- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adetin 3 günü tedaviye başladım bügün 17. günü daha aşılama olmadı ama pembe bişeyler geliyo baya ne yapcam bilmiyorum doktor konferanstaymış ulaşamıyorum çok korktum ne yapcam bilmiyorum ne olur bilen varsa lütfen yazsın
teşekkürler canı hemşireleri aradım ama bişey bilmiyorlar yarın başka doktorla görüştüm ona gitcem tüp bebek bölümünde
benim doktor yurtdışına çıkmış konferans için ne düşüncesizlik pazartesiye kadar ne yapcam insan yerine birini ayarlamazmı bu kadarmı basit insan sağlığı ben korkudan titriyorum karşıda bir muhatap bulamıyorum ne yapcam şimdi arkadaşlar hiç olmazsa başından geçen varsa ne olur yazsın ne olcak şimdi tekrarmı başlıcaz aşılamaya hem adetin 17. günü adet olurmu hiç adet değilse ne önce pembe idi şimdi koyu renk adet başlangıcı gibi
ah elifcim çok üzüldüm ya ama 17 gündede adet olmassın zannedersen neyse gelişmeleri bildir bize canım seninde benim gibi aşılamdan yana şansın yok galiba
canım üzüldüm yaaa ama adet değilsindir ama neden bu zamana kadar aşılama yapmadı sana acaba yumurtaların olgunlaşmadımı ki
bi de bu ne yaaa nasıl olmaz doktor şimdi ben adet olmayı bekliyorum yarın olsam ozaman doktor yok ne yani ben bidahamı 1 ay bekliyecem valla öyle olursa değiştircem bu nasıl iş anlamadım
elifcim birde her defasında yumurtalık kontrolünde vajinal ultrasonla bakılıyor ya ondanda içeride tahribati oluyordur ben ilk aşılama oldugumda dr fala kurcalamışlar galiba yara oluşmaya başlamış demişti ordan aklımda kaldı canım valla yol geçen hanına dönmüştü gelen bakıyor giden bakıyordu bana aynen böyle olmuştum -tatlicadiarzu- belki sninde içeride bir tahriş söz konusudur gelen pembeliklerde ondandır
eifcim merak ediyorum seni ne oldu gelişmelerin ne yaz canım geldiğinde