- Konu Sahibi duygusal35
-
Bebeginiz üşümesin diye her ay 2 hafta annenizde kalıyormuşsunuz her ay 2 hafta annenizin evinde kalmanız bana göre uzun bir süre belkide eşiniz bu duruma bozuluyordur ve eşiniz ile aranızda sagukluk olmasına sebep oluyordur tamam eviniz soğuk olabilir ama bunun içinde çözümler var elektrik sobası,odun sobası vb sobalar gibi yani eşiniz evimiz soğuk diye çocugunuzuda alıp her ay 2 hafta annesinde kalmış olsaydı sizde evlilikten ve evinizden soguyabilirdiniz.
Ewet baslıktakı gıbı acıl yardıma ıhtıyacım var cunku eşimle artık bırbırımıze yabancı gıbıyız evlenmeden önce hıc öyle degıldı evlendık ve cınsel hayatımız bıle sankı 30 yıllık evlı ınsanlar gıbı bunun dısında işten ewe geldıgı zamanbıle hıc ortak bı paylasımımız olmuyor 2 yıl oldu ama hıcbırsey duzelmedı suan 3 aylık bebegımız var tek ortak sewıncımız bebegım oldu cok uzuluyorum hayat oglum yokken bombostu mutsuz duygusuz monoton ot gıbıydım .. Cevremdekı ınsanların mutlulugu benı yıpratıyordu cunku bu yasta bunları yasamaktansa hep gulmek ısterdım mutlu olmak benımde hakkımdı ... şu aralar bıraz buyuk bı borca gırdık kurdugumuz iş malesef battı sımdı sız buyuzden olabılır dıceksınız ama 7 ay öncede bız böyleydık bu tuz bıber oldu .. Ayrılsak dahamı ıyı olur bılmıyorum bebegıme uzuluyorum ama ben cok mutsuzum sewıyorum ama sewılmıyorum ..suan ewım cok soguk oldugu ıcın bebegım usumesın dıye ayda 2 hafta annemlerde kalıyorum hıc özlemıyor ewe döndugumde hıc sewgı dolu degıl sadece bebegımızı sewıp spor programı ızlıyor ve yatıyor .. Cok uzattım ama cok doluyum kımseyede anlatamıyorum ayrılmak çare degıl ama böylede olmuyor mutsuzca yaşlanıp ölücem hep baskalarına özenerek imrenerek .. Dış görunus olarak kımse bırbırımıze yakıstırmıyordu hatta ıstemyenler bıle oldu ama ben bunu önemsemedım sewerek ewlendık. Bırde borc ödemekten bıktım ewlendım 3 ay bıle bılezıklerımı takamadan aldı göturdu sonra bebegın altınlarını aldı suanda dogum parasına takmıs durumda buyuzden buyuk bı kavga yapıcaz gıbı
7 ay önce hamileydiniz, 3 aylık bebeğiniz var ayrıca iiniz battı.
7 ay öncede böyeydik demişsiniz ya ondan bunları tekrar yazdım her evlilikte olmasada hamilelik ve doğum sonrası eşler arası biraz soğuya biliyo hatta sizinki gibi artarak devam edebiliyor. kaldıki batan bir iş. ev soğuk diye annenin evinize gitmeniz. bunların hepsi tetikliyor olabilir. bebeğiniz biraz büyüsün. emin olun birçok anne ve anne adayı bunları yaşıyo. kendinizi ve eşinizi sıkmayın başka şeylere yoğunlaşın.
para olayına gelincede eşinizin borç batağında olma gibi bir durumu varsa para yüzünden kendisiyle tartışmayın. kumara vermiyor ya adam parayı. ilk destek verecek olan sizsiniz eşinize. o para onun einde olsa sizden ve bebeğinden sakınırmıydı eşiniz.
katılıyorum. ama ben burada kendi sorunuma gidecem. bir türlü çözemiyorum. kusura bakmasın konuyu açan arkadaşımız. eşim içki sigara işte tost oranın yemeğini yemese dışardan yemek, mesaiye arabayla gidiyor benzin parası vs rahat 500 ü buluyor. sıktığı bu. sıkmazsa tabi daha fazla. gider gelirden fazla olunca bu sefer kredi çekiyor. onları ödüyoruz ödüyoruz bu sefer bir miktar kendine ayırıp olan borcu kapatmak için tekrar çekiyor. ama dediğim gibi kendine harcadığı bu en az 500 tl tüm giderlerin üzerine resmen çöküyor.
yani şimdi demişsin ya kumara vermiyor ama böyle fuzuli giderlere verince ne yapıyım. yine konuşacağım diyorum ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.
katılıyorum. ama ben burada kendi sorunuma gidecem. bir türlü çözemiyorum. kusura bakmasın konuyu açan arkadaşımız. eşim içki sigara işte tost oranın yemeğini yemese dışardan yemek, mesaiye arabayla gidiyor benzin parası vs rahat 500 ü buluyor. sıktığı bu. sıkmazsa tabi daha fazla. gider gelirden fazla olunca bu sefer kredi çekiyor. onları ödüyoruz ödüyoruz bu sefer bir miktar kendine ayırıp olan borcu kapatmak için tekrar çekiyor. ama dediğim gibi kendine harcadığı bu en az 500 tl tüm giderlerin üzerine resmen çöküyor.
yani şimdi demişsin ya kumara vermiyor ama böyle fuzuli giderlere verince ne yapıyım. yine konuşacağım diyorum ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.
