Arkadaslar vajina mantari icin kekik cayi duydum ama.nasil yapacagim bilmiyorum.
Her sekilde kasinti ve akintilarim cok iliski sonrasinda inanilmaz aci var ayni aci idrar yaparken bile var lutfen yardim edin
Geçmiş olsun.
Kekiği bilmiyorum ama maydanoz suyunu içmek ve yine maydanoz suyuyla genital temizlik yapmak iyi geliyor.
Bir de şampuan, duş jeli kullanıyorsanız genital temizlikte o mantar yapıyor onu bırakın
Geçmiş olsun.
Kekiği bilmiyorum ama maydanoz suyunu içmek ve yine maydanoz suyuyla genital temizlik yapmak iyi geliyor.
Bir de şampuan, duş jeli kullanıyorsanız genital temizlikte o mantar yapıyor onu bırakın
Mantar ilerlemiş olabilir, doktora göründünüz mü? Fitil vs verebilir. Bu sürede ilişkiden kaçınmanız daha iyi.
Bol bol prebiyotikli gıdalar hatta gerekirse ve doktorunuz da onay verirse elbette prebiyotik takviyesi almanızı öneririm. Ben en kalıcı çözümü bu şekilde buldum.
Arkadaslar vajina mantari icin kekik cayi duydum ama.nasil yapacagim bilmiyorum.
Her sekilde kasinti ve akintilarim cok iliski sonrasinda inanilmaz aci var ayni aci idrar yaparken bile var lutfen yardim edin
Merhaba bendede vardı aynısı hatta konu açtım bakabilirsin bende araştırdım en son sarımsak tamponu diye bişey dediler bende onu yaptm şuan gayet iyiyim