• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL YARDIM

ozlemdurna01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
19
5
1
22
Hanımlar ilk kez gebelik yaşıyorum betam bu şekilde salı günü tekrar kan vericem ama dün geceden beri kahve rengi akintim oluyor serum falan takıldı hafif sancılı oluyor şuan sancım yok ama akinti var idrar yaparken bitiminde kahve rengi akintim oluyor bilgi verebilir misiniz doktorum salı gününe kadar beklemem gerektigini söyledi acilden muayne oldum doktorum beni görmedi
IMG_20251102_205051.webp

Hanımlar ilk kez gebelik yaşıyorum betam bu şekilde salı günü tekrar kan vericem ama dün geceden beri kahve rengi akintim oluyor serum falan takıldı hafif sancılı oluyor şuan sancım yok ama akinti var idrar yaparken bitiminde kahve rengi akintim oluyor bilgi verebilir misiniz doktorum salı gününe kadar beklemem gerektigini söyledi acilden muayne oldum doktorum beni görmedi Eki Görüntüle 3668139
Evet gebelik var maalesef biraz zaman geçmesi gerekiyor belki kimyasal gebelik geçiriyorsunuz dur bu durumda kanamanız gelir ve muayenede ve kanda gebelik devam ediyormu diye bakıcaklar bu durumda stres yapmayın bekleyin

Hanımlar ilk kez gebelik yaşıyorum betam bu şekilde salı günü tekrar kan vericem ama dün geceden beri kahve rengi akintim oluyor serum falan takıldı hafif sancılı oluyor şuan sancım yok ama akinti var idrar yaparken bitiminde kahve rengi akintim oluyor bilgi verebilir misiniz doktorum salı gününe kadar beklemem gerektigini söyledi acilden muayne oldum doktorum beni görmedi Eki Görüntüle 3668139
Tekrardan kan verdin mi ?
Kahverengi akıntın olabilir demişti doktor bana.

Back
X