• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim

Arkadaslar yardimci olmaya calisanlara cok tesekkur ederim ve inananlara.sıkmaya devam edicem dezenfekte ede ede olmadi tekrar doktora gitmeyi planliyorum yaktirmak icin tesekkur ederim

Milletimiz zaten alakalı alakasız her yerde doktora saydırmaya bayılıyor maşallah.
Bankaya, resmi daireye gidip saatlerce beklerler haksızlık olur gıkları çıkmaz, polis avukat karşısında el pençe divan dururlar , hastanede poliklinikte 5 dk beklesin hemen horozlanırlar.
Cahil insanları şımartınca böyle oluyor maalesef.
Risk alır anasını babasını kurtarırsın bi teşekkür etmezler, 90 yaşındaki yakını komplikasyondan ölünce dava açarlar, böyle de pislik ve iki yüzlü insanlar.
Daha geçen gün mi geçiren kardeşini risk alıp bypassa almışlar, neden 6 saat sürdü diye şikayet etmiş gerizekalı. Çok biliyorsan gir kendin yap ameliyatı.
Avukatlar danışma için bile para alırken özel muayeneye para vermek zorlarına gider paşaların.

Doktorlara ilişkin kısmında haklısın tabii de avukatlar danışmak îçin nasıl para alıyor

zira avukatlar da doktora giderken cebine parayı koyup gidiyor herkes avukata gelince de bir şey yapmadı sadece konuştu deyip geldi eyvallah deyip çıkıyor diyor

Sonuçta doktora siğile sık dedi deyince başka doktora git dedik ki galiba başka makul bir tavsiye yok

sinirli değilim sizin bu ben bilirim olayınız nerden çıktı ? şimdi tek tek üşenmeden açıklayayım . öncelikle googledan kopyala yapıştırla olmuyor bu işler . ben tam aksini yazam bir sürü sayfa gösteririm size . yani neymiş google bilgi çöplüğü olabiliyormuş . üşenmeden açıklıyorum kriyoterapi yapılınca ilk olarak ağrı olur 2. olarAk da bulaş engellenemez . yani boşuna fazladan ağrı çekilmiş olunur . kriyoterapi yapılınca virüsün derine inmesi de cabası . bu yüzden en etkili yöntem bu değildir . küretaj dediğiniz ne demek ? sıkma işleminin kazınarak yapılması . yani yine derine doğru virüsü yayma riski olan bir yöntem . elekteokoterizasyon yakma demek bu da iz demek . hem de diğer yere bulaşı engelleyen bir çözüm değil . daha fazla iz neden seçilsin ki ? lazer çoğu merkezde yok . burda bahsedilen lazer için konuşuyorum . lazerle yine yakma yapılır yukardaki saydığım nedenlerden yine tercih edilmez . ben başka yöntemler içinde en etkilisi o dedim ve evet lafımın arkasındayım . okudum bilgi sahibiyim o yüzden konuşuyorum . işte yukarda bahsettiğim durduramadığım durum bu . nolur işi ehline bıraksak da her konuyu bilmesek ? çok mu zor fikrin olmadan yorum yapmamak? internete yazıp çıkanı okuyunca mı oluyor ? yapmayın nolur .

Laf anlatana kadar deveye hendek atlatmak daha kolaydı canım :D

Doktorlara ilişkin kısmında haklısın tabii de avukatlar danışmak îçin nasıl para alıyor

zira avukatlar da doktora giderken cebine parayı koyup gidiyor herkes avukata gelince de bir şey yapmadı sadece konuştu deyip geldi eyvallah deyip çıkıyor diyor

Sonuçta doktora siğile sık dedi deyince başka doktora git dedik ki galiba başka makul bir tavsiye yok
Onu sadece örnek olarak verdim.
Özel ders alırken de herkes gocunmadan veriyor parayı ama sağlık olunca konu millete batıyor nedense.
Musluk tamir ettirsen en az 50 lira. Pazarlık yapılabiliyor muymuş?
Arabası eşyası kendi sağlığından daha önemli.
Burda L labellefille nin de dediği gibi konu sahibinin siğil sandığı şey molloscum ve tedavisi de tam olarak sıkarak oluyor, yanlış birşey yok.

Onu sadece örnek olarak verdim.
Özel ders alırken de herkes gocunmadan veriyor parayı ama sağlık olunca konu millete batıyor nedense.
Musluk tamir ettirsen en az 50 lira. Pazarlık yapılabiliyor muymuş?
Arabası eşyası kendi sağlığından daha önemli.
Burda L labellefille nin de dediği gibi konu sahibinin siğil sandığı şey molloscum ve tedavisi de tam olarak sıkarak oluyor, yanlış birşey yok.

