yaklasik 4 ay once sigil olusmaya basladi ve git gide cogaliyolar doktora gittim sık dedi sıkıyorum tekrar tekrar cikiyo resmen alt ust bacagim sigil tarlasina dondu ve en kotusu bu sigiller ozel bolgemin yakinlarina dogru gitmeye basladi acaba biraz daha ilerisi e giderse genital sigil mi olur lutfen yardim edin gercekten psikolojim alt ust olmus durumda ve bu sigiller nasil gecer bi bilginiz var mi?
yaklasik 4 ay once sigil olusmaya basladi ve git gide cogaliyolar doktora gittim sık dedi sıkıyorum tekrar tekrar cikiyo resmen alt ust bacagim sigil tarlasina dondu ve en kotusu bu sigiller ozel bolgemin yakinlarina dogru gitmeye basladi acaba biraz daha ilerisi e giderse genital sigil mi olur lutfen yardim edin gercekten psikolojim alt ust olmus durumda ve bu sigiller nasil gecer bi bilginiz var mi?
Ayni sekilde baska arkadasim gitti ve onada sıkmasini soyledi bende sıkılmaz diyodum ama oyle sıkıliyomus demekkkiSivilceyi sık demeyen doktor siğili sık diyecek,
Yav he he.
Peki kestiginizde icinden beyaz bisey cikiyomuydu benimkinden cikiyo hatta doktor beyaz seyler cikana kadar sıkmami soylediDoktora gidin sıkıştırılmış hidrojen gazi ile donruruyorlar. Arkadaslarin bahsettigi olay da bu. Benim ayagimda vardi gittim 3 seans yapıyorlar belli araliklarla. 2 hafta yada 3 haftada birdi sanirim. Sigil sıkılmaz. Ben tirnak makasiyla kestim yine ise yaramamisti. Cocuk akli iste.
Evet doktora gittimSiz doktora gittiginize emin misiniz?
Doktor sık dedi hatta bazilarini kendisi sıktıHiç bir doktorun siğili sık diyeceğini sanmıyorum. Kocakarı tedavisi o. İnanmadık..,
Bir doktora gidin kryoterapi ile dondururlar
Evet doktora gittim
Doktor sık dedi hatta bazilarini kendisi sıktı
Iste sigil dedi bende napicagimi sasirdimSigilin icinde sikilacak bir sey yoktur ki. Deri yapi degistirir sadece. Sigil degildir o...
Iste sigil dedi bende napicagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?