek bu günler.senin mesleğin çok iyi aslında özel kliniklerde iş bulma imkanın yokmu? Koskoca kız oldun ne takıyorsunki babanı.konussun dursun dikkate bile alma mesafeli ol. Odana git ama ne kır,nede kırıl. Kardeşin filan yokmu peki destek olucak?

20 yasindayim ablam diyorum ya yeni bir sehire gitmek calismak istemem mi isterim ama param yokki nerde bulayim evini evin masraflarini nasil karsilayim aldigim 3 kurus para nasil gecineyim ah bir gecse ah bir huzur bulsam cok sey istemiyorum ki ya babam anlatilmaz yasanir acayip biri ya gercekten takma diyorsun ama olmuyor ki olmuyor ablam mesafeli olsam bile neler yapiyor kardesim daha beter babam beni ezdigi gibi oda ondan gorup eziyor anlatacak kimsem yok anneme bile diyemiyorum derdimi kafayi yedim yedirdiler

Sakin ol intiharı filan düşünmekte nedir?bu dünyada çektiğinin mislini öbür dünyadamı çekeceksin. Unutma hepimiz birer imtihandayız ve buda senin imtihanın.. Bi arkadaş vur kapıyı çık demiş sakın öyle bişey yapma dışarısı senin evinden güvenlimi sanki.. Dur bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler... Üzülme ve sürekli kendini aşağılamayı bırak pozitif düşün bu yaşadıkların elbet birgün bitecek. Allah yar ve yardımcin olsun

Back
X