Zaten toplum olarak hep doktordan iyi biliriz hep doktorun verdiği ilaç iyi gelmez de Ayşe hanım ın önerdiği iyi gelir

Doktordan şikayet edersen başka doktora gidersin ama biz konu komşuya gideriz

Henüz o kişilerin bu işi eğitim sonucu yaptığını kabullenemedik

Bir de doktorlar halk anlasın diye genel isim söylüyorlar herkes de internet doktoru zaten ortalık iyice karışıyor

sinirli değilim sizin bu ben bilirim olayınız nerden çıktı ?

Ben bilirim yazmış mıyım?
Hayır.
Elbet başka yolu vardır demek ben bilirim demek mi oluyor? Hayır.

şimdi tek tek üşenmeden açıklayayım . öncelikle googledan kopyala yapıştırla olmuyor bu işler . ben tam aksini yazam bir sürü sayfa gösteririm size . yani neymiş google bilgi çöplüğü olabiliyormuş .

Konu sahibi doktora gitmiş, doktordan tatmin olmamış ve buraya gelip konu açmış.
KK da bir çok farklı fikir sahibi kişiler nasıl varsa google da bir sorun yazdığınızda onlarca site önünüze çıkıyor. Buna sağlık siteleri de dahil. Online doktorların olduğu sitelerde dahil.

Ben konu sahibinin ilk yazdığı mesaja cevap verdim.
Fotoğraf eklemiş fotoğrafı görmedim.

Kendisi siğil diye biliyor, doktor siğili sık dedi, sıkıyorum çoğalıyor yazmış ve bdv de bir dünya troll çıkarken bu konunun da aynı şekilde olabileceğini düşünmem çok normal.
Doktorun başından savdığını düşünmem de çok normal.
Zira hiçbir doktor siğilin sıkılması gerektiğini söylemez!

Ha konu sahibinin derdi farklıymış.
Hastalığı molloscummuş ve bunun ismi konuda zikredilmediğinden ona göre yorum yapmadım sayın çok bilmiş hanımefendi.

üşenmeden açıklıyorum kriyoterapi yapılınca ilk olarak ağrı olur 2. olarAk da bulaş engellenemez . yani boşuna fazladan ağrı çekilmiş olunur . kriyoterapi yapılınca virüsün derine inmesi de cabası . bu yüzden en etkili yöntem bu değildir . küretaj dediğiniz ne demek ? sıkma işleminin kazınarak yapılması . yani yine derine doğru virüsü yayma riski olan bir yöntem . elekteokoterizasyon yakma demek bu da iz demek . hem de diğer yere bulaşı engelleyen bir çözüm değil . daha fazla iz neden seçilsin ki ? lazer çoğu merkezde yok . burda bahsedilen lazer için konuşuyorum . lazerle yine yakma yapılır yukardaki saydığım nedenlerden yine tercih edilmez . ben başka yöntemler içinde en etkilisi o dedim ve evet lafımın arkasındayım . okudum bilgi sahibiyim o yüzden konuşuyorum . işte yukarda bahsettiğim durduramadığım durum bu . nolur işi ehline bıraksak da her konuyu bilmesek ? çok mu zor fikrin olmadan yorum yapmamak? internete yazıp çıkanı okuyunca mı oluyor ? yapmayın nolur .

Açıklama için teşekkürler.
Bana açıklama yapmanıza gerek yoktu.
Başka yolu bulunur dediğim, google dan arattığımızda başka yolların çıkıp bunun araştırılmasıdır.
Ben normalde başıma bir iş geldiğinde önce google dan araştırırım. Daha sonra buraya konu açarım.
Ben biliyorum diye iddia ettiğim bir mesajım yok.

Okumuş bilgi sahibi olmuş olabilirsiniz. Bu size karşı tarafa sinirli bir şekilde kabul ettirmeyi gerektirmiyor.
Hoş sorun benim sorunum bile değil.
Anlamadığınız nokta benim mesajı açılan ilk mesaja göre yorumlamış olmam ve sizin bilgilerinizi insanın kafasına vurur gibi kabul ettirmeye çalışmanız.

İnternete yazıp çıkanı okuyunca da oluyor evet.
Molloscum yazıp internette araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirim.
Malum çağımız teknoloji çağı, internette araştırmak için var.
Molloscum nedir diye kimse gidip doktordan bilgi almaz, internette yazarlar ve okurlar. Ha eksik bilgi olur orası ayrı. Ama evet internete yazıp çıkanı okuyunca oluyor.

diğer yöntemlerde tekrar çıkmadığını kim söyledi ayrıca ? sizin kendi yorumunuz kanun herhalde ?

Diğer yöntemleri uygularsa kesinlikle tekrar çıkmaz demedim.

Sıkıyorum tekrar çıkıyor dediği için belki başka yöntemi vardır çıkartmayacak bu nedenle araştır istersen dedim konu sahibine.

Elbet kelimesi kanun sayılıyorsa evet kendi yorumum kanun.