[sıze=2]bebeginiz üşümesin diye her ay 2 hafta annenizde kalıyormuşsunuz her ay 2 hafta annenizin evinde kalmanız bana göre uzun bir süre belkide eşiniz bu duruma bozuluyordur ve eşiniz ile aranızda sagukluk olmasına sebep oluyordur tamam eviniz soğuk olabilir ama bunun içinde çözümler var elektrik sobası,odun sobası vb sobalar gibi yani eşiniz evimiz soğuk diye çocugunuzuda alıp her ay 2 hafta annesinde kalmış olsaydı sizde evlilikten ve evinizden soguyabilirdiniz.[/sıze]
bu farklı bir konu canım tabiki konuş eşinle düzeltmeli bu huyunu. Benim eşimde işerinde yemek yemez eğenmez. Gerekirse yoğurt makarna salata eve zor düşer açlıktan bazen. Ama o orda süreki dışardan yemek söylese bizim ekonomi çöker.
Maaş kartı bendedir. Faturalar vs. ödenir kalan parayı eşime derim aya bölerim günlük harcamamız şukadar olmalı derim.ona göre harcarız.
Yani sırf boğaz ve sigara yüzünden kredi çekmek çok saçma. Ama konu sahibinin olayı farklı eşi bir iişe girmiş. Ticaretin küçüğüde büyüğüde risktir. Maalesef bu iş batmış. Tabi bu batma olayına rağmen hala lüksünden vazgeçmeyip borcum var şu kenardaki parayı ver diyosa eşine eşi ozaman parasını vermese anlarım. Ama adamda sıkıyosa kendi lükslerinden vazgeçiyosa toparlanmaya çalışıyosa destek olmak gerekir.
bu farklı bir konu canım tabiki konuş eşinle düzeltmeli bu huyunu. benim eşimde işerinde yemek yemez eğenmez. gerekirse yoğurt makarna salata eve zor düşer açlıktan bazen. ama o orda süreki dışardan yemek söylese bizim ekonomi çöker.
maaş kartı bendedir. faturalar vs. ödenir kalan parayı eşime derim aya bölerim günlük harcamamız şukadar olmalı derim.ona göre harcarız.
yani sırf boğaz ve sigara yüzünden kredi çekmek çok saçma. ama konu sahibinin olayı farklı eşi bir iişe girmiş. ticaretin küçüğüde büyüğüde risktir. maalesef bu iş batmış. tabi bu batma olayına rağmen hala lüksünden vazgeçmeyip borcum var şu kenardaki parayı ver diyosa eşine eşi ozaman parasını vermese anlarım. ama adamda sıkıyosa kendi lükslerinden vazgeçiyosa toparlanmaya çalışıyosa destek olmak gerekir.
Ewet baslıktakı gıbı acıl yardıma ıhtıyacım var cunku eşimle artık bırbırımıze yabancı gıbıyız evlenmeden önce hıc öyle degıldı evlendık ve cınsel hayatımız bıle sankı 30 yıllık evlı ınsanlar gıbı bunun dısında işten ewe geldıgı zamanbıle hıc ortak bı paylasımımız olmuyor 2 yıl oldu ama hıcbırsey duzelmedı suan 3 aylık bebegımız var tek ortak sewıncımız bebegım oldu cok uzuluyorum hayat oglum yokken bombostu mutsuz duygusuz monoton ot gıbıydım .. Cevremdekı ınsanların mutlulugu benı yıpratıyordu cunku bu yasta bunları yasamaktansa hep gulmek ısterdım mutlu olmak benımde hakkımdı ... şu aralar bıraz buyuk bı borca gırdık kurdugumuz iş malesef battı sımdı sız buyuzden olabılır dıceksınız ama 7 ay öncede bız böyleydık bu tuz bıber oldu .. Ayrılsak dahamı ıyı olur bılmıyorum bebegıme uzuluyorum ama ben cok mutsuzum sewıyorum ama sewılmıyorum ..suan ewım cok soguk oldugu ıcın bebegım usumesın dıye ayda 2 hafta annemlerde kalıyorum hıc özlemıyor ewe döndugumde hıc sewgı dolu degıl sadece bebegımızı sewıp spor programı ızlıyor ve yatıyor .. Cok uzattım ama cok doluyum kımseyede anlatamıyorum ayrılmak çare degıl ama böylede olmuyor mutsuzca yaşlanıp ölücem hep baskalarına özenerek imrenerek .. Dış görunus olarak kımse bırbırımıze yakıstırmıyordu hatta ıstemyenler bıle oldu ama ben bunu önemsemedım sewerek ewlendık. Bırde borc ödemekten bıktım ewlendım 3 ay bıle bılezıklerımı takamadan aldı göturdu sonra bebegın altınlarını aldı suanda dogum parasına takmıs durumda buyuzden buyuk bı kavga yapıcaz gıbı
ama zaten eşim bizi gönderıyor suan ewımdeyım yarın tekrar anneme gıdıcem geldık dıye kızdı bıle. Bende ewımı onu özluyorum maddı durumumuz cok ıyı degıl elektrık sobası kullanıyoruz ve hıc ısınmadıgımız halde 200 lıra fatura geldı oda faturayı aza ındırme cabasında cunku ben artık calışamıyorum ve onun maasıda yetmıyor yanı problem bır degıl bın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?