acil yardımınıza ihtiyacım var

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil bugün kayınvalidem kayınpederinin mevlütünü yapıyo ben depresyondayım hastayım ilaçlar kullanıyorum kalabalık ortamlara giremiyorum içim sıkılıyo eşim biliyo bunu annesi temizliğe çağırmış oda bu halimi bile bile tamam demiş ben eşimle tartıştım nasıl gidebilirim bu halde dedim ruh gibiyim üstelik bacaklarım ağrıyo doktor 10 tane iğne yazıyordu ben hap istedim belimden kaynaklanıyormuş eşimle çok ciddi tartıştık oda ablasını aradı anneme söyle olur olmaz şeyler için çağırmasın yoksa boşanacağız demiş huzurumuz kaçıyo demiş ablasıda sağolsun bunları dememiş annesine bacakları ağrıyormuş biz yaparız temizliği demiş anneside mesaj atmış oğluna karın çok değişti diye bende kocamın ağzından mesaj attım anne o depresyonda 2 aydır ilaç kullanıyo üzerine gitmeyin diye gerçekten kendime engel olamıyorm çok kötüyüm gitmediğimden dolayı suçluyorum kendmi benm hakkımda ne düşüğnürler diye düşünmekten kafayı yiyeceğim acaba nasıl davranmalıyım kayınvalideme mesaj atacağım anne özür dilerim hastayım gerçekten yoksa ne zaman çağırdnda gelmedim diye doğru olurmu bilmiyorm geçen mevlütte de ben yaptım temmizliği yardımı bana bi akıl verin yanlışmı yaptm kocamı üzdüm sürekli tedirginim ufacık yaptığım birşey bile beni günlerce düşündürüyo ayrıca annem bugün yarın ameliyat olacak benden başka bakacak kimse yok ben annemin yanına gittiğimde o zaman yanlış düşünürlermi ben çağırdm gelmedide annesi çağırdı gidiyo diye yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim onlar tarafından kötü görülmek istemiyorm .

kayınvalidenizi arayıp açıklama yapın
gerçekten rahatsızım yoksa gelmez miyim anne falan diyin gönlünü alın
kendi anneniz ameliyat olduğunda da ona bakmaya gittiğinizi duyurmayın karşı tarafa

sanırım bu tarz davranmanın nedeni ilaçlar olsa gerek.öncelikle eşinin ağzından annesine öyle demiş olman bence iyi olmuş.ama keşke eşine öyle demeden önce kayınvalideni arayıp durumu kendin anlatsaydın daha iyi olurdu.eşin de annesiyle senin aranda kalmış olmazdı.görümcenin yaptığı da çok güzel bi şey bence kimseye yansıtmadan seni koruyarak biz yaparız fln demiş başkası olsa öyle davranmayabilirdi.annen ameliyat olacakmış kim ne desin ki hem kadının bakacak kimseside yokmuş.öyle düşünme sakın annen sonuçta.kayınvalidene de dersin biraz kötüydüm annem bugün yarın ameliyat olacak o yüzden kendimi biraz toparlamak istedim eşimde kardeşim gider deyince gelemedim başka zaman olsa hiç bırakır mıyım seni dersin ortayı bulursun.

Bence eşinizin ablası, eşinizin söylediği lafı olduğu gibi aktarmadığı için ona kızmayın..
Olur olmadık şeyler için çağırmayın deseydi bu sefer daha kötü olurdu..
Arayın durumunuzu belirtin, kendinizi benim yerime koyun diyin..

kv nin yaptığı mevlüd için tüm temziliği gelin yapacak diye bi kaide mi var..
hasta halinle gidemediğin için ne diye özür dileme ihtiyacı hissediyorsun...aksine onlar hasta olduğunu bildikleri halde sana emri vaki yaptıkları için özür dilemeliler..
geçen sefer gitmişsin yapmışsın....elini verip kolunu kurtaramıyorsun...dikkat et, hastalığın önemli....gücenirlerse diye kendini mahfetme, ilerletme hastalığını...bu dünyada sırf birilerini memnun etmek için mi yaşıyoruz...

yanlışsam duzeltın ama kayınvalıdenız temızlıge sızı cagırıyor ama ogluna soyluyor, ogluda sızın adınıza tamam mı dıyor. kayınvalıdenız sızden bı iş isteyecekse size söylesın. eşinizde size sormadan adınıza karar vermesin. böylelıkle sorun oluşmaz.

esın de pes valla
annem amelyat olcakmıs bu bır
zaten o ılacları ıcıp temızlık yaparsan basın doner sakın bunu yapma yıgılır kalırsın

en guzelı annnen kv yani ara durumu acıkla sen yapman gereknı sole gec solemeki bı degerı olsun ısca sıcagına

