• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardimmm

Hiç sormayın sürekli burda çevrem geniş belli bir mevkim var idare ettim aman sakın aman sakın ama şu anda iki aydır bendennayri ve çocuğu arıyor iste bazen o kadar
Çocuğu arıyor arada bir o kadar, kızınız icin üzülüyorsunuz ama evladına çok düşkün bir baba da yok ortada belli ki. Şu durumda kendinizi kandırıyorsunuz sadece.

Geniş çevre, mevki boşanmaya engel değil ayrıca. Aman diyeceğiniz herhangi birşey yok gibi gözüküyor.

Bazen olmayanı oldurmaya çalışmamak lazım. Dava açılmadıysa kendinizi ve gururunuzu toparlayın ve davayı siz açın
Kızlar sizi çok iyi anliyirum ki bekarken aynı şeyleri arkadaşıma sen gurursuz musun diye söylerdim ama inanın kendi başına gekince durum çok farklı çocuğum var babasina aşırı düşkün arada aman boşver diyorum unut gitsin yaşandı bitti ama çocuğum gözümün önüne geliyor evet böyle çok sağlıklı bir ortam olmuyor onu da farkındayım dediğim gibi eşimin üstüne bu konuda gitmedim çünkü sağlık sorunu var kendim eczaciyim biliyorum kendiside bir türlü telafi etmedi hatalarını ben imtiyaz gösterdikce daha çok sogudu benden daha çok oyun oynadiderken yıllar bu hale getirdibende insanlara çok güvendim gittim.oomayacak akrabalarına durumumuzdan bahsettim gençlik hatası eşin anlattı oldu hepsini bu kadını at diye eşime anlattılar oysaki belki bir yardimlari dokunur diye sağlıksız bir düşünceyle.anlattim okumuş cahillik yaptığım tabi eşim.bunlari öğrenmiş durmamislar sonucu bu oldu evler ayrı vsvs

Kızlar sizi çok iyi anliyirum ki bekarken aynı şeyleri arkadaşıma sen gurursuz musun diye söylerdim ama inanın kendi başına gekince durum çok farklı çocuğum var babasina aşırı düşkün arada aman boşver diyorum unut gitsin yaşandı bitti ama çocuğum gözümün önüne geliyor evet böyle çok sağlıklı bir ortam olmuyor onu da farkındayım dediğim gibi eşimin üstüne bu konuda gitmedim çünkü sağlık sorunu var kendim eczaciyim biliyorum kendiside bir türlü telafi etmedi hatalarını ben imtiyaz gösterdikce daha çok sogudu benden daha çok oyun oynadiderken yıllar bu hale getirdibende insanlara çok güvendim gittim.oomayacak akrabalarına durumumuzdan bahsettim gençlik hatası eşin anlattı oldu hepsini bu kadını at diye eşime anlattılar oysaki belki bir yardimlari dokunur diye sağlıksız bir düşünceyle.anlattim okumuş cahillik yaptığım tabi eşim.bunlari öğrenmiş durmamislar sonucu bu oldu evler ayrı vsvs
Ha zaten evleriniz ayrılmış sizin boşanmaya adım atmışsınız .sanırım bu düşünceye kendini hazırlamayan siz gibisiniz .Bence hazırlasanız iyi olur zaten ortada bir evlilik yokmuş kendinizi kandırıp çocuğunuzu da o ortamda büyütmek bence doğru değil çünkü çocuklar hissediyor . Artık önünüze bakmanız sizin içinde çocuğunuz içinde daha iyi olur evde sürekli parazit bir adamdan ilgi mi dileneceksiniz ömür böyle nasıl geçecek üzmeyin kendinizi

Gerçekten bosanmali miyim hep üzülen ben oldum evet sinirlendim çokta ağır şeyler soyledim eşime hep acaba mi diye kendimi sucladim ama oyun bağımlılığı ilgisizlik derken kendi sokugumu dikemez oldum..ayrı yatması çok zoruma gidiyor..anlatiyirum anlamiyir bana evlilik böyle sürekli cinsellik demek değil diyir ki süreklilik falan değil bizde hiç olmayan birsey
Böyle devam ederse bosanicanizi söylediniz mi belki kendine çeki düzen verir

Zaten karı koca ilişkiniz kalmamış ki. Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz?

Siz boşanınca eşinizle siz ayrılmış olacaksınız.O adam çocuğunuzun yine babası olarak kalacak. Çocuğuyla istediği zaman yine görüşecek.

