- 15 Mart 2015
- 120
- 25
- 98
- 41
- Konu Sahibi simge simge
Merhabalar..size artık dayanamayacagim sorunlarımız dan bahsetmek istiyorum yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var..yedi senelik evliyim bir çocuğum var eşimin gözünde hiçbir değerim yok çok bakımlı bir kadınım üstelik.. yaklaşık beş senedir eşimle karı koca ilişkimiz yok ayrı yatağı var gece boyu oyun oynuyor bilgisayarda ama aldatma gibi bir durum yakalamadim hic..çocuğa bakmak dışında evde benimle hiç vakit geçirmez annesi ne derse onu yapar kayınvalidem huysuz bir kadın ve eşimle büyük bir kavga ettik annesinin lafıyla beni sildi ki zaten yıllardır aynı evde bir yabancı gibiydik.. uzuluyirum çok ağladım bana ilgi göstermesi konusunda çok uyardım hep beni tiye aldı sabrettim çünkü bunları hakedecek birşey yapmadım inanın disardan bakan bir daha bakar bana...istedim ki eşim bana düşkün olsun inadına ters tepti ne arar ne sorar hastalanirim beni iş yerine almaya bile gelmez bende sinirlerime hakim olamayıp son iki senedir çok laf söyledim iyicesoguduk ne yapmam lazım şu an ayrıyız zaten cocuguma uzuliyirum