arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil bugün kayınvalidem kayınpederinin mevlütünü yapıyo ben depresyondayım hastayım ilaçlar kullanıyorum kalabalık ortamlara giremiyorum içim sıkılıyo eşim biliyo bunu annesi temizliğe çağırmış oda bu halimi bile bile tamam demiş ben eşimle tartıştım nasıl gidebilirim bu halde dedim ruh gibiyim üstelik bacaklarım ağrıyo doktor 10 tane iğne yazıyordu ben hap istedim belimden kaynaklanıyormuş eşimle çok ciddi tartıştık oda ablasını aradı anneme söyle olur olmaz şeyler için çağırmasın yoksa boşanacağız demiş huzurumuz kaçıyo demiş ablasıda sağolsun bunları dememiş annesine bacakları ağrıyormuş biz yaparız temizliği demiş anneside mesaj atmış oğluna karın çok değişti diye bende kocamın ağzından mesaj attım anne o depresyonda 2 aydır ilaç kullanıyo üzerine gitmeyin diye gerçekten kendime engel olamıyorm çok kötüyüm gitmediğimden dolayı suçluyorum kendmi benm hakkımda ne düşüğnürler diye düşünmekten kafayı yiyeceğim acaba nasıl davranmalıyım kayınvalideme mesaj atacağım anne özür dilerim hastayım gerçekten yoksa ne zaman çağırdnda gelmedim diye doğru olurmu bilmiyorm geçen mevlütte de ben yaptım temmizliği yardımı bana bi akıl verin yanlışmı yaptm kocamı üzdüm sürekli tedirginim ufacık yaptığım birşey bile beni günlerce düşündürüyo ayrıca annem bugün yarın ameliyat olacak benden başka bakacak kimse yok ben annemin yanına gittiğimde o zaman yanlış düşünürlermi ben çağırdm gelmedide annesi çağırdı gidiyo diye yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim onlar tarafından kötü görülmek istemiyorm .
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil bugün kayınvalidem kayınpederinin mevlütünü yapıyo ben depresyondayım hastayım ilaçlar kullanıyorum kalabalık ortamlara giremiyorum içim sıkılıyo eşim biliyo bunu annesi temizliğe çağırmış oda bu halimi bile bile tamam demiş ben eşimle tartıştım nasıl gidebilirim bu halde dedim ruh gibiyim üstelik bacaklarım ağrıyo doktor 10 tane iğne yazıyordu ben hap istedim belimden kaynaklanıyormuş eşimle çok ciddi tartıştık oda ablasını aradı anneme söyle olur olmaz şeyler için çağırmasın yoksa boşanacağız demiş huzurumuz kaçıyo demiş ablasıda sağolsun bunları dememiş annesine bacakları ağrıyormuş biz yaparız temizliği demiş anneside mesaj atmış oğluna karın çok değişti diye bende kocamın ağzından mesaj attım anne o depresyonda 2 aydır ilaç kullanıyo üzerine gitmeyin diye gerçekten kendime engel olamıyorm çok kötüyüm gitmediğimden dolayı suçluyorum kendmi benm hakkımda ne düşüğnürler diye düşünmekten kafayı yiyeceğim acaba nasıl davranmalıyım kayınvalideme mesaj atacağım anne özür dilerim hastayım gerçekten yoksa ne zaman çağırdnda gelmedim diye doğru olurmu bilmiyorm geçen mevlütte de ben yaptım temmizliği yardımı bana bi akıl verin yanlışmı yaptm kocamı üzdüm sürekli tedirginim ufacık yaptığım birşey bile beni günlerce düşündürüyo ayrıca annem bugün yarın ameliyat olacak benden başka bakacak kimse yok ben annemin yanına gittiğimde o zaman yanlış düşünürlermi ben çağırdm gelmedide annesi çağırdı gidiyo diye yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim onlar tarafından kötü görülmek istemiyorm .
