mrb herkese
hemen konuya gireyim çünkü moralim çok bozuk
2 gün önce eczaneden la rochenin yüz yıkama jelini nemlendiricisini v.s 5 tane ürün aldım,doktora gitmeden aldım burdan çok okumuştum neredeyse herkes beğenmiş bende bi deniyim dedim aldım işte ama sonuç hüsran,ilk başta kızardım ddedim heralde ilk kullanışım geçer belki yie kullandım kızardım ve kaşıntı oldu,ben beyaz tenliyim ama kullandıktan sonra yanaklarım kırmızı kırmızı gezdim((((
verdiğim paraya mı yanıyım yoksa kızardığıma mı bilmiyorum çok üzgünüm((
orda ki bayan bana döküntü yada alerjik bi durum olursa gel mutlaka dedi ancak fırsatım oldu yarın gidicem ama bir de size sorayım dedim,bu ürünlerin değişimi yada iadesi söz konusu oluyo mu bi bilginiz var mı?
Acikcasi çok sasirdim...
La roche doktor tarafından bile önerilen bir dermokozmetik... Ben cildimde kizariklik için kullanıyorum ve hic pişman etmedi beni doktoruna aldigimi soyledigimde çok iyi yapmissin demişti hatta:/
İade belki yapmayabilirler ama başka.alisverislernzde indirim ya da baska turlu telafi ederler sorun yyasarsan gel dediklerine göre mutlaka bir çözümleri vardir
canım geçmiş olsun banada alerji yapar bazı ürünler bence değişim yapabilir ama iade almaz sanki
vichy de iyidir bu arada
Acikcasi çok sasirdim...
La roche doktor tarafından bile önerilen bir dermokozmetik... Ben cildimde kizariklik için kullanıyorum ve hic pişman etmedi beni doktoruna aldigimi soyledigimde çok iyi yapmissin demişti hatta:/
İade belki yapmayabilirler ama başka.alisverislernzde indirim ya da baska turlu telafi ederler sorun yyasarsan gel dediklerine göre mutlaka bir çözümleri vardir
benim doktorumda bana tavsiye etmişti ama benim almaya fırsatım olmadı daha çok kaliteli bi marka ama kişiden kişiye göre değişiyor bence canım mesela sana çok iyi geliyor ama bana alerji yapıyor gibi
sanırım cildi yağlı olanlara iyi geliyomuş bu marka benim karma belkide o yüzden böyle oldu,,doktor bana biodermayı önerdi mesela kafama göre davrandım
cildinizde alerji ve hassasiyet var bence hassas ve karma bir cildin varsa mesela yüz yıkama jelin karma ciltler için olanı ama toniğin hassas ciltler için olanı vermeliydiler dengelemesi için çünkü kızarması normal değil la roche iyi bir markadır ama günlük temizlik yapar cilde çok sorunları geçirdiğini görmedim bende kullandım eğer değişim yaparlarsa darphın marka öneririm hem bitkisel hemde süper etkisi var ben çok faydasını görmüştüm ama fiyatlar biraz yüksek maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?