Cevap yazmayacaktım ama gece gece bir hışımla girip saydırdığınız ve kendi bilmişliğinizi bana yüklemeye çalıştığınız için yazdım bu cevabı.

Benim yazdıklarımı kendi algıladığınız şekilde millete yansıtmayın lütfen.

Sigil benim bildigim sikilmaz icinde sivi yoktur.yanilmiyorsam bir vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus.
Brnim kuzeniminde boynunda onlarca sigil cikmisti tedavi oldu sizde baska bir dra gidin

Bence baska bir doktora gitmende yarar var. Hiçbir doktor sigili sık demez. Cildiye doktoruna mi gittin ? Bunun icin kan tahlili yapmalari gerekir ? Vucutta bir emilimin çok veya az olmasindan kaynakli bir durummuş. Sıktıkça sigillerin çogalir tabiki

Siğil sıkılmaz, benimde kolumda 2 tane çıkmıştı küçükken. İnanır mısın bilmem ama babaannem mahallede yaşlı bi teyzeye okutmuştu. Bir daha da çıkmadı.

Ben bilirim yazmış mıyım?
Hayır.
Elbet başka yolu vardır demek ben bilirim demek mi oluyor? Hayır.

Konu sahibi doktora gitmiş, doktordan tatmin olmamış ve buraya gelip konu açmış.
KK da bir çok farklı fikir sahibi kişiler nasıl varsa google da bir sorun yazdığınızda onlarca site önünüze çıkıyor. Buna sağlık siteleri de dahil. Online doktorların olduğu sitelerde dahil.

Ben konu sahibinin ilk yazdığı mesaja cevap verdim.
Fotoğraf eklemiş fotoğrafı görmedim.

Kendisi siğil diye biliyor, doktor siğili sık dedi, sıkıyorum çoğalıyor yazmış ve bdv de bir dünya troll çıkarken bu konunun da aynı şekilde olabileceğini düşünmem çok normal.
Doktorun başından savdığını düşünmem de çok normal.
Zira hiçbir doktor siğilin sıkılması gerektiğini söylemez!

Ha konu sahibinin derdi farklıymış.
Hastalığı molloscummuş ve bunun ismi konuda zikredilmediğinden ona göre yorum yapmadım sayın çok bilmiş hanımefendi.

Açıklama için teşekkürler.
Bana açıklama yapmanıza gerek yoktu.
Başka yolu bulunur dediğim, google dan arattığımızda başka yolların çıkıp bunun araştırılmasıdır.
Ben normalde başıma bir iş geldiğinde önce google dan araştırırım. Daha sonra buraya konu açarım.
Ben biliyorum diye iddia ettiğim bir mesajım yok.

Okumuş bilgi sahibi olmuş olabilirsiniz. Bu size karşı tarafa sinirli bir şekilde kabul ettirmeyi gerektirmiyor.
Hoş sorun benim sorunum bile değil.
Anlamadığınız nokta benim mesajı açılan ilk mesaja göre yorumlamış olmam ve sizin bilgilerinizi insanın kafasına vurur gibi kabul ettirmeye çalışmanız.

İnternete yazıp çıkanı okuyunca da oluyor evet.
Molloscum yazıp internette araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirim.
Malum çağımız teknoloji çağı, internette araştırmak için var.
Molloscum nedir diye kimse gidip doktordan bilgi almaz, internette yazarlar ve okurlar. Ha eksik bilgi olur orası ayrı. Ama evet internete yazıp çıkanı okuyunca oluyor.

Diğer yöntemleri uygularsa kesinlikle tekrar çıkmaz demedim.

Sıkıyorum tekrar çıkıyor dediği için belki başka yöntemi vardır çıkartmayacak bu nedenle araştır istersen dedim konu sahibine.

Elbet kelimesi kanun sayılıyorsa evet kendi yorumum kanun.

Cevap yazmayacaktım ama gece gece bir hışımla girip saydırdığınız ve kendi bilmişliğinizi bana yüklemeye çalıştığınız için yazdım bu cevabı.

Benim yazdıklarımı kendi algıladığınız şekilde millete yansıtmayın lütfen.
gerçekten objektif değilsiniz . siz benim en etkili yöntem sıkılması mesajım üzerine bana başka yöntemler de varmış bakın yazdınız . bilmişlik yapan ben değilim . ben başka yöntem yok dememiştim . bu işin içinde biri olarak yazdım . ısrarla yanlış savunulunca tekrar tekrar açıkladım . sinirli olan sizsiniz. hiç bir doktor siğil sık demez diyorsunuz ama doktora ilk mesajınızda ne yazdığınızı hatırlıyor musunuz ? ben mesela bir fırıncıdan iyi ekmek yaptığımı iddia etmem . ressam kadar resimden anladığımı söylemem ya da öğretmenden iyi öğrettiğim iddiasında bulunmam . açıklayabildim inşallah . kalın sağlıcakla ..

Back
X