Hem belki de siz boşanma davası açınca eşinizde bir şeyler dank edebilir. Şuan nasılsa istediği hayatı yaşıyor ve siz de ona bağlısınız içi rahat. Boşandığınız anda sizi tamamen kaybettiğini anlayacak.Suan kimseyle evlenemezsiniz evli olduğunuz için. Ama boşanmaya kalktığınızda eşiniz neden acaba diye soracak içten içe. Sizin hayatınızda birisi mi varki boşanıyorsunuz diye sorgulayacak. Belki o da hemen kabul eder ama her türlü ihtimal var.Sadece kağıt üzerinde kalmış bir evlilik var .Kendinizi çocuk yüzünden boşanmıyorum diye kaldırmayın. Maddi olarak da eşinize muhtaç değilsiniz.

bana evlilik böyle sürekli cinsellik demek değil diyir ki
Evet eğer 70 li yaşlardaysanız evlilik sürekli cinsellik değil diyebiliriz ama 70 lik dedeler bile cinsellik peşinde., Cinsellik yaşanmayan evliliğe ne lüzum var ki? Ev arkadaşına nikah kıymışsın gibi bişey diyeceğim ev arkadaşı olsanız evin yükümlülükleri ortak olur, kesin bu hödük hiç bir işe de el atmıyordur. O zaman ne gerek var bunu beslemeye, evcil bir patili alın bakın daha iyi, hiç değilse sevaba girersiniz

Siz ayrılmışsınız ki zaten. Sadece resmiyete dökülmemiş. Senelerdir sevilmediğiniz, bir şey paylaşmadığınız bir adamla ev arkadaşlığı yapıyorsunuz.Şuna karar verim, mevcut durum boşanmış olduğunuz hayattan daha mı kötü olacak. Cevabınıza göre rotanızı çizin. Kendi evinizde sinir harbi olmadan kızınızla başbaşa yaşamak başka birini kendinize yük etmemek şu durımdan daha cazip bence

Gerçekten bosanmali miyim hep üzülen ben oldum evet sinirlendim çokta ağır şeyler soyledim eşime hep acaba mi diye kendimi sucladim ama oyun bağımlılığı ilgisizlik derken kendi sokugumu dikemez oldum..ayrı yatması çok zoruma gidiyor..anlatiyirum anlamiyir bana evlilik böyle sürekli cinsellik demek değil diyir ki süreklilik falan değil bizde hiç olmayan birsey

Evliliğin büyük bir kısmında cinsellik de var. Bunu siz de hissediyorsunuzdur. Sizin de arzularınız vardır. Gencecik kadınsınız. Neden cinselikten vazgeçesiniz.Çok erken

Böyle devam ederse bosanicanizi söylediniz mi belki kendine çeki düzen verir
İnanmıyor ki çünkü ben birkaç kez hatalı davranıp.ayriocam. deyip tekrar döndüm ama.oek.umrunda değiliz çünkü çocuk için bile orda da var okul.tarzinda konuşuyor hicbirseyi haketmedi ne beni ben cocugumuzu..gözü hep disarda hiç beni görmüyor ama ..evet bikiyirum.birsey yapmayacak ama eşim.ne eş ne baba olacak bir insan Mis günü birlik.iliskiler bu kadar maymun istahli ..pek anlayışlı yada korkacak bir insan değil adam zaten bunu istiyor.baaimdam gitsin de.ne uaoarsa.yapsin

Siz ayrılmışsınız ki zaten. Sadece resmiyete dökülmemiş. Senelerdir sevilmediğiniz, bir şey paylaşmadığınız bir adamla ev arkadaşlığı yapıyorsunuz.Şuna karar verim, mevcut durum boşanmış olduğunuz hayattan daha mı kötü olacak. Cevabınıza göre rotanızı çizin. Kendi evinizde sinir harbi olmadan kızınızla başbaşa yaşamak başka birini kendinize yük etmemek şu durımdan daha cazip bence
Her yaz o kendi memleketinde annesiyle farklı arkadaslariyla orda burda ben ve çocuğum da benim ailemin yanında ..kışın da evin diploma li kölesi ..yemekte bile elinde telefon sürekli kızlar çok sabrettim.evet ama zoruma.gisiyir acaba diğer erkekler demi böyle.boaver idare et diye diye bu kadar zaman geçti ..

