piperr Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 1.013 482 323 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piperr #21 bellamania .!.: Peki sitede erkek arkadaşının kişisel bilgileri var mı cep telefonu adres vs... Genişletmek için tıkla... Cep numarasi yaziyo canim onu sordum peki o neden yaziyo dedim yaxms cocuk ama takmadim ben hic dedi cunku site gerck deil biliyorm en fazla gold uye olnz diye mesaj gelicekti o yuzden takmafim dedi
bellamania .!.: Peki sitede erkek arkadaşının kişisel bilgileri var mı cep telefonu adres vs... Genişletmek için tıkla... Cep numarasi yaziyo canim onu sordum peki o neden yaziyo dedim yaxms cocuk ama takmadim ben hic dedi cunku site gerck deil biliyorm en fazla gold uye olnz diye mesaj gelicekti o yuzden takmafim dedi
prettywitch Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām, Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 1.371 12 158 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piperr #22 her koyunn kendi bacağından asılır birşey demiyorum inanıyorsanız barışın mademm.Umarm pişman olmazsınız.
her koyunn kendi bacağından asılır birşey demiyorum inanıyorsanız barışın mademm.Umarm pişman olmazsınız.
piperr Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 1.013 482 323 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piperr #23 prettywitch .!.: her koyunn kendi bacağından asılır birşey demiyorum inanıyorsanız barışın mademm.Umarm pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... İnanip inanmadigimi inanin bende bilemiyorum sadece inanmak istiyorum konduramiyotum
prettywitch .!.: her koyunn kendi bacağından asılır birşey demiyorum inanıyorsanız barışın mademm.Umarm pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... İnanip inanmadigimi inanin bende bilemiyorum sadece inanmak istiyorum konduramiyotum
_Zebos_ TEK DİL,TEK BAYRAK... Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 15.448 92 206 Diğer 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piperr #24 Seda23 .!.: Spam mailleri geliyor ya canim onlardan birisi jigolo sitesi imis Genişletmek için tıkla... çocuğun maddi sorunları varmış, iş bulmuş işte abartmayın
Seda23 .!.: Spam mailleri geliyor ya canim onlardan birisi jigolo sitesi imis Genişletmek için tıkla... çocuğun maddi sorunları varmış, iş bulmuş işte abartmayın
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piperr #25 Aynı içerikli konuyu lütfen bir defa açınız. Buradan devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/501787-aldatildim.html
Aynı içerikli konuyu lütfen bir defa açınız. Buradan devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/501787-aldatildim.html