Başlık "acil yardım" olunca konuya baktım. Acillik bir durum göremedim. Konudan çıktım. Sonra merak edip diğer konularına baktım.
Kuzum nasıl bir ruh halin var hangi psikoloji içindesin burdan bilemeyiz. Bunu anlamamız da çok zor. Yargılamak eleştirmek yerine empati kurmaya çalışsak da burada çoğunlugumuz bunu yapmayacaktir. Neden mi?
Senin evliliğin baştan olmamış adamın sorunları var, sen yine de güç bela bir de çocuk yapmışsın. Üstüne yıllarca çekmeye devam etmişsin neden? Ve hala ne yapayım diyorsun. Neden?
Boyle bir koca bozuntusunu yıllar yıllar önce bosamis olman gerekirdi.
Ayrıca şu cinsellik konusunda sizi manupule ederek kendi bozukluklarini örtmeye çalışan adamlara allahaskina prim vermeyin yaa.
Hep aynı klişe " evlilikte cinsellik herşey demek değildir". Derler.
Bunu diyen bozuntuyu yıllar yıllar önce bosadim ordan biliyorum.
Hayır Efendim bal gibi de herşeydemektir. Daha neler yazardım da neyse

Yıllardır ne yapsam diyorsun peki bu yillar içinde ne yaptın. Ve asıl bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun calisabilecekmisin arkanda ailen var mı asıl bundan sonrasına odaklanman lazım. Hayatlariniza lütfen sahip çıkın. Kimsenin kölesi değilsiniz. Çaresizim demeyin illa bir çare vardır. Ne kadar sabirlisin. Çoktan imdat yangın var diye eteklerimi toplar kaçardım.