Acil yardım

Ben merak etmiyorum
Yapılan eleştiri değil aşağışamaktır kanamam ağrım olsa zaten gider sormazdım merak etme
Sizin uslubunuzla anlasamayiz kusura bakmayin. Ama cevabini hekiminizin verebilecegi sorular icin de buradaki kimsenin vaktini calmayin. Saygi biraz. Ayrica ben merak etmiyorum merak edip de konu acan sizsiniz. Madem cok iyi biliyosunuz niye konu aciyosunuz??? Celiskili cumleler.

Arkadasım neden bu kadar uzatma gereği duyuyorsun haddime değil belki ama hamile arkadaş korkmuş ve haliyle paylaşmak istemiş içini rahatlatmak için oda biliyordur doktora gitmeyi biz sadece dua ediyoruz öyle değil mi kim olsa aynı seyi yapar burası paylaşım alanı sonuçta

Allah kimseyi böle insanlara muhtaç etmesin canım

Konuyu uzatan sizsiniz su an dahil olarak benim arkadasiniza yorumum da hicbir negatiflik ve saygisizlik yok korkusu da olagan fakat cozum noktasi burasi degil. Duzgun bir uslupla her konu konusulabilir ve sanirim burada uslup tartisma yonunde. Ayrica ben de yorum yapmak da ozgurum sizin oldugunuz kadar ve saygimi da hic bozmadim farkindaysaniz.

Kusura bakmada yardım alacağı kimse yoksa yanında napsın sanki bebeğe bişey olsun diye yapmış gibi ne bu tepkiniz bir an boş bulunmuş yapmış tereddütte kalıp sormuş hepsi bu çok kabasınız biraz kibar olun karşınızdaki insanı paniğe sokmayın. Allahın izniyle birşey olmamıştır inşallah Allah yardım eder fazlada korkmayın. Kucağınıza alın hayırlısıyla bebişinizi

Amin canım Allah razı olsun inşallah olmaz bişeycik kanamam ağrım Yok olsa giderdim Zaten ama sormak istedim yine de sizlere

Tabikide herkes yorum yapabilir yanlız dua etmeniz daha makbul burayada istediği gibi paylaşabilir rahatlamak istiyor bi nevi

Arkadaş çok dolmuş heralde çatacak yer aramış takılma canım korkma bende 1-2 kez kaldırdım 26 haftalık hamileyim şuan dua et bol bol bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…