- Konu Sahibi ahirimsensin
-
ya ne yapmalıyım ben yardım edin şuan ona sormuyorum hesabı kapatmasın diyeee ağlamaktan öldüm yaa
Facebook hesabının olup olmaması neden bu kadar önemli...
bende gizli olmaı demek yanlış bişeyler yaptığını gösterir
zaten bir hesabı var
Zaten bir hesabı varsa telefon o hesaba kayıtlıdır...Bir telefon numarası sadece bir hesapta kullanılabiliyor benim bildiğim kadarıyla.
hobaaa varmış canım varmış.. ama bu facebook olmasaydı bu adamlar ne yapacakmış çok merak ettim :26:
ilişkiyi bitirmek istiyorsanız bahane aramayın...
ilk açıldığı zamanlar tlfn no istemiyordu benimde facem var ama tlfna kayıtlı değil
Evet ilk açıldığı zamanlarda telefon numarası istemiyordu ama sonradan bir kişinin birden fazla adres almasını önlemek için telefon numarası istemeye başladılar. Siz vermemiş olabilirsiniz ama erkek arkadaşınız vermiştir belki... Size denk geldi mi bilemiyorum mesela bir sayfaya,bir oyuna birisini davet ettiğiniz zaman eğer telefon numarasını vermemiş ise facebookta 'adres facebook tarafından onaylanmadığı için davet edilemedi' gibi bir uyarı çıkıyor.Bu telefon numarasını kayıt etmemiş yani adresi onaylanmadığı için oluyor... Sadece vermiş olduğunuz bilgilerle başka bir adresi daha var diye düşünmeniz yanlış...
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama sevgilimin normal facenin şifresini biliyorum, orda tlfn numarası çıkmıyor acaba o hesap için mi bunu öğrenmemin yolu varmıdır
Tam olarak nasıl öğreniliyor bilmiyorum ama benim sayfamda hakkımda olan kısımda iletişim bilgilerinde telim kayıtlı görünüyor mesela...Sizinkiyle sevgilinizinkini karşılaştırın...
nasıl yaniiiii var dimi bir hesabı daha biter bu ilişkiiiiii biter lanet olsunnnnnnnnnnnnnn
ya ne bahanesi Allah aşkın ayaaa içim yanıyor burda benim
Erkek arkadaşı habersiz bir hesap açtı ise bunu öğrenmek en doğal hakkı.
Kim bilir şuan neler düşünüyor aldatılıyor muyum, arkamdan iş mi çeviriyor diye.
Kızın zaten üzgün, fikir istemek için konu açmış üzerine neden gidiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?