Acil yardım

Sibelevo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2
1
1
38
Merhaba arkadaşlar 8 Şubat 2016 da miyom ameliyatı oldum miyom boyutu biraz büyük olduğu için açık ameliyat olmak zorunda kaldım rahim alınma durumu vardı ama çok şükür gerek kalmadan atlattım kontrol için doktora gittiğimde bana miyom un tekrarı oluyormuş ve düşüğe sebep olabiliyormuş korunmadan hemen çocuk yapmam gerektiğini söyledi şu an nişanlıyım yakında evlenicem aynı durumu yaşayıp tecrübe edinen varsa lütfen paylaşsın benimle

Tecrübem yada bilgim yok. .
Geçmiş olsun canım. .
:dua:

Tecrübem yada bilgim yok. .
Geçmiş olsun canım. .
:dua:
Çok teşekkür ederim kadın doğum bölümüne ya hamile kalırsam yada doğurursam giderim diyodum her şey insanlar içinmiş tekrar anladım Allah kimseye vermesin ağrısı dayanılmaz bişeydi tek önlem 6 ayda bi ultrason muayenesi hiç bir bayanın aksatmaması gerek

Çok teşekkür ederim kadın doğum bölümüne ya hamile kalırsam yada doğurursam giderim diyodum her şey insanlar içinmiş tekrar anladım Allah kimseye vermesin ağrısı dayanılmaz bişeydi tek önlem 6 ayda bi ultrason muayenesi hiç bir bayanın aksatmaması gerek

Kadın olmak zor . .
Çook geçmiş olsun tekrar. .

mıyom için açık ameliyat neden yaptırlar ben anlamadım tek bır doktora mı gittin ?

Back
X