bir yerde haklısın aslında al bebeğini gitmi diyorsun gidincede dün böyle yaptınız canım sıkıldı ama annemi görmeye geldim desem nasıl olur utanmaz insanlar gibi gitmiş olmazmıyım sizce .bu arada teşekkürler
canım çocugun uyansın al git ve hiç bişey olmamış gibi davran insan bunun için ailesini silermi hiçya ortada hiçbişey yok bence sen büyütüyosun
Bence onlar abla-kardeş samimiyeti, yol yorgunluğu vs. öyle rahat konuşmuşlardır. Bebeğini de al git lütfen hem annen gelmiş davetiyeyle gitmen gerekmez ki
işte utanıyorum sanki usulünce davet almadığım için gururum kırılıyor işte hiç gitmek gelmiyor içimden ama annemde orda oda kesin takılmıştır.acaba eşimi göndermek istemedi diye düşünmüştür ama bak bu saat oldu aramadılar bile
yapma arkadaşım insan ablasının evine gitmeyi gurur yaparmı hiç heleki annesi ordayken halada davet bekliyosun
bu şekilde anneninde burnundan getiriyosun.git oraya güzel güzel hoşgeldiniz de zaten gidince bu düşündüklerin için kendinden utanacaksın:)))) akşam üstüde hadi bize gidelim dersin sen onları davet ediceksin sen davet beklemiceksin
ay valla yakın olsam gelcem kolundan tutup zorla götürcem:)))
sunuçta bu tavrı bana yapan ablamın evi belkide istemedi gerçekten ama gelmeden önce ağlıyordu çok özledim yeğenimi diye çok beklentiye girmişim onları gözümde çok büyütmüşüm şimdi eşimde öğrendi((
Kıyamam boştan yere üzüyorsun tatlı canını. Ablan seni de bebeğini de eminim çok özlemiştir. İnsan yol yorgunluğuyla düşünemiyo bazen diyorum ya belki de onlarda yoldan gelen taraf oldukları için sizden atak beklediler, sen yok bebek yok saat deyince gönülsüz geldin onlara olamaz mı?Annen gelmiş yahu kalk git
Evet annen için gitmelisin hadi yazma artık kalk toparlanda gitt:))) kocanada sölemişin artık keşke söylemeseydin ama olmuş.. Ona dersin sanırım ben bu aralar çok alınır oldum herşeye yeni annelik psikolojisi dersin olur biter:)) erkekler takılmaz zaten böyle şeylere
vallahi eşimde evde gizli gizli ağlıyorum dünden beri((hiç aramadılar hala ama masal uyanınca yüzümü eğip gideceğim mecburen : ((çok teşekkür ederim destekleriniz için belki asla görüşmeyecektim onlarla çok kinci biriyim üzüntü ve öfkeyle karar vermek istemedim o yüzden size yazdım çok iyisiniz
canım bandag:)))iyi geldin sen bana inşallah takılmaz arkadaşım yoksa yine üzülürüm çünkü tamam masal uyansın gidicem haberleri yazarım gelince tabii gururuma yenilip yine eve kapanmazsam((
El olsa neyse ablan, annen onlar senin yüz eğme durumu olmaz onlara sen küçüklüğünü yap git güzelce canını da sıkma
fazla alıngansınız.aılenız sızın yasadıgınız yere tatıl amaclı gelmıs.bır nevı ev sahıbısınız.tabı kı onları hos bır sekılde karsılamak yakısırdı.
ama ben karşılamak istedim onlar cevap vermedi bende dinlenmek istiyorlar diye düşündüm ama sonra çağırmayınca birde soğuk soğuk gelicekseniz gelin sen bilirsin deyince bende gitmedim
hadı bosverın gelın benı dınleyın.guzel bır kek hazırlayın yuzunuze de en guzel gulumsemenızı alın.sımdı aıleyle bulusma vaktı.gelınce de bıze haber verın ama
gururum kırılan kalbim ne olacak bende gitmek istiyorum 6 aydır görmedim annemi ama hiçbiri aramadılar gel diye .bu saat oldu hala yok ...öyle doluyumki anlatamam aramazlarsa gitmeyeceğim boşver ne yapalım benim kaderim bu demekki
normalde aılenızle bır sorun mu vardı aranızda
beni yanlış anlamayın ama sizin gidesiniz yok ve bahane buluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?