ACİL YARDIMLARINIZ GEREK KIZLAR

zeyzey3482

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
30
6
1
43
merhaba yeni yeyim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum,2 senelik evliyim son bir senedir bebek istiyoruz olmuyor iki aşılama negatif,değerlerim lh 6,26 t4 0,89 tsh 1,69 e2 65 fsh6 ,bu sonuçla bahçeci tüp bebeğe gittim dr baktı ultrasondada baktı ve yumrta rezerv ve kalitemin iyi olmadığını söyledi,,bu zamana kada çapa tıp dahil nedensiz infertilite denmişti,,sizce tüp yaptırmalımıyım yoksa incir kürü soğan kürü mü denmeliyim tüp 9000 tl ((

Valla benim denemedigim ot felan kalmadı ben böyle şeylere artık inanmıyorum herşey otla çözülseydi lokman hekim olmazdı . Tıptan vazgecme derim bende yarın gidicem insallah bahceciye

merhaba yeni yeyim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum,2 senelik evliyim son bir senedir bebek istiyoruz olmuyor iki aşılama negatif,değerlerim lh 6,26 t4 0,89 tsh 1,69 e2 65 fsh6 ,bu sonuçla bahçeci tüp bebeğe gittim dr baktı ultrasondada baktı ve yumrta rezerv ve kalitemin iyi olmadığını söyledi,,bu zamana kada çapa tıp dahil nedensiz infertilite denmişti,,sizce tüp yaptırmalımıyım yoksa incir kürü soğan kürü mü denmeliyim tüp 9000 tl ((
Muhtemelen amh değeriniz düşük yaşınız kaç biran önce o testi yaptırın eşiniz de gerekli testleri yaptırsın panik yapmayın

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bencede madem aşılama denediniz direk tüp bebeğe başlayın benim yaşım 27 bende 2 negatif aşılama sonrası tüpe başladım doktorlar genelde yaş erken olursa şans da artar sorunlar çoğalmadan diyor. Bende korkmuştum tüp bebekten ama Aşılamadan tek farkı ufak bi anesteziyle yumurta toplama işlemi oluyor gerisi normal asilamadaki transfer işlemiyle aynı bu sefer sperm yerine embriyoyu gönderiyorlar içeri. Ilaçlar da kişiden kişiye değişiyormuş ben fazla kullanmadım mesela sadece iğne dozu biraz yüksekti o kadar.

Back
X