• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardimmm

simge simge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
120
25
98
41
Merhabalar..size artık dayanamayacagim sorunlarımız dan bahsetmek istiyorum yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var..yedi senelik evliyim bir çocuğum var eşimin gözünde hiçbir değerim yok çok bakımlı bir kadınım üstelik.. yaklaşık beş senedir eşimle karı koca ilişkimiz yok ayrı yatağı var gece boyu oyun oynuyor bilgisayarda ama aldatma gibi bir durum yakalamadim hic..çocuğa bakmak dışında evde benimle hiç vakit geçirmez annesi ne derse onu yapar kayınvalidem huysuz bir kadın ve eşimle büyük bir kavga ettik annesinin lafıyla beni sildi ki zaten yıllardır aynı evde bir yabancı gibiydik.. uzuluyirum çok ağladım bana ilgi göstermesi konusunda çok uyardım hep beni tiye aldı sabrettim çünkü bunları hakedecek birşey yapmadım inanın disardan bakan bir daha bakar bana...istedim ki eşim bana düşkün olsun inadına ters tepti ne arar ne sorar hastalanirim beni iş yerine almaya bile gelmez bende sinirlerime hakim olamayıp son iki senedir çok laf söyledim iyicesoguduk ne yapmam lazım şu an ayrıyız zaten cocuguma uzuliyirum

Merhabalar..size artık dayanamayacagim sorunlarımız dan bahsetmek istiyorum yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var..yedi senelik evliyim bir çocuğum var eşimin gözünde hiçbir değerim yok çok bakımlı bir kadınım üstelik.. yaklaşık beş senedir eşimle karı koca ilişkimiz yok ayrı yatağı var gece boyu oyun oynuyor bilgisayarda ama aldatma gibi bir durum yakalamadim hic..çocuğa bakmak dışında evde benimle hiç vakit geçirmez annesi ne derse onu yapar kayınvalidem huysuz bir kadın ve eşimle büyük bir kavga ettik annesinin lafıyla beni sildi ki zaten yıllardır aynı evde bir yabancı gibiydik.. uzuluyirum çok ağladım bana ilgi göstermesi konusunda çok uyardım hep beni tiye aldı sabrettim çünkü bunları hakedecek birşey yapmadım inanın disardan bakan bir daha bakar bana...istedim ki eşim bana düşkün olsun inadına ters tepti ne arar ne sorar hastalanirim beni iş yerine almaya bile gelmez bende sinirlerime hakim olamayıp son iki senedir çok laf söyledim iyicesoguduk ne yapmam lazım şu an ayrıyız zaten cocuguma uzuliyirum
Bugün forumda bu soruyu ikinci soruşum. Kendinize neden bu muameleyi layık görüyorsunuz?

Bir de acil yardım derken bizden nasıl acil bir yardım bekliyorsunuz?

Kendini üzme öyle bir adamla birlikte olmak senin kadinlik gururunu zedeler hayatinda olsa ne olmasa ne sende değer verme bu nedir ya yeter elalemin 5 para etmez oğullarını başınızda tasidiginiz kendilerini birşey sanıyorlar zamanla

Yeni birşey değil ki şunu yapın diyelim, öneri sunalım.
5 yıldır böyle olan evliliğin bitmesi gerekir.

Esimizde olsa bir insandan zorla ilgi,alaka göremeyiz, aranızda sizi birarada tutacak birşey kalmamış. Bunu kabullenip yolunuza bakın.

Sizinle aynı yatağı paylaşmayan adamla evli kalabilmek için bizden beklediğiniz şeyin adı yardım olamaz çünkü yardım iyilik demektir.
Ve kişi en büyük iyiliği de kötülüğü de kendisine yapar .. ortada kurtarılmaya değer bir evlilik olduğunu görmüyorum yani üzgünüm ama ortada bir evlilik yok ..
Yatakta karısını istemeyen adam hayatında istiyor mudur?

Çocuğunuza üzüluyorsaniz ayrılın lütfen,bu anne baba ilişkisi onun için doğru bir rol model oluşturmuyor

Çocuğunuz böyle bir ortamda büyümeyi Hak etmiyor. Sorunlar çözülmelidir,çözülemiyorsa yapılacak şey bellidir. Bu şekilde arafta Çocuğunuz uzun vadede yıpranır

cocugunuz epeyce buyumustur, ya bakiciya verin ya krese ya annaneye.. calisin.. kendi hayatinizi yasayin.. mutlu olmak sizin de hakkiniz neden erteliyorsunuz?

Hanımefendi bilgilerinize baktım.Eczacıymışsınız,36 yaşında gencecik kadınsınız.Aydın gibi çağdaş bir yerde oturuyormuşsunuz.Yapmayın,boşanmaktan korkmayın

Bu kadar uzun süre yatağını ayarın adamım çıplak nasıl göründüğünü de unutmuşsunuzdur. Cidden madem annesinin lafı ile iki senedir böyle niye annenin yanına sepetlemediniz. Ha altı ay dişini sıkarsın anlarım. Ama bunca zaman değişmesini beklemek de normal değil. Çocuğa iyilik yapmıyorsunuz bu arada

Gerçekten bosanmali miyim hep üzülen ben oldum evet sinirlendim çokta ağır şeyler soyledim eşime hep acaba mi diye kendimi sucladim ama oyun bağımlılığı ilgisizlik derken kendi sokugumu dikemez oldum..ayrı yatması çok zoruma gidiyor..anlatiyirum anlamiyir bana evlilik böyle sürekli cinsellik demek değil diyir ki süreklilik falan değil bizde hiç olmayan birsey

Back
X