acil yardım

kumrudeniz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.429
1.165
333
kızlar komşumun acil yardıma ihtiyicı var.13 gün önce tüp bebek merkezinde transfer yapıldı.bugun kan tatlili yapıldı.dr.kesin konuşmamış.tekrar gel demiş.kanda hcg düzeyi 13 çıkmış.sizce amile midir?yanında bekliyor ve çok heyecanlı.nolur acil cevappppp

evet hamıle ama hcg si cok dusuk herseye hazırlıklı olsun ınsallah saglıkla kucagına alır 2 gun sonra yenıden yaptırsın daha dusuk cıkarsa adet olcak demektır

evet hamıle ama hcg si cok dusuk herseye hazırlıklı olsun ınsallah saglıkla kucagına alır 2 gun sonra yenıden yaptırsın daha dusuk cıkarsa adet olcak demektır

çokçok teşekkrü ederriz ikiimizde.vala çok duygulandı arkadaşım ''EVET HAMİLE''yazısını görünce.tekrar teşekkürler

moralını yuksek tutsun ve vitamın verecek herseyden yesin tavsıyemdır 3 düşüğüm oldu ben alıstım artık ama ALLAHIM baskasına yasatmasn

moralını yuksek tutsun ve vitamın verecek herseyden yesin tavsıyemdır 3 düşüğüm oldu ben alıstım artık ama ALLAHIM baskasına yasatmasn
offff ya çok üzüldüm valla.donduk erana bakınca.Allah yaşatmasın bu acıyı sana bi daha.dileğin gerçekleşir ve muradına eresin inşallah...

canım bencede arkadaşın her sonuca hazırlıklı olusn değeri düşük büyük ihtimalle bebeği tutumuş ama kimyasal gebellik sanırım inşallah değildirde değeri artar yavrusuna kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…