Merhaba arkadaşlar,
Siteye az önce üye oldum, umarım başlığı doğru yere açmışımdır. Benim acilen çözüm bulmam gereken önemli bir sorunum var. Benim yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var. Ben 28 yaşındayım, sevgilim 30. Birlikteliğimizden önce çok çok uzun zaman benimle ilgilenen ve sonunda beni de kendisine aşık eden bir insanla birlikteyim. Bana olan sevgisinden aşkından hiçbir zaman şüphe duymadım ancak sevgili olmadan önceki dönemde oldukça çapkın bir insan olduğunu biliyordum kendisinin. Bu biraz da dikkat çekici birisi olmasından kaynaklanıyordu. Bugüne kadar öğrendiğim önemli bir şey; huylu huyundan vazgeçmez. Onun bu çapkın mizacının tam olarak geçeceğini hiç düşünmedim; çünkü çevresindeki kadınların ona olan ilgisi hep devam etti. Ama bana olan aşkı sebebiyle bu yönünün törpüleneceğine inandım hep. Birlikteliğimiz süresince güvenimi sarsacak herhangi bir harekette bulunmadı. Zaten günün büyük bir bölümünü birlikte geçiriyoruz her daim.
Ancak yakın zamanda, uykularımı kaçıran ve beni çaresiz bırakan bir şey oldu. Mail şifresi vs gibi bilgilerimizi birbirimize hiç vermedik. Hem belli bir yaşa ve konuma gelmiş insanlar olduğumuzdan ihtiyaç duymadık, hem de ben şahsen bir şeyi ne kadar kurcalarsanız oradan o kadar sorun çıkacağına inanırım hep. Ancak olağan dışı bir şey oldu. Geçtiğimiz günlerde bir şekilde mail adresine girdim. Hepimiz kadınız, bilirsiniz, şeytan dürttü ve biraz kurcaladım. Ve mailinde bir arkadaşıyla yazışmalarını gördüm. Bu yazışmada arkadaşı ona 'iş yerindeki kızla ilgili bir gelişme var mı' şeklinde bir soru sormuştu. Sevgilim de buna henüz gelişme olmadığını ancak uğraştığını söyleyerek yanıt vermiş. Bu şekilde devam eden birkaç cümle daha... Şimdi buraya kadar olan kısımda herkesin yorumu hemen ayrıl vs şeklinde olacak ama benim aklımda iki ihtimal var. Bu kısmını dikkatle okumanızı rica edeceğim.
Bir sebepten ötürü, bizim birlikteliğimizi birkaç yakın arkadaşımız dışında kimse bilmiyor. Bu benim talebimle gelişen bir durumdu, kendisi de saygı gösterdi. Şu anda sebebi paylaşamıyorum ama inanın geçerli bir sebep. Ama yakın bir zamanda iş resmiyete döküleceğinden söylemeye hazırlanıyorduk.
İlk ihtimal: Bu bahsettiğim yazıştığı arkadaşı tanıdığım kadarıyla oldukça meraklı ve biraz da dedikoducu bir tip. O yüzden kendisi sevgili konusunda kendisini sık boğaz etmemesi ve beni öğrenmemesi için bu şekilde bir kaçış yolu bulmuş olabilir.
İkinci ihtimali sanıyorum yazmama gerek yok. Okuduğum andan beri içimdeki şeytan kadın aldatıyor işte seni diyor ama onu uzun zamandır tanıyorum ve ilişkimizi gizleme konusunda benim çabalarıma istinaden beni zor durumda bırakmamak için böyle bir şey yapmış olma ihtimali de var ve bunu da göz ardı etmek istemiyorum.
İşin asıl zor kısmına gelecek olursak... Bunu onunla konuşmam gerek, işin doğrusunu bir tek ondan öğrenebilirim ancak mailine girdiğimi, kurcaladığımı söylemem imkansız. Aramızdaki güven bu zamana kadar hiç sarsılmamıştı. O sebeple benim başka bir vesileyle bu mailleri ortaya çıkarmam gerek...
Yorumlarınızı ve varsa mailleri ortaya çıkarabilmem için fikirlerinizi heyecanla bekliyorum...
Sabah işe gidecek birisi olarak benim bu gece uykum kaçtı ve çareyi bu saatte buraya yazmakta buldum. Benden başka uyanık kimse yoktur muhtemelen ama acilen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. İçim içimi yiyor...
Şimdiden çok teşekkürler.