Acil yardım

gurbetksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
96
45
3
36
Arkadaşlar merhaba ben Yeni üyeyim.Bişey danışacağım lütfen yardım edin.Son adet tarihim 23 şubat...23 Mart'ta beta hcg değerim;424 çıkmıştı.Dün ise yani 30 mart 10.000 çıktı.Sağlık ocağında baktırdım.Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı.Yanındaki hemşire normal dedi fakat ben çok endişeliyim bu kadar artması normal mi? Böyle durum yaşayanınız var mı?

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Sanırım her hastanenin beta hcg değer aralıkları farklı . Ben 4-5 haftalık hamile iken değerim 978 , kuzenim farklı bir hastanede aynı haftalarda gebeliği 2500 lerdeydi. Referans aralıkları değişiklik gösterebiliyor .

Bende öyle düşünüyorum bugün doktora gideceğim inş iyi haberler olur benim için

Bende öyle düşünüyorum bugün doktora gideceğim inş iyi haberler olur benim için

sizin korkunuz ne ben onu anlayamadım , insanlar değeri yükselmediği için tedirgin olur siz yükseldiği için korkuyorsunuz :) bianda bu kadar çok yükselmesi belki birden fazla keseden kaynaklıdır en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir.

Benim korkum hani 5.haftada oluyorum şuan bu kadar normal mi diye aklım dış gebelik,boş gebelik o durumlara gitti.Hep kötüyü düşünen bir insanım

Benim korkum hani 5.haftada oluyorum şuan bu kadar normal mi diye aklım dış gebelik,boş gebelik o durumlara gitti.Hep kötüyü düşünen bir insanım

dış gebelik , boş gebelik tarzı durumlarda beta hcg değeri yükseliyor mu bir bilgim yok , sadece çoğul gebeliklerde fazla artış olduğunu biliyorum... siz istediniz 1 allah verdi 2-3 belkide :) hayırlısı olsun doktorunuz gerekli açıklamada bulunacaktır

İnşallah bugün iyi haberlerle dönerim ilginiz için çok teşekkür ederim,umarım çoğul gebeliktir çok dua ettim dün Rabbim hepimize evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah bugün iyi haberlerle dönerim ilginiz için çok teşekkür ederim,umarım çoğul gebeliktir çok dua ettim dün Rabbim hepimize evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah , iyi haberlerinizi bekliyoruz.

öncelikle teşekkürler..Bu değerlere göre ben 6.haftada oluyorum,o da imkansız herhalde farklılık gösteriyor değerler biçok yerde..okudukça gördükçe psikolojim kalmadı yemin ediyorum dünden beri hemşire korkulacak bişey yok dedi ama evham beni mahvediyor.

Canim 2gunde 2 katina çıkma kuralini dusunursen bence normal gibi. Erken dollenme olabilir. Çünkü bat gününde baya yuksekle baslamissin zaten. Stres yapma bence. Hayırlı olsun.

Canim 2gunde 2 katina çıkma kuralini dusunursen bence normal gibi. Erken dollenme olabilir. Çünkü bat gününde baya yuksekle baslamissin zaten. Stres yapma bence. Hayırlı olsun.

inşallah dediğin gibidir ki ben hamilelik istediğim için 19 şubatta daha adet günüm gelmeden test yapmıştım pozitif çıkmıştı,o gün beta hcg me baktırdım 75 çıkmıştı 4 gün sonra 424 işte 7 gün sonra da 10.000 çıktı...

Bana normal geldi canm zaten dis gebelikte falan artmiyor bukadar cok. Mol gebelikte de birden milyonlara cikiyor diye biliyorum. Bence normal. İnsaallah oyledir. En fazla olsa olsa ikizdir belki :)

Bana normal geldi canm zaten dis gebelikte falan artmiyor bukadar cok. Mol gebelikte de birden milyonlara cikiyor diye biliyorum. Bence normal. İnsaallah oyledir. En fazla olsa olsa ikizdir belki :)

inşallah dediğin gibidir,çok teşekkür ederim...birazdan doktora gideceğim umarım güzel haberler alırım

muhakkak yazacağım dua edin bana lütfen
Cuma vakti hürmetine canim. Allah hayırlı haberler nasip etsin.içini ferah tut eminim guzel.haberle geleceksin. Elif Allah mim Muhammed tez selamet
Birde la havle vela kuvvele illa billlah de içinden seni rahatlatır.

Cuma vakti hürmetine canim. Allah hayırlı haberler nasip etsin.içini ferah tut eminim guzel.haberle geleceksin. Elif Allah mim Muhammed tez selamet
Birde la havle vela kuvvele illa billlah de içinden seni rahatlatır.

Allah razı olsun,gittim doktora keseyi ve içindeki minik noktayı (bebişi) gördük,çok şükür içim rahatladı. Tek kese gözüktü doktor belli olmaz belki saklanmıştır dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.Allah razı olsun ilginiz için çok şükür bugüne :)

Bak gordunmu cok şükür sevindim senin adina canim. İnsaallah bundan sonrada hersey yolunda gider. Bana da dua et ben de bu duyguyu tadayim hayirlisiyla en.kısa zamanda insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…