ıgne ılac annen hastalıgın ver verıstır

cevaplarınız için teşekkür ederim görümcem bana öyle dedi sadece bacakları ağrıyo dedim dedi ardından kaynvaldem mesaj atmış eşime karın çok değişti son zamanlarda diye bende eşimin ağzından o yüzden öyle mesaj attım eşimde bütün suç aslında ben bacaklarım ağrıyo diyorm kötüyüm diyorm o dedemin kuranı gitmeyelimmi diyo en sonunda dayanamadım patladm o da annesine birşey söyleyemediğ*i için ablasını aramış ben gerçekten kafayı çok takan biriyim benm hakkımda ne düşünürler diye tedirginim kayınvalidemden çok çekinen biriyim karşısındayken söyleyeceklerimi tam ifade edemiyorum ayrıca şuan 1 saatlik mesafe var aramızda ama 3 aya kadar 5 saatlik mesafelerde oturuyorduk ama ben ne zaman istediyse geldim yanına gelemem demedim eşim gönderdiği sürece gittim kendi anneme bile o kadar gitmezdm ben küçük kızıyla aynı yaştayım o okuyo ama ben 3,5 senelik evliyim kızıyla kıyaslama yapmıyo kızının rahat yaşamında ben bi aile geçindiriyorum ve hastalıklarım var şu huyumdan bi kurtulamadım hayatımdaki gerekli gereksiz herkese karşı sorumluluk hissediyorm yaptığım şeyler beni hep tedirgin ediyo hayatta en yakın olduğum insan eşim duygularımı düşüncelerimi en rahat ifade ettiğim insan bazı şeylere mecburmuşum gibi davranılması çok sinirimi bozuyo arkadaşlar sizce bebek evliliğin kurtarıcısımı diğer sorunlarınızı unutuyormusunuz çocuklarınızla yoksa sorunlar dahamı büyüyo

Kayınvalideniz hasta olduğunuzu bilmiyormu da sizi çağırıyor temizliğe? Bilmesine rağmen çağırıyorsa hiç özür dilemeyin bence. Birde eşinize mesaj atmış, karın değişti diye, ne gerek varsa.
Size güvenip yapmasın mevlüdünü, kızı varmış halletmişlerdir evleri 500m2 değilse, 3 kişilik bir iş yoktur yani. Benim 165m2 evimi 1 kadın gelip cam kapı silmek dahil, perdeleri yıkayarak 1 günde temizliyor. Ne iş varki evinde bu kadar ortalığı karıştırıyor kayınvalideniz.
Kendinizi üzmeyin, sizin sağlığınız önemli.
Ne derlerse desinler boşverin.
Geçmiş olsun.

Çocuk evliliğin kurtarıcısı değil bence. Daha zorlaşıyor şartlar evlilikte çocukla. Uykusuzluk, yorgunluk, kendine , eşine, evine vakit ayıramıyorsun eskisi gibi.
Her hareketin bebeğin uyku, yemek düzenine göre değişiyor, kendine göre plan program yapamıyorsun.
Bunları göze aldığınızda dünyanın en güzel varlığı çocuk.
Sürprizlerle dolu bir aşk yaşıyorsunuz ama hazır olmak , yukarıda yazdıklarımı göze almak gerek.

bu halimden nasıl kurtulacağımı bilmiyorum 20 yaşımda evlendm ailemin istemediği bi evlilik yaptım eşşimden asla pişman değilim ama ailesi beni çok yoruyo bazen keşke olmasalar diyorum bazende eşimi aklıma getirerek bencillik ettiğimi düşünüyorum neden hep bayanlar eziliyo erkek karısının ailesine senede birkez bile zor giderken erkeğin ailesi sürekli birşeyler beklemekte sürekli kendilerini öne çıkarmaktalar neden bu erkek aileleri böyle birlikte oturmak isterler sen istemezsin tavır alırlar oğullarını o evde baba yokmuş gibi herşeylerine dahil ederler beni onlar öyle yaptılar hep dışta kaldığımı hissettim kızkardeşleri annesi hep bi arada olmakrtan bahsettiler ben ailemden uzak olmama rağmen hep kendi ailelerini öne çıkardılar sonunda takıntılı bi insan oldum her yaptıkları batıyo sanki artık eşime dokunmaları güzel söz söylemeleri bile beni kızdırıyo batıyo eskiden böyle değildim ama bunlar birikti birikti böyle oldu kaynvalidem bi markete girdiğimzde bile oğlum şunu sever bunu sever dedi kızım sen ne seversiin diye sormadı sanki ben o evde yaşamıyormuşum gibi eve birşey getirir bunu oğluma yap yedir der sanki çöpe atacakmışım gibi bi kerede demez bu kız ailesinden uzak diye sürekli oğlu nefret ediyorm artık bunları eşime söylediğimde susuyo toz kondurmuyo annesine halbuki bi kere bana hak verse annnesini kötülesn demiyorm tatlı dillede insan haklı haksızı savunabilir eşim için değil ama annemin eşimin ailesi için söyledikleri gerçekten doğruymuş sen baş edemezsin dedi annem sen suskunsun onlar her işin içinden çıkar dedi ben dedimki evliliğin ne olduğunun farkında olmadığım için ailesiyle mi evlenişyorm dedim annemse bi gün elbet aynı ortamda bulunacaksınız dedi ama sevgi işte gözü görmüyo hiç birşeyi kaçarak evlendm ben ve çok üzüntüler yaşadım ailemin sevgisinden mahrum kaldım bi tarafım eksik kaldı yeni yeni ailemle yakınız halen sıcak bi ilişkimiz yok eşimin ailesine karşı düşkünlüğünü gördükçe ailemi üzdüğüm için vicdan azabı çekiyorum çünkü eşim hiç bi zaman benm ne kadar fedakarlık yaptığımı anlayamıycak anlamıyoda. Ayrıca arkadaşlar çok teşekkür ederim insan en yakınlarına anlatamadıklarını hiç tanımadığı nkişilere anlatarak destek buluyo bu gerçekten çok güzel birşey Allah razı olsun sizden derdimi paylaştınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…