Büyük ihmal ve değersizleştirme var. Kimse bunu haketmiyor.
Kesinlikle öyle ...çok agladim gecelerce yapma dedim bize sahip çık dedim..sen annemle tartıştin ben senden soğudum asla cinsel anlamda sana karşı birşey hissetmiyorum diyor ki ortada hicbirsey yok kayınvalidem cok huysuz biri aurekki ogkunu dolsuruyor evet benim.eaim.anneainin agzİnda a çıksa a der kendi düşüncesi hiç olmadı... kızlar gerçekten de erkekler böyle düşünür mü bana tamamen kılıf bulma.gekiyir

çok agladim gecelerce yapma dedim bize sahip çık dedim..sen annemle tartıştin ben senden soğudum asla cinsel anlamda sana karşı birşey hissetmiyorum diyo

şu adamı boşa ve bir an önce tedavi ol lutfen

çok agladim gecelerce yapma dedim bize sahip çık dedim..sen annemle tartıştin ben senden soğudum asla cinsel anlamda sana karşı birşey hissetmiyorum diyo

şu adamı boşa ve bir an önce tedavi ol lutfen
Bağımki hale geldim resmen ama arkamda kimsem yok ve ozel bir çocuk annesiyim evet eczaciyim bir gün böyle bir konu açacağım bile aklıma gelmezdi ama insan herşeyi yaşıyor

Bunu farkettigim için sana tedavi ol lütfen diyorum zaten. Arkanda kimsen olması önemli değil 1960 da yaşamıyoruz artık dünya çok farklı. Kaldıki madem özel çocuk annesisin madem eczacisin senin daha güçlü olman lazım. Çevrende sana köstek olanlara kulak asma. Bak yeni bir yola çıkmak için ilk adımı atmışsın artık meydan okuma zamanı. Neyine bağımlı oldun. Sana kadinliginin en güzel yıllarını yasatmayan bir adamın neyine. Yoksa evli olma düşüncesine mi bağımlı oldun. Önce kendini kendine itiraf et. Bu da kendini tedavi etme yöntemlerinden biri. Önüne yıllardır bir çok engel çıkmış hiç birini görmemişsin. Sonra ben Allahın vardır bir bildiği deyince komik oluyorum. Bak özel bir çocuğun varmış. .biraz düşün lütfen düşün. Tüm bunların sebebini düşün. Ve hayatına artık sahip çık. Sen hala takmışsın kaynanam dolduruyor diye. Eşim koydum akıllı diye. Ya hu hırsızın hiç mi suçu yok.
Lütfen bak senden bir abla olarak rica ediyorum. Biraz kendine içine nedenlerine dön bir bak hayat bu kadar karmaşık değil. Eczaciyim diyorsun da ne bileyim. Biraz daha öz benlik bilinci gerekli demekki Allah yardımcın olsun.

Ortada evlilik yok ki zaten. Kagit uzerinde evlisinuz farkinda misiniz? Ayrilin krndinize bir duzen kurun. Cocugunuz su halinden daha mutlu olur. Cocuklar cabuk toparlaniyir. Hem siz ayriliyorsunuz inun babaligi bitmiyor bosaninca.

Dışardan bakan bir daha bakar bana diyorsunuz
Içerden eşiniz 5 yıldır bakmıyormuş
Sizce de yapılması gereken ortada değil mi 🙃
Annesi için sizi silmiş, sizi tiye alıyormuş, benimle ilgilen diye kendi ağzınızda ilgi istemenize rağmen ayrı bir odada takılıyormuş. Çocuğunuza üzülüyorsunuz haklısınız ama ileride sizin bozulması muhtemel psikolojiniz ve oluşması muhtemel ev içi kavgalar zaten çocuğunuzu daha çok üzecektir

Her yaz o kendi memleketinde annesiyle farklı arkadaslariyla orda burda ben ve çocuğum da benim ailemin yanında ..kışın da evin diploma li kölesi ..yemekte bile elinde telefon sürekli kızlar çok sabrettim.evet ama zoruma.gisiyir acaba diğer erkekler demi böyle.boaver idare et diye diye bu kadar zaman geçti ..
En kötüsünü düşünmeyin lütfen. Ailesiyle sudan sebeplerle küslük çıkarıp dünyayı dar eden kadın da var. O şükrediyor mu anlayışlı eşim var diye siz en kötüsüne razı oluyorsunuz?
Gencecik meslek sahibi kadınsınız. Yapmayın bunu kendinize.
Evlatlarımız çok kıymetli ama gün gelecek kendi yollarına gidecekler o zaman yapmasaydın diyecekler. Ama o gün geldiğinde gençlik de geri gelmeyecek. Yazık etmeyin bugününüzd.

Back
X