Kayınvalideniz hasta olduğunuzu bilmiyormu da sizi çağırıyor temizliğe? Bilmesine rağmen çağırıyorsa hiç özür dilemeyin bence. Birde eşinize mesaj atmış, karın değişti diye, ne gerek varsa.arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil bugün kayınvalidem kayınpederinin mevlütünü yapıyo ben depresyondayım hastayım ilaçlar kullanıyorum kalabalık ortamlara giremiyorum içim sıkılıyo eşim biliyo bunu annesi temizliğe çağırmış oda bu halimi bile bile tamam demiş ben eşimle tartıştım nasıl gidebilirim bu halde dedim ruh gibiyim üstelik bacaklarım ağrıyo doktor 10 tane iğne yazıyordu ben hap istedim belimden kaynaklanıyormuş eşimle çok ciddi tartıştık oda ablasını aradı anneme söyle olur olmaz şeyler için çağırmasın yoksa boşanacağız demiş huzurumuz kaçıyo demiş ablasıda sağolsun bunları dememiş annesine bacakları ağrıyormuş biz yaparız temizliği demiş anneside mesaj atmış oğluna karın çok değişti diye bende kocamın ağzından mesaj attım anne o depresyonda 2 aydır ilaç kullanıyo üzerine gitmeyin diye gerçekten kendime engel olamıyorm çok kötüyüm gitmediğimden dolayı suçluyorum kendmi benm hakkımda ne düşüğnürler diye düşünmekten kafayı yiyeceğim acaba nasıl davranmalıyım kayınvalideme mesaj atacağım anne özür dilerim hastayım gerçekten yoksa ne zaman çağırdnda gelmedim diye doğru olurmu bilmiyorm geçen mevlütte de ben yaptım temmizliği yardımı bana bi akıl verin yanlışmı yaptm kocamı üzdüm sürekli tedirginim ufacık yaptığım birşey bile beni günlerce düşündürüyo ayrıca annem bugün yarın ameliyat olacak benden başka bakacak kimse yok ben annemin yanına gittiğimde o zaman yanlış düşünürlermi ben çağırdm gelmedide annesi çağırdı gidiyo diye yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim onlar tarafından kötü görülmek istemiyorm .
Çocuk evliliğin kurtarıcısı değil bence. Daha zorlaşıyor şartlar evlilikte çocukla. Uykusuzluk, yorgunluk, kendine , eşine, evine vakit ayıramıyorsun eskisi gibi.cevaplarınız için teşekkür ederim görümcem bana öyle dedi sadece bacakları ağrıyo dedim dedi ardından kaynvaldem mesaj atmış eşime karın çok değişti son zamanlarda diye bende eşimin ağzından o yüzden öyle mesaj attım eşimde bütün suç aslında ben bacaklarım ağrıyo diyorm kötüyüm diyorm o dedemin kuranı gitmeyelimmi diyo en sonunda dayanamadım patladm o da annesine birşey söyleyemediğ*i için ablasını aramış ben gerçekten kafayı çok takan biriyim benm hakkımda ne düşünürler diye tedirginim kayınvalidemden çok çekinen biriyim karşısındayken söyleyeceklerimi tam ifade edemiyorum ayrıca şuan 1 saatlik mesafe var aramızda ama 3 aya kadar 5 saatlik mesafelerde oturuyorduk ama ben ne zaman istediyse geldim yanına gelemem demedim eşim gönderdiği sürece gittim kendi anneme bile o kadar gitmezdm ben küçük kızıyla aynı yaştayım o okuyo ama ben 3,5 senelik evliyim kızıyla kıyaslama yapmıyo kızının rahat yaşamında ben bi aile geçindiriyorum ve hastalıklarım var şu huyumdan bi kurtulamadım hayatımdaki gerekli gereksiz herkese karşı sorumluluk hissediyorm yaptığım şeyler beni hep tedirgin ediyo hayatta en yakın olduğum insan eşim duygularımı düşüncelerimi en rahat ifade ettiğim insan bazı şeylere mecburmuşum gibi davranılması çok sinirimi bozuyo arkadaşlar sizce bebek evliliğin kurtarıcısımı diğer sorunlarınızı unutuyormusunuz çocuklarınızla yoksa sorunlar dahamı büyüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?