Oncelikle bakire degilsin. Bakire demek cinsel bir sey yasamamis demektir. Bir tek temas yasamamissiniz onun disinda surtturme ittirme cektirme bilumum seks zimbirtilarini yasamissiniz.
Ikincisi bana cinsiyeti erkekmis gibi geldi. Ay hadi bakalim
Cok tesekkur ederim. Cok sagolunBence de bayram arefesi yorumcuların banlanası gelmiş, öyle mi hanımlar geyikten gitmek mi istiyorsunuz
Konu sahibesi hamile değilsiniz. Sürtünmeyle hamile kalınmıyor, hele de ortada sperm yoksa imkansız.
Lütfen en azından internetten araştırın cinselliği, bilip bilmeden birşeyler yaşıyor sonra hamilelik korkusu yaşıyorsunuz.
Gençler ilişkiye giriyorsanız keşke dememek için ya bunların sonuçlarını göğüsleyin ya da hiç ilişkiye girmeyin.
Rica ederim, korkulacak birşey yok, en azından bu sefer yaşadığınız yüzeysel ilişkide hamile kalmamışsınız ama bu ileride hamile kalmayacağınız anlamına gelmiyor, illa iliskiye girerim erkek arkadaşımla diyorsanız da, o zaman bir jinekoloğa gidin size en uygun korunma yöntemi belirlensin.Cok tesekkur ederim. Cok sagolun
Pekii gordugum kanama adet kanamasi degilde yerlesme kanamasi olabilirmi ? Cunku goguslerim cok siddetli agiriyor ve sizliyor ?Rica ederim, korkulacak birşey yok, en azından bu sefer yaşadığınız yüzeysel ilişkide hamile kalmamışsınız ama bu ileride hamile kalmayacağınız anlamına gelmiyor, illa iliskiye girerim erkek arkadaşımla diyorsanız da, o zaman bir jinekoloğa gidin size en uygun korunma yöntemi belirlensin.
Hayır olamaz, tam bir ilişki yaşamamışsınız, üstelik ortada sperm yok, regl olmuşsunuz kesinlikle.Pekii gordugum kanama adet kanamasi degilde yerlesme kanamasi olabilirmi ? Cunku goguslerim cok siddetli agiriyor ve sizliyor ?
Cok cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlattiniz . O kadar alayci vee kotu yorumlar okudum ve bu konuyla ilgili o kadar sacma sapan seyler okudumki tamamen bunalima girmek uzereydim diyebilirim. Ilk defa boyle birsey yasadim ve son olucak zaten cok sagolun rabbim gonlunuzdekini nasib etsin sizeHayır olamaz, tam bir ilişki yaşamamışsınız, üstelik ortada sperm yok, regl olmuşsunuz kesinlikle.
Mide bulantısı ve göğüslerdeki ağrı sizin korkmanız yüzünden psikolojik belirtiler, hamileyim diye korkmaya devam ederseniz karnınız şişer, tekmeler hissedersiniz, buna yalancı hamilelik denir, nette araştırırsanız görürsünüz, çoğunlukla hamile kalmayı çok isteyen kadınların yaşadığı bir durum olsa da, sizin gibi gebelik korkusu yaşayan genç kızlarda da görülüyor.
Tekrarlayayım, hamile değilsiniz.
Sizde sağolun, sizin belli ki hamile kalsanız psikolojiniz bozulacak, bu sebeple haddim değil ama ilişkiye girmenin sorumluluklarını kaldıramayacaksanız bir daha böyle birşey yaşamayın.Cok cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlattiniz . O kadar alayci vee kotu yorumlar okudum ve bu konuyla ilgili o kadar sacma sapan seyler okudumki tamamen bunalima girmek uzereydim diyebilirim. Ilk defa boyle birsey yasadim ve son olucak zaten cok sagolun rabbim gonlunuzdekini nasib etsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?