acil yardima ihtiyacim var

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
arkadaslar merhaba buyuk bir sorunum var cuma gunu midemde birsertlik olustu aksama gecti ama cumartesi gunu sabahi karnimin agrisiyla uyandim karin gribi oldugumu dusundum ama oyle degildi butun gun durup durup tekrar yineleyen biseydi ogleye dogru ise ayak parmak aram ve el parmaklarimin uclari yanar derecesinde kasiniyor dundenberi sdece azaldi gitmedikasintim ayrica dudaklarim da kasiniyo cok siddetli hemde bugun hemdudagim hemdedilim kasindi canim cok yaniyo biryandan karin agrisi biryandan bu bitmekbilmeyen kasintilar internette arastirdim yeterlibilgiye ulasamadim ayricaavuciclerim bugun ortasi beyaz kenarlar yanikasidigim yerler kirmizimsisekli almis doktora randevualdik anca carsamba gunu ben ozamana kadar napcam hepsini gectim bu kasinti neyin nesi uyuz yada egzama belirtisi degil gibi ama genede bilemiyorum cok tedirginim cok fikirverirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…