O otken Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 22 0 36 Ankara 15 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi otken #1 Arkadaslar esimin annesıne bir türlü cevap verirmiyorum her konuda hakımıyet kurmsk ıstyor hep kendı dediği oldun ostıyor .. Kafayı yemek üzereyım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar esimin annesıne bir türlü cevap verirmiyorum her konuda hakımıyet kurmsk ıstyor hep kendı dediği oldun ostıyor .. Kafayı yemek üzereyım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elifarzu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 27 0 86 İstanbul 15 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi otken #2 canım kaç yıllık evlisin?
O otken Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 22 0 36 Ankara 16 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi otken #3 4 yıllık canım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
B buketkardel Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 106 8 33 İzmir 19 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi otken #4 otken .!.: Arkadaslar esimin annesıne bir türlü cevap verirmiyorum her konuda hakımıyet kurmsk ıstyor hep kendı dediği oldun ostıyor .. Kafayı yemek üzereyım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... ah ya bu kaynana sendromu hakkaten çok sıkıcı, oğullarının artık ayrı bir ailesinin olduğunu kabullenemeyip kıskanıyorlar, kaynanam yok aman olmasın da,, ama üzülüyorum böyle sorunlar duyunca
otken .!.: Arkadaslar esimin annesıne bir türlü cevap verirmiyorum her konuda hakımıyet kurmsk ıstyor hep kendı dediği oldun ostıyor .. Kafayı yemek üzereyım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... ah ya bu kaynana sendromu hakkaten çok sıkıcı, oğullarının artık ayrı bir ailesinin olduğunu kabullenemeyip kıskanıyorlar, kaynanam yok aman olmasın da,, ama üzülüyorum böyle sorunlar duyunca
O otken Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 22 0 36 Ankara 20 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi otken #5 Çok zor çok iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi