fazlamı büyütüyorum sizce cidden gitmek istiyorum ama soğuk davrandıkları için gidemiyorum diyorum ya dünden beri ağlıyorum gitmek istemezmiyim hiç
Ya hani gidiyodun yinemi vazgeçtin annenden bahsediyosunya sen bi görevini yap bakalım bi git sonra duruma göre karar verirsin içine sinmezse döner gelirsin evine ne kaybedersinki insan annesine karşı nasıl gurur yaparki
evet fazla abartıyorsunuz. siz kendiniz demediniz mi 12 saatlik yoldan geldiler diye.
e geldiler yerleştiler, duşlarını aldılar, evi temizlediler falan filan ve iyice yorgunluk çöktü. sabah belki de daha uykuları açılmamıştı o yüzden öyle dediler.
ya da bir şeye canı sıkıldı ve sizin nazınızı çekemedi olamaz mı?
yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum. ne kadar alıngansınız. 12 saat yol çekmiş insanlar sizi nie arasın.geldiklerini biliyosunuz ayrıca kahvaltı hazır bile demişler. ki bence o kahvaltı sizde yenmeliydi yada siz kahvaltıyı hazırlamalıydınız.
ben olsam davet bile beklemezdim.şimdi ordaydım.bunun gururla ne ilgisi var.şaka gibi.
ben sizin yerinizde olsam güzel bir sofra hazırlarım ablamları çaığırırdım.güzelce ağırlardım hasret giderirdik.dinlendikten sonra evlerine yolcu ederdim. siz bunların hiç birini yapmamışsınız birde kalkmış bana ''geliyosan gel'' dediler ''seni özledik gel'' demediler diyosunuz.
bence ablanız size kırılmıştır.
beni haksız bulan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.şimdi giyinip çıkıyorum :)))bebeğimide alıp gidicem ne olursa olsun ne yapayım gurursuz biriyim sanırım ama annem orada gitmek en doğrusu hepiniz mükemmel insanlarsınız tek tek teşekkür ederim
beni haksız bulan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.şimdi giyinip çıkıyorum :)))bebeğimide alıp gidicem ne olursa olsun ne yapayım gurursuz biriyim sanırım ama annem orada gitmek en doğrusu hepiniz mükemmel insanlarsınız tek tek teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?