Acil yardımcı olur musunuz ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
1 hafta önce kadın Doğuma gittim sistit çıktı kızlar Sonra yanma koku içinde fitil verdi antibiyotikler bitince gel dedi ama sizce neden ya ben iyi hissediyorum neden ikinciye çağrıyor beni acaba birde ben fitili 2 gün kullanmadım 1hafta oldu tedaviye başlayalı cuma için randevu aldım ama son 2 fitil kalmış oluyor geriye sorun olur mu ve cidden neden muayeneye gitmem lazım acaba ?

Bu tarz rahatsızlıklar tekrarlayabiliyor bu yüzden çağırmiştır. (İnşAllah tekrarlamaz) doktorunuz ilgiliymiş kontrole çağırmiş ne güzel işte...

Kontrol icin cagiriyor normal degil mi ? Verdigi tedavi ise yaramis mi ona bakacak.zaten tekrar para almaz merak etme.ayni fitili ben de kullaniyorum bence kalanlari da kullan.

Kontrol icin cagiriyor normal degil mi ? Verdigi tedavi ise yaramis mi ona bakacak.zaten tekrar para almaz merak etme.ayni fitili ben de kullaniyorum bence kalanlari da kullan.
Normalde benim sıkıntım acaba aşağıdan mı bakacak diye ya kendimi çok kasıyorum ben elimde değil korkuyorum resmen geriliyorum öyle yapacaksa gitmek istemiyorum
Birde tam bitmeden gidersem sıkıntı olur mu ki ?

Bu ne demek yahu hiç kontrole gitmiyor musun?

Ben de kendimi cok kasiyorum ama yapacak bi sey yok maalesef.ben dun gittim kontrol icin asagidan bakti ama kisa surdugu icin cok sikinti olmadi.iki tane kalmissa bugun ve yarin kullanirsin cuma gunu de kontrolune gidersin.

Genelde tedavi eden bütün doktorlar 1 hafta sonra kontrole çağırır ki tedavi başarılı olmuş mu, yeterli mi, başka bi sorundan mı kaynaklanıyor diye kontrol etmek için.. Bu çok normal bir durum. Neden paniklediniz ki?? Üstelik kendinizi iyi hissedince tedaviyi kesemezsiniz. Bu çokça yapılan bir hata..

Muayene den sonraki 10 iş günü içinde kontrole gidince ekstra bi ücrette talep edilmez.

Geçmiş olsun. .

Ben de kendimi cok kasiyorum ama yapacak bi sey yok maalesef.ben dun gittim kontrol icin asagidan bakti ama kisa surdugu icin cok sikinti olmadi.iki tane kalmissa bugun ve yarin kullanirsin cuma gunu de kontrolune gidersin.
Yok cuma günü gittikten Sonra son 2 kalıyor kullanmam için
Ya bilmiyorum ya geçen gittiğimde 2 tane kırıldı dedi doktor plastikti sanırım çok kasıyorsun kendini dedi ilkinde canım yandı şimdide korkuyorum ya

Bende sistit oldum doktor 2. Kez çağırdı kan tahliline bakıp vücuttaki iltihap değerlerine baktı fena enfeksiyon vardı çünkü.. çok şükür iyi hissediyordum ve değerler de normale dönünce doktor tedaviyi sonlandırdı.. gitmeni tavsiye ederim sistit önemsenecek bi rahatsızlık çünkü lütfen gidin.. geçmiş olsun..

Bilmiyorum kendimi çok kasıyorum istemsizce ya ;(

Yorumunuz için teşekkür ederim evet gerçekten çok kötü bir rahatsızlık ve bende çok tekrar ediyordu enfeksiyonda vardı kanda bişey çıkmadı benim
Belki dediniz gibi sizde ki gibi gene test isteyebilir ya ;(

Kendini iyi hissediosan gtme doktor gectimi geçmedimi die test yapcaktir. Benim sistitm ilerlemisti ve idrar kanlı geliyordu. Tedaviden sonra ben de gittim. Nedennnnn diye düşünme geregi duymadım soncta ortada bi tedavi var her doktor hastanın son durumunu görmek ister

Evet ya bende saflık yaptım dün gittim test istedi ama ben iyiyim diye yaptırmadım bugün gidicem test yaptıracağım ;( kötü hissediyorum biraz sanırım tam geçmedi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…