• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb herkese
hemen konuya gireyim çünkü moralim çok bozuk
2 gün önce eczaneden la rochenin yüz yıkama jelini nemlendiricisini v.s 5 tane ürün aldım,doktora gitmeden aldım burdan çok okumuştum neredeyse herkes beğenmiş bende bi deniyim dedim aldım işte ama sonuç hüsran,ilk başta kızardım ddedim heralde ilk kullanışım geçer belki yie kullandım kızardım ve kaşıntı oldu,ben beyaz tenliyim ama kullandıktan sonra yanaklarım kırmızı kırmızı gezdim:(((((
verdiğim paraya mı yanıyım yoksa kızardığıma mı bilmiyorum çok üzgünüm:(((
orda ki bayan bana döküntü yada alerjik bi durum olursa gel mutlaka dedi ancak fırsatım oldu yarın gidicem ama bir de size sorayım dedim,bu ürünlerin değişimi yada iadesi söz konusu oluyo mu bi bilginiz var mı?

mrb herkese
hemen konuya gireyim çünkü moralim çok bozuk
2 gün önce eczaneden la rochenin yüz yıkama jelini nemlendiricisini v.s 5 tane ürün aldım,doktora gitmeden aldım burdan çok okumuştum neredeyse herkes beğenmiş bende bi deniyim dedim aldım işte ama sonuç hüsran,ilk başta kızardım ddedim heralde ilk kullanışım geçer belki yie kullandım kızardım ve kaşıntı oldu,ben beyaz tenliyim ama kullandıktan sonra yanaklarım kırmızı kırmızı gezdim:(((((
verdiğim paraya mı yanıyım yoksa kızardığıma mı bilmiyorum çok üzgünüm:(((
orda ki bayan bana döküntü yada alerjik bi durum olursa gel mutlaka dedi ancak fırsatım oldu yarın gidicem ama bir de size sorayım dedim,bu ürünlerin değişimi yada iadesi söz konusu oluyo mu bi bilginiz var mı?

canım geçmiş olsun banada alerji yapar bazı ürünler bence değişim yapabilir ama iade almaz sanki

konunu görünce sevgilin bi öğrencisine yanlışlıkla baktı ve yine kıyamet koptu sandım, neyse ki konu başkaymış :27:

la roche posay aslında iyi markadır ama kızarıklık yaptıysa mutlaka değiştirmeye çalışın.. shisheido öneriyorum ben

Acikcasi çok sasirdim...

La roche doktor tarafından bile önerilen bir dermokozmetik... Ben cildimde kizariklik için kullanıyorum ve hic pişman etmedi beni doktoruna aldigimi soyledigimde çok iyi yapmissin demişti hatta:/

İade belki yapmayabilirler ama başka.alisverislernzde indirim ya da baska turlu telafi ederler sorun yyasarsan gel dediklerine göre mutlaka bir çözümleri vardir

Acikcasi çok sasirdim...

La roche doktor tarafından bile önerilen bir dermokozmetik... Ben cildimde kizariklik için kullanıyorum ve hic pişman etmedi beni doktoruna aldigimi soyledigimde çok iyi yapmissin demişti hatta:/

İade belki yapmayabilirler ama başka.alisverislernzde indirim ya da baska turlu telafi ederler sorun yyasarsan gel dediklerine göre mutlaka bir çözümleri vardir

benim doktorumda bana tavsiye etmişti ama benim almaya fırsatım olmadı daha çok kaliteli bi marka ama kişiden kişiye göre değişiyor bence canım mesela sana çok iyi geliyor ama bana alerji yapıyor gibi

canım geçmiş olsun banada alerji yapar bazı ürünler bence değişim yapabilir ama iade almaz sanki

tşk ederim cnm
inş öyle olur inş. olursa bioderma alıcam eskiden de onu kullanıyodum zaten

vichy de iyidir bu arada

tşk ederim tavsiye için

Acikcasi çok sasirdim...

evt benim beklentim çok fazlaydı çünkü herkes öve öve bitiremedi ama bana yaramadı domates diye dalga geçtiler kuzenmle kardeşim yani o derece abartılı bi kızarıklık oldu
oturup ağlayasım var:(yarın ne diycekler bakalım belkide yapıcak bşy yok derler resmen paramı çöpe attım çalışan biri olsam bu kdr acımazdım:(
ayrıca bu kızarıklığımda geçer inş ya geçmezse:(

benim doktorumda bana tavsiye etmişti ama benim almaya fırsatım olmadı daha çok kaliteli bi marka ama kişiden kişiye göre değişiyor bence canım mesela sana çok iyi geliyor ama bana alerji yapıyor gibi

sanırım cildi yağlı olanlara iyi geliyomuş bu marka benim karma belkide o yüzden böyle oldu,,doktor bana biodermayı önerdi mesela kafama göre davrandım:(

sanırım cildi yağlı olanlara iyi geliyomuş bu marka benim karma belkide o yüzden böyle oldu,,doktor bana biodermayı önerdi mesela kafama göre davrandım:(

olabilir canım doktorunun tavsiyesini dinle bakalım nasıl olacak benimde cildim karma almadım bende

cildinizde alerji ve hassasiyet var bence hassas ve karma bir cildin varsa mesela yüz yıkama jelin karma ciltler için olanı ama toniğin hassas ciltler için olanı vermeliydiler dengelemesi için çünkü kızarması normal değil la roche iyi bir markadır ama günlük temizlik yapar cilde çok sorunları geçirdiğini görmedim bende kullandım eğer değişim yaparlarsa darphın marka öneririm hem bitkisel hemde süper etkisi var ben çok faydasını görmüştüm ama fiyatlar biraz yüksek maalesef :43:

La roche ortalama bir ürün bence, ama "Vichy" kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok alerjik bir ürün, çevremde ben dahil kullanan kimse memnun kalmadı. Cildinizde "0" hassasiye olursa belki, anca günü kurtarır.

cildinizde alerji ve hassasiyet var bence hassas ve karma bir cildin varsa mesela yüz yıkama jelin karma ciltler için olanı ama toniğin hassas ciltler için olanı vermeliydiler dengelemesi için çünkü kızarması normal değil la roche iyi bir markadır ama günlük temizlik yapar cilde çok sorunları geçirdiğini görmedim bende kullandım eğer değişim yaparlarsa darphın marka öneririm hem bitkisel hemde süper etkisi var ben çok faydasını görmüştüm ama fiyatlar biraz yüksek maalesef :43:

yok bana hassas ciltler için değil de karmadan yağlıya dönük ciller için olanını vermişlerdi:(

bu sabah kalkar kalkmaz gittim,şikayetimi söyledim değişelim o zaman dediler ben de biodermanın ürünleriyle değiştirdim üzerine bieraz fark aldılar ama neyse ki kurtuldum rahatladım
ilgilendiğiniz için tşk ediyorum hepinize

Muhtemelen allerjik bir yapınız var. Cilt problemlerinde ne olursa olsun doktora danışmadan krem kullanılmamalı hele ki eczacı tavsiyesi ile ya da sağda solda okuduklarınızla hareket etmemelisiniz. Cilt yapınız incelense, ona uygun bir krem seçmenizde daha faydalı olurdu. Umarım tekrar sorun yaşamazsınız.

Ben yagli ciltten dolayi effaclar serisini almistim mahvetti beni kuruttu cildimi bi dedunyanin parasi oyle duruyo dolapta artik bohle seylere oara vermiyorum garnier daha iyi

Back
X